Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

LaiLa25 labai uzjauciu, suprantu ka reiskia laukti. Velnias, tas laikas tikrai nera musu sajungininkas. Man po stimuliacijos is karto salde, tai vat jau nuo trys men neiseina snaiguciu pasiimt, vis kas nors negerai, vis kas nors maiso. Bet laukiu ir tikiu, kad ta diena isaus, kaip isaus ir tavoji drinks_cheers.gif tink nepasilik prie blogu minciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 12, 10:15)
Sveikos!laikykites biggrin.gif ivyko stebuklas, nestumas gimdoje ir jau matosi. aisku dar ne visai galiu dziaugtis, nes situacija labai reta, daktaras pats ne mate dar tokiu ivykiu.gleivine 6mm jau, pauago biski. del PRG daktaras akcentavo kad kiekvienai moteriai skirtingai yra, ir normu jokiu negali buti.stebuklu visokiu buna smile.gif tyliai dziaugiuosi, ir ketvirtadieni vakare vel darau HCG ir PRG ir ziurim toliau kas bus...

valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na man tai viskas normaliai ir atrode tiek kad veliau skaiciukai pradejo augt ir graziai augo kas ir svarbiausia thumbup.gif , o ka daktaras ten praeita savaite tikejosi jau matyti tai irgi keista.. o del PROG irgi bet kuri kita daktare pasakytu kad jis negeras, gal reiketu dar kokia nuomone isgirsti.. Na tik Jums spresti bet svarbiausia kad stebukliukas ivyko 4u.gif Dabar beliko ji issaugoti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
LaiLa25, o pirmadienio ryte sodinti negali? Nesu su snaigutem bandziusi, bet man atrodo pusdienis pastojimui itakos Tavo atveju neturetu g.gif

Kocik, sveikinu su stebuklu! wub.gif

Mercuria, gal jau startuoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 01 12, 10:47)
Laba visoms, keliu taurę už tas kam pasisekė, laikau kumščiUS už pupo... Linkiu kantrybės startuojancioms
...o aš taip ilgai laukus turiu vėl nusivilti... Turėjau šią savaitę startuoti su snaigėm, šiandie sulaukiau teigiamo testo dėl ovuliacijos, tik deja įkėlimas gaunasi sekmadienį. O čia niekas nedirba... Net kad ir pats moki pinigus. Jiems nesvarbu. Sekmadienis yra sekmadienis.. O man su endo...laukti tik blogiau.. Po ką tik praeito gydymo pusę metų..gydytoja sakė kad turiu bandyt kaip galima greičiau,  deja.. O kitas ciklas paskaičiavus vėl gaunasi taip pat
.. Taip ilgai laukiau ir tikėjausi kad ši kartą tikrai jau pasiseks viskas.. Deja...

nu nieko sau, net ir taip buna, kad jei reikai net neiseina daktaras g.gif o kur darai jei ne paslaptis?
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 01 12, 11:01)
valio  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Na man tai viskas normaliai ir atrode tiek kad veliau skaiciukai pradejo augt ir graziai augo kas ir svarbiausia thumbup.gif  , o ka daktaras ten praeita savaite tikejosi jau matyti tai irgi keista.. o del PROG irgi bet kuri kita daktare pasakytu kad jis negeras, gal reiketu dar kokia nuomone isgirsti.. Na tik Jums spresti  bet svarbiausia kad stebukliukas ivyko  4u.gif  Dabar beliko ji issaugoti  4u.gif  4u.gif

kelis kartus klausiau del PRG itikino kad nera normu ir kiekvienas organizmas ivairiai gamina.israse duphastona dar.kas lemta tas ir bus..
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2015 01 12, 11:17)
LaiLa25, o pirmadienio ryte sodinti negali? Nesu su snaigutem bandziusi, bet man atrodo pusdienis pastojimui itakos Tavo atveju neturetu g.gif

Kocik, sveikinu su stebuklu! wub.gif

Mercuria, gal jau startuoji?  smile.gif

kolkas tyliai dziaugiuosi, kadangi neasiku kaip ten bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 12, 12:05)
kelis kartus klausiau del PRG itikino kad nera normu ir kiekvienas organizmas ivairiai gamina.israse duphastona dar.kas lemta tas ir bus..

na va tai neveltui ji israse 4u.gif 4u.gif Gerai jis, pakels progesterona to ir pakakt turetu 4u.gif 4u.gif Nicksei pamenu su duphaston ir pagerejo..
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 12, 11:15)
Sveikos!laikykites biggrin.gif ivyko stebuklas, nestumas gimdoje ir jau matosi. aisku dar ne visai galiu dziaugtis, nes situacija labai reta, daktaras pats ne mate dar tokiu ivykiu.gleivine 6mm jau, pauago biski. del PRG daktaras akcentavo kad kiekvienai moteriai skirtingai yra, ir normu jokiu negali buti.stebuklu visokiu buna smile.gif tyliai dziaugiuosi, ir ketvirtadieni vakare vel darau HCG ir PRG ir ziurim toliau kas bus...

