Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

Na tai jau dabar vandenuka gurksnoju smile.gif o kiek folikulu yra daug? Kiek jums priaugo? Aisku svarbiausia kokie reikalai su jais bus po punkcijos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 01 10, 20:54)
Na tai jau dabar vandenuka gurksnoju  smile.gif o kiek folikulu yra daug? Kiek jums priaugo? Aisku svarbiausia kokie reikalai su jais bus po punkcijos... ax.gif

Man buvo taip. Stenkis isvengti hiperstimuliacija, gerk daug vandens ir valgyk daugiau baltyminio maisto. Su dr pasukonsultuok kad pasidaryti E2 tyrima kad stebeti hormono tytima. Kad stebeti jo augima. Pas koki gyd datotes apvaisinima? Didziules sekmes!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethan: 11 sausio 2015 - 07:46
QUOTE(Ethan @ 2015 01 11, 07:44)
Man buvo taip. Stenkis isvengti hiperstimuliacija, gerk daug vandens ir valgyk daugiau baltyminio maisto. Su dr pasukonsultuok kad pasidaryti E2  tyrima kad stebeti hormono tytima. Kad stebeti jo augima. Pas koki gyd datotes apvaisinima? Didziules sekmes!!!!

Darausi pas U, bet man jau paranoja turbut, nes siandien atsikeliau ir nieko nebejauciu, toks vaizdas, kad ivyko ovuliacija ir nebera tu folikulu, negi galetu taip buti?
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 01 10, 20:54)
Na tai jau dabar vandenuka gurksnoju  smile.gif o kiek folikulu yra daug? Kiek jums priaugo? Aisku svarbiausia kokie reikalai su jais bus po punkcijos... ax.gif

pas mane buvo 22, visi apsivaisino, dalinosi gerai 15, tad 2 isodino, o 13uzsaldem
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 11, 10:15)
pas mane buvo 22, visi apsivaisino, dalinosi gerai 15, tad 2 isodino, o 13uzsaldem

Oho, va cia tai puikus rezultatas. As siandien vel buvau pas U, tai kazkokia ji nenuotaikoj buvo, paklausi klausimo, o i tave paziuri, kad atrodo visiska durnele esi... mad.gif
Dar pagadino nuotaika, tai kad pries tai sake turiu po 7 folius, o dabar viso 12-13 ir gleivine tik 6.5 storio, nors iki siol visada budavo puiki. Tai net nzn...
Treciadieni darys punkcija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 01 11, 11:54)
Oho, va cia tai puikus rezultatas. As siandien vel buvau pas U, tai kazkokia ji nenuotaikoj buvo, paklausi klausimo, o i tave paziuri, kad atrodo visiska durnele esi... mad.gif
Dar pagadino nuotaika, tai kad pries tai sake turiu po 7 folius, o dabar viso 12-13 ir gleivine tik 6.5 storio, nors iki siol visada budavo puiki. Tai net nzn...
Treciadieni darys punkcija  unsure.gif

tai gal turejo omeny kad 12-13 vienodu folikulu, tai nera mazai, irgi gerai.gleivine mazoka, bet paaugs iki treciadienio manau.nepergyvenk visaks bus gerai, kiekvienos moters organizmas individualus ir nera vienodu situaciju.va mano situacija is vis neaiski, rytoj vaziuoju i ligonine...
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 11, 13:24)
tai gal turejo omeny kad 12-13 vienodu folikulu, tai nera mazai, irgi gerai.gleivine mazoka, bet paaugs iki treciadienio manau.nepergyvenk visaks bus gerai, kiekvienos moters organizmas individualus ir nera vienodu situaciju.va mano situacija is vis neaiski, rytoj vaziuoju i ligonine...

Na taip kocik, mano problemos juokingos palyginus su tavosiom, ir aplamai kuo giliau i miska tuo daugiau visokiu klausimu ir problemu atrandi smile.gif
Linkiu tau ryt kuo didziausios sekmes, gal dar viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 01 11, 13:29)
Na taip kocik, mano problemos juokingos palyginus su tavosiom, ir aplamai kuo giliau i miska tuo daugiau visokiu klausimu ir problemu atrandi smile.gif
Linkiu tau ryt kuo didziausios sekmes, gal dar viskas bus ok  4u.gif

kiekvienas etapas atnesa vis daugiau patirties ir daug nauju klausymu.ir reikia neprarasti vilties kad kadanors viskas bus gerai smile.gif s
Atsakyti
Kocik, linkiu sekmes rytoj!!!
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2015 01 12, 00:27)
Kocik, linkiu sekmes rytoj!!!

Sveikos!laikykites biggrin.gif ivyko stebuklas, nestumas gimdoje ir jau matosi. aisku dar ne visai galiu dziaugtis, nes situacija labai reta, daktaras pats ne mate dar tokiu ivykiu.gleivine 6mm jau, pauago biski. del PRG daktaras akcentavo kad kiekvienai moteriai skirtingai yra, ir normu jokiu negali buti.stebuklu visokiu buna smile.gif tyliai dziaugiuosi, ir ketvirtadieni vakare vel darau HCG ir PRG ir ziurim toliau kas bus...
Atsakyti
Kocik!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Laba visoms, keliu taurę už tas kam pasisekė, laikau kumščiUS už pupo... Linkiu kantrybės startuojancioms
...o aš taip ilgai laukus turiu vėl nusivilti... Turėjau šią savaitę startuoti su snaigėm, šiandie sulaukiau teigiamo testo dėl ovuliacijos, tik deja įkėlimas gaunasi sekmadienį. O čia niekas nedirba... Net kad ir pats moki pinigus. Jiems nesvarbu. Sekmadienis yra sekmadienis.. O man su endo...laukti tik blogiau.. Po ką tik praeito gydymo pusę metų..gydytoja sakė kad turiu bandyt kaip galima greičiau, deja.. O kitas ciklas paskaičiavus vėl gaunasi taip pat
.. Taip ilgai laukiau ir tikėjausi kad ši kartą tikrai jau pasiseks viskas.. Deja...
Atsakyti