Mergaites nepergyvenkite del simptomu, kiekvienas nestumas skirtingai... As nieko nejauciau, ir du uzkibo. Labai tas sunkus laikas islaukti iki hcg.
Papildyta:
[quote=LaiLa25,2015 02 20, 16:46]
Aš ir skaitau intensyviai apie Stambula. Bet turiu dar dvi snaigutes čia.. Nenoriu palikt..o jei ir su jomis nesigaus, tada manau liks Stambulas..Ar net JAV..
Sakiau išbandysim kas mūsų jėgoms... Viską...
Ech gal dar šitas kartas bus mums sėkmingas, dar ne viskas prarasta...
[quote=Deimanteja,2015 02 20, 18:10]
[/quote]
As ne Lt... Bet cia snaigutes galima siusti, tik brangiai kainuoja. Mes kraustomes I kita valstija ir 3 snaigutes teks kazkaip perkraustyti.
As irgi nejauciau jokiu endo simptomu, menesines visada reguliaros, trumpos, net neskauda man per jas visiskai nieko, isskyrus tepliodavo rudai i pabaiga, taip pat mano hormonu tyrimai visi geri, maniau tik pas vyra problemos, bet per pirma IVF mane stimuliuojant pamate kazkoki 2cm darinuka ir kaip sake itaria endometrioze
Taip, kad U leido rinktis arba operacija arba IVF, tad jei dabar nepavyks teks laparaskopija atlikti ir tada vel bandyti
Tad tikekimes LaiLa25, kad gal pavyks dar mums ir si karta
laikykimes!!!

Labas merginos
Linkiu kantrybės PUPO, tikrai dar anksti testuose matyti atsakymą
Aš turiu klausimą toms, kurios snaigutes VK pasiiminejo - kiek užtrunka tas procesas, t.y. kiek uztrukot klinikoje?

Linkiu kantrybės PUPO, tikrai dar anksti testuose matyti atsakymą

Aš turiu klausimą toms, kurios snaigutes VK pasiiminejo - kiek užtrunka tas procesas, t.y. kiek uztrukot klinikoje?

Blaize, kad tavo žodžiai Dievui i ausį tiesiai...
Oi kaip sunku laukti...
Bet reikia išlaukti....
Pirmadienis, gal jau ir kas išaiškės ...dar dvi dieneles....
Oi kaip sunku laukti...
Bet reikia išlaukti....
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 20, 16:46)
Man jei ne skausmai būtų užėję būčiau net nezinojus kad pas mane galbūt yra endo. Sakau galbūt nes gydytoja LP neskyrė tik vaistais gydė. Ale pagal simptomai ir kad gerai reagavo organizmas į vaistus įtaria endo
juokas ima, lyg ir turiu aš ją lyg ir ne
todėl ir galvoju lekt i Lt jei nepavyks šitas kartas...

Endo tiksliai pasimato tik per LP. Echoskopu galima tik įtarinėti, pagal požymius.
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 20, 21:25)
Blaize, kad tavo žodžiai Dievui i ausį tiesiai...
Oi kaip sunku laukti...
Bet reikia išlaukti....
Oi kaip sunku laukti...
Bet reikia išlaukti....
https://www.facebook...153238341400312
Pažiūrėkit , tikiuosi rodys, labai jau prajuokino

Sveikutes,
Reikia kartais pasijuokti, ypač kai sunku darosi.
Man 8dpi, kol kas ramu pilve, jokių pokyčiu .
siandien i darbą , reiks nepersistengt kažkaip.
Geros ir ramios jums dienos
Reikia kartais pasijuokti, ypač kai sunku darosi.
Man 8dpi, kol kas ramu pilve, jokių pokyčiu .
siandien i darbą , reiks nepersistengt kažkaip.
Geros ir ramios jums dienos
Gražios, lengvos ir ramios dieneles tau LaiLa25
Na, o as siandien ismeginau testuka ir pamaciau blysku vaiduokliuka
Bet cia su pigiu testuku dariau is ebay... Rytoj ismeginsiu su kasetiniu nestumo testu kuri, bet kuriuo metu galima atlikti, gal bus ryskesne juostele. Nu gal netycia kas uzkibo
Man nuo vakar kazkas rausiasi truputuka apacioje ir siandien kartais, o iki vakar nieko panasaus nebuvo...

Na, o as siandien ismeginau testuka ir pamaciau blysku vaiduokliuka

Vaiduoklių šiaip sau nebūna

QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 21, 13:25)
Zinau, kad siaip sau nebuna, bet cia toks lengvutis ir sviesutis labai, kad pagalvojau gal nuo crinono cia

QUOTE(Deimanteja @ 2015 02 21, 14:41)
Zinau, kad siaip sau nebuna, bet cia toks lengvutis ir sviesutis labai, kad pagalvojau gal nuo crinono cia
nors ketvirtadieni isvis nieko nemaciau
Ziuresim koks bus rytoj is ryto.

Patarciau pirkt elektronini ir negadint sau nervu daugiau..tas testas tikrai parodys tiesa. Lauksim ziniu