Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Vidam @ 2015 01 03, 21:10)
Katia guli kaip pliaže išsitempusi  hihihi.gif ir dar ranką kaip atmetusi  lotuliukas.gif

Vargšės Nikita su Triše ,turi graužti saususiukus, kai tiek skanių kvapų vylioja  biggrin.gif

user posted image

kaip guli išsitempusi Trišė.. Vargšelė sausiukų užkrimtusi.. Nabagėlė- kūdena...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 01 03, 20:27)
Vargšelė sausiukų užkrimtusi..  Nabagėlė- kūdena...

lotuliukas.gif pas Nikita tai išvis kabo sterblė, kaip pas kengūrą. Aš manau kad nuo tų sausiukų ir tunka, tiek ten visko pridėta g.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 01 03, 21:36)
lotuliukas.gif  pas Nikita tai išvis kabo sterblė, kaip pas kengūrą. Aš manau kad nuo tų sausiukų ir tunka, tiek ten visko pridėta g.gif

Pradžioj pas mus taiėdė neatsitraukdama- maniau- jau ribosiu.
bet kažkaip apsiramino su tuo ėdimu- gal kad konkurencijos jokios nėra. g.gif suėda daugmaž viršutinė normos ribą.. Tai ir neriboju... reiks gal dalį keisti mėsyte ar konservais.. Bet, jei daugiau gauna- tuoj viduriukai skystėja.. unsure.gif

Atsakyti
O pas mus ką tik vos vos neįvyko grupinė įrėmintų nuotraukų ir vazelių savižudybė . laimei Trišė bandė visus krituolius sugaudyti krisdama iš paskos.. gavosi didelis minkštas bumpt
Atsakyti
Vilkra ,bus tų vazelių ,ne karo metas 4u.gif 4u.gif ,bet žinok negaliu atsidžiaugt kas kart skaitydama Trišės nuotykius thumbup.gif -kaip jums pasisekė ,kad suradote vieni kitus:Trišė -jus ,Jūs -Trišę wub.gif wub.gif wub.gif tiesiog fantastika wub.gif wub.gif

Mergaitės,sveikos Naujuose metuose 4u.gif Aš jau šiandien čiupinėjau eurus blush2.gif ,aišku ,esu jų prisičiupinėjusi jau ne pirmus metus rolleyes.gif ,bet čia,Lietuvoj ,kažkoks įdomus jausmas blush2.gif ax.gif ..bankomate suma tai nenudžiugino lotuliukas.gif,keista kainas matyt tokias,nu įdomus jausmas dabar...O kaip jums... Vakar ir šiandien dirbau ,tai pailsėt neišėjo po švenčių,gal ryt teks...Pasistengsiu ryt nuotraukyčių įkelt,o dabar einu miegot,akyse jau degtukus statyt reikia ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2015 01 03, 23:59)
Vilkra ,bus tų vazelių ,ne karo metas 4u.gif  4u.gif ,

Aišku, kad bus tų vazelių. Šiaip buvau užmiršusi, kad katės gali aukštai užšokti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos- va ką radau.

Radinys

man paaiškinkit - ar tai reiškia, kad norint gydyti gyvūną, ar jį paskiepinti- prieš tai turėsiu jį čipuoti? g.gif
Atsakyti
Čia reglamentas išvežamiems gyvūnams. Jei norėsi išvežti, privalėsi čipuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 01 03, 19:15)

Busy nauji namai stovi fantastinėj vietoj...nuoširdžiai smile.gif pavydžiu, visad norėjau gyven gamtos prieglobsty...vis datr tikiu, tik ta vieta bus (jei bus)  Lietuvoj

Dabar turėsi progą vėl aplankyti, tik prigriebk su savimi dar vieną kitą norinčią gamtos prieglobščio. biggrin.gif Priimu į svečius su silkėmis iš LT ir šašlykais laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vilkros radinį vakar skaičiau, ten pakomentuota apie gyvūnų čipavimą, kad veterinarai net neskiepys ir negydys gyvūno jeigu jis nečipuotas, bet pačio teisės akto aš taip ir neradau. Reiks pabandyti dar paieškoti, nes paie vežimą tai kaip ir viskas aišku o apie kitus komentarus be paties teisės akto tai nelabai ir išeina ką pasakyti smile.gif
Labai patiko Katios nuotrauka thumbup.gif jau tokia dama pliaže wub.gif
Nabagėlė, kūdena, tik sausiukai maitinama Trišė man primena mano nabagėlį, iš bado susitraukusį Grikiuką biggrin.gif Tas vargšiukas irgi tik sausiukus valgo, visi nuo bado nusilpo, bet kai pas tėvukus bėga per butą tai ne tik likusios uodegos bet ir dvikojai mikliai į šonus jam iš kelio šoka unsure.gif
Atsakyti
Tai va kai nėra teisės akto kaip šaltinio, galima pagalvoti, kad sakinys suformuluotas neteisingai. Reglamentas tik apie vežamus gyvūnus. Tai ir turėtų skambėti taip, kad prieš išvežant gyvūnus į kitas šalis, būtina pirma sučipuoti, po to suvakcinuoti. Kitaip neišeis išvažiuoti niekur išskyrus LT teritorijoj biggrin.gif
Atsakyti
Lbas rytas 4u.gif
Aš tai irgi kaip busy supratau, kad čia pasikeitimai tik komerciniais tikslais išvežamiems gyvūnamas . Nes Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos reglamente nėra tokių punktų.
O čia po reglamentu parašyta P.S. dabar žemiškai apie tai KAS ir KAIP iš tiesų keičiasi. Manau 4 pėdutės bandė paaiškinti,o dar labiau supainiojo arba pačios susipainiojo biggrin.gif
Labai lengva bus pasitikrinti, užteks paskambinti veterinarui ir paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 04 sausio 2015 - 11:58