Super naujienos thumbup.gif tai tu man pasakyk,kiek tau jau laiko,kad dabar tik pamate?kur tas lelius slepes tiek ilgai?
Atsakyti
Kocik, nuostabios zinios!!! O kiek tau laiko. Parasyk HCG rezultata kai turesi. Aciu
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 01 12, 12:18)
Super naujienos  thumbup.gif  tai tu man pasakyk,kiek tau jau laiko,kad dabar tik pamate?kur tas lelius slepes tiek ilgai?

as net nezinau kiek cia laiko o ir nepaklausiau, nes sodinimas buvo gruodzio 12 dine, po to kaujavimas prasidejo 25 diena, ir nuo gruodzio 29 dienos hcg buvo sumazejas o nuo gruodzio 30dienos pradejo augt. tai net nezinau kiek cia laiko, penktadieni hcg buvo 560.dar kolkas neaisku kaip ten bus, gal dar nesivystantis bus... gersiu duphaston du kartus per diena, ir crinone geli karta i diena.ketvirtadieni vel darysiu tyrimus
Papildyta:
QUOTE(Ethan @ 2015 01 12, 12:48)
Kocik, nuostabios zinios!!! O kiek tau laiko. Parasyk HCG rezultata kai turesi. Aciu

nezinau, aha ketvirtadieni parasysiu, bet velai vakare, nes pod arbo darysiu tyrimus.pati biaju dabar kad viskas tik butu gerai. kaip pati?
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 01 12, 12:13)
na va tai neveltui ji israse  4u.gif  4u.gif  Gerai jis, pakels progesterona to ir pakakt turetu  4u.gif  4u.gif  Nicksei pamenu su duphaston ir pagerejo..

nu tikuosi kad viskas bus gerai.dabar jau pergyvensiu kad gali buti nesivystantis.o tas laukimas zudo mus visas. kaip jums sekasi?
Atsakyti
Ačiū už palaikymą.. Aš Švedijoje. Bent jau čia nėra privačių klinikų kur aš gyvenu. Ivf vienas bandymas apmokamas valstybės, jei reikia antro turi mokėt pats. Aš jau išnaudojau savo su šviežiais ir vieną su saldytais. Db reikia mokėt pačiai. Bet tai kad moki pats nieko nekeičia, sekmadieniais jie nedirba ir viskas. Ir kad dėti vėliau net nesiūlė, nes aš klausiau ar negalima šeštadienį, griežtai atsakė ne. Tik 6 dienos po teigiamo ovuliacijos testo.
Čia pas daktarą prisibelsti tai ogo kiek praeit reikia. Kaip dievai kokie. Pradeda nepatikti man jie. Nedaro jokių papildomų testų, nesiūlo pasidaryt gimdos nuotraukos, nieko. Liepė vėl paskambinti kai pareis mmm ir tada 11 dieną darys echo. Net jei db norėčiau pasitikrint ar ner kokiu miomu ar cistu, iki daktaro neprieiciau. Vien to kad aš noriu neužtenka. Jei nieko neskauda reiškia viskas gerai. Paskutinį kart žiūrėjo rugsėjo mėn. Velnias žino kas per tiek laiko gali pasidaryt. Juk buvo pusė metų gydymas provera vaistais nuo endo. Žodžiu jei neturėčiau šaldytų kažin ar čia ką dar bandyčiau daryt. Turbūt bus db tik pinigų išmetimas į orą, tie likę bandymai. Nu ką padarysi, snaigių nesinori palikti.. O gal..
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 01 12, 16:00)
Ačiū už palaikymą.. Aš Švedijoje. Bent jau čia nėra privačių klinikų kur aš gyvenu.

