Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

Mergaites nepergyvenkite del simptomu, kiekvienas nestumas skirtingai... As nieko nejauciau, ir du uzkibo. Labai tas sunkus laikas islaukti iki hcg.

Papildyta:
[quote=LaiLa25,2015 02 20, 16:46]
Aš ir skaitau intensyviai apie Stambula. Bet turiu dar dvi snaigutes čia.. Nenoriu palikt..o jei ir su jomis nesigaus, tada manau liks Stambulas..Ar net JAV..
Sakiau išbandysim kas mūsų jėgoms... Viską...
Ech gal dar šitas kartas bus mums sėkmingas, dar ne viskas prarasta...

[quote=Deimanteja,2015 02 20, 18:10]
[/quote]
As ne Lt... Bet cia snaigutes galima siusti, tik brangiai kainuoja. Mes kraustomes I kita valstija ir 3 snaigutes teks kazkaip perkraustyti.
Atsakyti
As irgi nejauciau jokiu endo simptomu, menesines visada reguliaros, trumpos, net neskauda man per jas visiskai nieko, isskyrus tepliodavo rudai i pabaiga, taip pat mano hormonu tyrimai visi geri, maniau tik pas vyra problemos, bet per pirma IVF mane stimuliuojant pamate kazkoki 2cm darinuka ir kaip sake itaria endometrioze smile.gif Taip, kad U leido rinktis arba operacija arba IVF, tad jei dabar nepavyks teks laparaskopija atlikti ir tada vel bandyti smile.gif Tad tikekimes LaiLa25, kad gal pavyks dar mums ir si karta smile.gif laikykimes!!! 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif
Linkiu kantrybės PUPO, tikrai dar anksti testuose matyti atsakymą mirksiukas.gif

Aš turiu klausimą toms, kurios snaigutes VK pasiiminejo - kiek užtrunka tas procesas, t.y. kiek uztrukot klinikoje? g.gif
Atsakyti
Blaize, kad tavo žodžiai Dievui i ausį tiesiai...
Oi kaip sunku laukti...
Bet reikia išlaukti....
Pirmadienis, gal jau ir kas išaiškės ...dar dvi dieneles....
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 20, 16:46)
Man jei ne skausmai būtų užėję būčiau net nezinojus kad pas mane galbūt yra endo. Sakau galbūt nes gydytoja LP neskyrė tik vaistais gydė. Ale pagal simptomai ir kad gerai reagavo organizmas į vaistus įtaria endo smile.gif juokas ima,  lyg ir turiu aš ją lyg ir ne smile.gif todėl ir galvoju lekt i Lt jei nepavyks šitas kartas...

Endo tiksliai pasimato tik per LP. Echoskopu galima tik įtarinėti, pagal požymius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 20 vasario 2015 - 19:29
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 20, 21:25)
Blaize, kad tavo žodžiai Dievui i ausį tiesiai...
Oi kaip sunku laukti...
Bet reikia išlaukti....
Pirmadienis, gal jau ir kas išaiškės ...dar dvi dieneles....

https://www.facebook...153238341400312
Pažiūrėkit , tikiuosi rodys, labai jau prajuokino
Atsakyti
lotuliukas.gif oi tie vyrai... Vis kazka kitaip sumasto biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Reikia kartais pasijuokti, ypač kai sunku darosi.
Man 8dpi, kol kas ramu pilve, jokių pokyčiu .
siandien i darbą , reiks nepersistengt kažkaip.
Geros ir ramios jums dienos
Atsakyti
Gražios, lengvos ir ramios dieneles tau LaiLa25 smile.gif
Na, o as siandien ismeginau testuka ir pamaciau blysku vaiduokliuka g.gif Bet cia su pigiu testuku dariau is ebay... Rytoj ismeginsiu su kasetiniu nestumo testu kuri, bet kuriuo metu galima atlikti, gal bus ryskesne juostele. Nu gal netycia kas uzkibo ax.gif Man nuo vakar kazkas rausiasi truputuka apacioje ir siandien kartais, o iki vakar nieko panasaus nebuvo... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimanteja: 21 vasario 2015 - 11:36
Vaiduoklių šiaip sau nebūna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 21, 13:25)
Vaiduoklių šiaip sau nebūna  rolleyes.gif

Zinau, kad siaip sau nebuna, bet cia toks lengvutis ir sviesutis labai, kad pagalvojau gal nuo crinono cia biggrin.gif nors ketvirtadieni isvis nieko nemaciau smile.gif Ziuresim koks bus rytoj is ryto.
Atsakyti
QUOTE(Deimanteja @ 2015 02 21, 14:41)
Zinau, kad siaip sau nebuna, bet cia toks lengvutis ir sviesutis labai, kad pagalvojau gal nuo crinono cia biggrin.gif nors ketvirtadieni isvis nieko nemaciau smile.gif Ziuresim koks bus rytoj is ryto.

Patarciau pirkt elektronini ir negadint sau nervu daugiau..tas testas tikrai parodys tiesa. Lauksim ziniu 4u.gif galetum ir foto ideti akim pasidziaugti mirksiukas.gif
Atsakyti