Gal kuri nors turit patirties su dantu griezimu? Atsirado nuo ilgo streso nerimo ir depresijos periodo..nakti sukandineju nevalingai bet ziuriu kad jau ir diena....
Noriu prisistatyti...
Nerimo sutrikimas su PA prasidejo pries beveik 4m. po didelio streso, kai maniau, kad netekau sunaus... Atostogaujant Ispanijoje.. Pabudau nakti ir pamaciau, kad mano 5-metis sunus nekvepuoja, nejuda, o tik atmerktomis akimis guli... Vyras puole daryti dirbtini kvepavima, as kviesti greitaja... Veliau pastebejome, kad jis karts nuo karto ikvepia ora. Kol atvaziavo greitoji, jis atsigavo... Zodziu veliau paaiskejo, kad jam netipine epilepsija (be traukuliu)... Priepuoliai vis retejo, o as su tuo susitaikiau. Va tada, po keliu menesiu nerimo, bemiegiu naktu smoge manoji liga...
Buvo lb lb baisu... PA atakavo kasdien... Issiryriau viska, krauja, sirdi, galvos MR, vidaus organus.. isvada viena - sveika...
Bet tas manes nenuramino. Norejau vis daugiau tyrimu...
Pradejau gerti AD ir bendravau su psichoterapeute apie 2 m. Db lankau KET.
Kol geriau AD gyvenimas buvo pagerejes... Taciau nustojus juos gerti, po 4 men viskas is naujo
Bandziau dirbti su savimi. Kartais padeda, bet dazniausiai prireikia Lexotanil...
Prie visko dar ir skrsndis nuo nervu pradejo streikuoti...
Vyras lb palaiko ir supranta. Pats turejo PA, bet pasveiko pries 6 m.... 6 men gete AD, saviitaiga ir sportas jam padejo... O as... As vis dar bandau ir bandau
siūlau visoms ką kankina PA arba turite tą vadinamą vegetodistoniją, paskaityti knygą:
Андрей Курпатов Средтсво от вегетососудистой дистонии.
А. Курпатов книга
Aišku, kas supranta ir moka skaityti rusiškai. Tikrai verta perskaityti ir manau daug kas gal net atsisakys cheminių vaistų!!! Viskas mūsų galvoje. Tad skaitykit ir rekomenduokit kitiems

GLICIN (yra pirkti mūsų vaistinėse, kainuoja kapeikas, bet tikrai padeda, net galima ir vaikams, kai jiems "ožiukai" būna

YPSILOHEEL, tai pat geras hemeopatinis preparatas, skirtas vegetosditonijai.
Žolelės: HANKINTATUKKU RELAXOR FORTE, jonažolių kapsulės, Valeradix Anti-Stress tabletitės, bijūnų tinktūra labai ramina.
Pagerkite mėnesį jonažolių, sukatžolių arbatą, taip pat neuro arbatą, ten kur yra sudėtyje rausvųjų pasiflorų žolės.
Būkime sveikos, laimongos ir ne nervuotos

O ar gali nuo VD stipriai vėluoti mmm? Jau 16 d. vėluoja, nežinau ką ir galvot NT neigiamas...
Laba diena. Pastaruoju metu neretai kamuoja būsena - atrodo, kad trūksta oro. Ta prasme kvėpuoti galiu, nedusina, tačiau durnas jausmas, kad kažkaip ne taip kvėpuojasi. Taip pat bandant tarsi nuryti kasnį(seiles ar tiesiog įmituot nurijimo procesą) būna neišeina, tarsi sustingsta žandikaulis ir negaliu užbaigt to veiksmo. Tai galo tęstis porą dienų, poto viskas grįžta į savo vėžes ( na arba ne ). Taip pat neretai būna nubalą pirštai (rankų ir kojų) nesvarbu, ar šalta, ar šiltoj patalpoj. Ir žinoma kažkoks vidinis nerimas yra. Ar tai jau vegedistonija, ar koks nerimo sutrikimas, ar visgi kokia fizinė bėda? Kaip kovojat su tokiom problemom?
Sveikos merginos. Ilgai skaiciau forumus kas liecia vegetacine nervu sistema. Kankinuosi kokius 5-6 metus, vis ieskau ligu, vis atsiranda nauji negalavai, praeina, uzeina kitas. Kiek gydytoju aplankyta ir tt. Bet taip ir gyvenau, uzeina , praeina. Bet luzis buvo siais metais, kai uzejo panikos ataka pirma karta, po jos prasidejo nesibaigiantis sirdies musimas, ypac ryte, nerimas pastovus, ir uzeinantis stiprus silpnumas, kai atrodo nukrisiu ir nieko nebegaliu padaryti. Nuo geguzes men panikos atakos pradzios taip viskas tesiasi ir nepraeina, kiekv d kancia, panik atak jau buvo 3 k. Ir kiekv diena jauciuosi tragiskai, verkiu beveik kiekv d, nes atrodo kad nepagysiu niekada. Silpnumas pastovus. Kartais vos pavaikstau. Pavargau per tuos metus, esu pastovus ligonis, noriu normalaus gyvenimo. Ar imanoma pasveikti? Buvau pas psich.sako nerimo sutrikimas, vegetacine, panik atak. israse ad fluanxol ir amitriptyline, geriau menesi, niekas nesikeite, dar labiau muse sirdi,alys bijojo sviesos, galejau miegot visa para. Tai meciau juos, dabar neurologe israse asentra, pradzioj mazom doZem, bet jauciu kaip dingsta apetitas. Baisiausias kad beveik visi vaistai sukelia salut poveikius. Po kiek laiko jus pradedate jausti poveiki vaistu? Praradau vilti visai, verkiu kiekv d, bijau isproteti, turiu pasveikti del vaiko, del seimos, del saves, bet ka reikia daryti, ?? Atrodo niekas nepadeda. ar kas pagijote nuo sios ligos???? Dekoju❤Uz ats.
Sveikos/sveiki.
As esu vyras, visokios panasios nesamones darosi virs 2 metu. Esu visiskai nedarbingas, bet grupes neturiu, nes pasak daktaru esu absoliuciai sveikas. Gydausi 4-iais psixotropiniais vaistais - bukle tik blogeja. Diagnozes - nerimo sutrikimas, distonija.
Turiu begale simptomu, bet man idomu as gali buti realus fiziniai sutrikimai sergant sia liga ?
Pvz padidejusios kepenys, karts nuo karto padideja limfmazgis pilve.
Taip pat bukle labai stipriai pablogeja po fizines veiklos, ypac pasilankscius - kada kazka sujudinu pilve.
Tad ar yra kazkam buve realus organu pakitimai sergant vegetodistonija ?