As asmeniskai tai sakyciau kad OT vakar buvo teigiamas, arba rytoj teigiamas bus, kad arba sestadieni arba pirmadieni, nemanau kad ta 1 diena tokia esme sudaro, ypac jei pasveriant kaip jums negerai butu praleist dar 1 cikla.. bet tai kaip idomiai jie nieko neziuri, o nereikejo gerti vaistu kokiu pries dedant snaigutes, jokio protokolo nebuvo tik O laukimas …? g.gif

aciu kocik sekasi neblogai, kaip sakau vidurys nestumo pats geriausias laikas, kai pilvukas dar nedidelis o energijos pilna , ir nebepykina 4u.gif 4u.gif

O jums tai tikrai sudetinga apskaiciuot ir laika net kai taip dienos skiriasi , jei tik dabar pasimate tai apie 5 savaites galetu buti, o daktaras nesake koki laika atitinka, ar gal mm dydi koki paminejo 4u.gif ? Na svarbiausia viskas vietoje, apie nesivystanti meskit salint tokias mintis 4u.gif Svajokit geriau apie grazu pavasari ir gelytes ir kad viskas bus gerai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 01 12, 16:00)
Ačiū už palaikymą.. Aš Švedijoje. Bent jau čia nėra privačių klinikų kur aš gyvenu. Ivf vienas bandymas apmokamas valstybės,  jei reikia antro turi mokėt pats. Aš jau išnaudojau savo su šviežiais ir vieną su saldytais. Db reikia mokėt pačiai. Bet tai kad moki pats nieko nekeičia, sekmadieniais jie nedirba ir viskas. Ir kad dėti vėliau net nesiūlė,  nes aš klausiau ar negalima šeštadienį,  griežtai atsakė ne. Tik 6 dienos po teigiamo ovuliacijos testo.
Čia pas daktarą prisibelsti tai ogo kiek praeit reikia. Kaip dievai kokie. Pradeda nepatikti man jie. Nedaro jokių papildomų testų,  nesiūlo pasidaryt gimdos nuotraukos, nieko. Liepė vėl paskambinti kai pareis mmm ir tada 11 dieną darys echo. Net jei db norėčiau pasitikrint ar ner kokiu miomu ar cistu,  iki daktaro neprieiciau. Vien to kad aš noriu neužtenka. Jei nieko neskauda reiškia viskas gerai. Paskutinį kart žiūrėjo rugsėjo mėn. Velnias žino kas per tiek laiko gali pasidaryt. Juk buvo pusė metų gydymas provera vaistais nuo endo. Žodžiu jei neturėčiau šaldytų kažin ar čia ką dar bandyčiau daryt. Turbūt bus db tik pinigų išmetimas į orą, tie likę bandymai. Nu ką padarysi,  snaigių nesinori palikti.. O gal..

Visur sava politika.aisku kad kiekviena daranti ivf labai pergyvena,bet daktarams tai kasdienis darbas.kartais atrodo kad mes pacios zinome daugiau negu jie.laikykis...
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 01 12, 16:07)
As asmeniskai tai sakyciau kad OT vakar buvo teigiamas, arba rytoj teigiamas bus, kad arba sestadieni arba pirmadieni, nemanau kad ta 1 diena tokia esme sudaro, ypac jei pasveriant kaip jums negerai butu praleist dar 1 cikla.. bet tai kaip idomiai jie nieko neziuri, o nereikejo gerti vaistu kokiu pries dedant snaigutes, jokio protokolo nebuvo tik O laukimas …?  g.gif
aciu kocik sekasi neblogai, kaip sakau vidurys nestumo pats geriausias laikas, kai pilvukas dar nedidelis o energijos pilna  , ir nebepykina  4u.gif  4u.gif

O jums tai tikrai sudetinga apskaiciuot ir laika net kai taip dienos skiriasi , jei tik dabar pasimate tai apie 5 savaites galetu buti, o daktaras nesake koki laika atitinka, ar gal mm dydi koki paminejo  4u.gif ? Na svarbiausia viskas vietoje, apie nesivystanti meskit salint tokias mintis  4u.gif Svajokit geriau apie grazu pavasari ir gelytes ir kad viskas bus gerai wub.gif  4u.gif

As ir neklausiau.pati sokiruota buvau,nes vaziavau jau susiruosusi kaip operacijai.Dabar ketvirtadieni padarysiu tyrimus ir uzklausiu del laiko,nes jis pats man atrodo nezino....
Atsakyti
Kocik didziausi sveikinimai!!! Labai del taves dziaugiuosi! thumbup.gif thumbup.gif Linkiu, kad ir toliau butu viskas tik gerai.

Laila25, na tikrai nepavydetina situacija, keista toks daktaru mastymas, cia Lt jeigu reikia daktaras buna ir sekmadieni...

O as toliau vaikstau issiputus kaip balionas, skauda net sedet, nesuprantu kodel taip baisiai jauciuos doh.gif dar siandien ir gerkle skaudet pradejo, neduok dieve susirgsiu, nes treciadieni jau punkcija unsure.gif
Atsakyti