Kas kavos kartu?
tikrai taip, pats greičiausias būdas įsitikinti, pasiskambinti vetams
Kas kavos kartu?
Kas kavos kartu?
Аš prisijungiu su arbata ir šakočiu
ir mandarinų dar nulupsiu
QUOTE(busycat @ 2015 01 04, 12:59)
Aš.
Bo mažoji lapė mane iš proto išvarys šiandien
QUOTE(busycat @ 2015 01 04, 11:59)
Kas kavos kartu?
Aš bėgu greitai užsikaisti, kad kartu su tavimi mintimis gerčiau
Valioo visuotinis online kavos gėrimas
Gal dar ir į gamtą kartu eisma?
Aš aš aš kavos, beje radau kur perku skania kava su metom tiramisu dar visokiu idomiu
merginos nekamuokit badu katinu čia mano Vincelis irgi prie tų pačių badaujančių... 😂
Katios foto superinė 👍👍👍👍
Nu žiūriu kaip su nauju tapšnokliu foto dėt išmokau liet.klaviatūrą suegulaivau tik va i raides is nepataikau 😃 ir nežinau ar dės mano vietines šypsenėles
p.s.mandarinus irgi dakalėm ✌
merginos nekamuokit badu katinu čia mano Vincelis irgi prie tų pačių badaujančių... 😂
Katios foto superinė 👍👍👍👍
Nu žiūriu kaip su nauju tapšnokliu foto dėt išmokau liet.klaviatūrą suegulaivau tik va i raides is nepataikau 😃 ir nežinau ar dės mano vietines šypsenėles
p.s.mandarinus irgi dakalėm ✌
QUOTE(busycat @ 2015 01 04, 13:14)
taip taip- aš jau gurkšnoju kavą su saldainiais kalėdiniais.. Bet į lauką neisiu- galva šlapia.
QUOTE(busycat @ 2015 01 04, 12:14)
Gal dar ir į gamtą kartu eisma? 
Jei būtų žiema eičiau ir į gamtą su foto aparatu, bet kadangi pas mus Alytuje gilus , vėlyvas ruduo, medžiai pliki,balos visur tai atsisakau
O aš dar lovoj su kava lauke irgi sniego pas mus nerasta
QUOTE(Azucena @ 2015 01 04, 12:16)
nežinau ar dės mano vietines šypsenėles
Mano kompas rodo šypseneles,tik mažytes ir nespalvotas, juodai baltas
Gamta ir visada graži, nesvarbu koks metų laikas
Tai gerai tau,kai gyveni tokioje vietoje. Miškas kaip kokioje pasakoje,ranka pasiekiamas. O pvz man reikia eiti miškan ar dar kur nors, o mieste,tai vaizdelis nekoks
Bet jau saulė bando kišti savo šviesų veidelį ir dangaus žydro jau yra lopinėlių
Bet jau saulė bando kišti savo šviesų veidelį ir dangaus žydro jau yra lopinėlių