O aš dideliam mieste ir miško arti nėra iki darbo ma peškom virš 2val ,tik parkų yra bet tai ten vakarais nesaugu pilna narkomanų, beje autobusuose antram aukšte kartais susirenka žoliarūkiai ir rūko 😞
Negyvenau čia visą gyvenimą
Taigi gyvenau ir aš LT mažame mieste. Kad pasiekti mišką, reikėdavo arba mašinos, arba dviračio. Gražių vaizdų yra ne tik miške. Man patinka pvz, rūkas, kylanti, besileidžianti saulė, drugys ant lapo, bitė žiede, voratinklis saulės spinduliuos, apšviesta bažnyčia naktį ir t.t. Smulkmenos irgi žavi 
Įtariu langų dizaineris pas mus Kiara.. skaniai matomai čiaudėjo, kad visą stiklą apipurškė

Įtariu langų dizaineris pas mus Kiara.. skaniai matomai čiaudėjo, kad visą stiklą apipurškė

Azu ne be reikalo užsieniečiai sako, kad Lietuva tik kaimas, lyginant atstumus su jų didmiesčiais ir gyventojų skaičiumi
. O juk jei pas mus darbą pasiūlo kitame mieste,tai atrodo didžiulė problema, nes reiks važiuoti kokią valandą ar pusantros. O narkomanų ir banditų ir pas mus užtenka.
Papildyta:
Aaa, pamiršau kad tu beveik profesionali fotografė
man žiūrėti tokias nuotraukas irgi labai patinka

Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 01 04, 12:37)
Man patinka pvz, rūkas, kylanti, besileidžianti saulė, drugys ant lapo, bitė žiede, voratinklis saulės spinduliuos, apšviesta bažnyčia naktį ir t.t. Smulkmenos irgi žavi 

Aaa, pamiršau kad tu beveik profesionali fotografė

Visai ne
Nusivaliau langą, apčiaudėtas jis buvo negražus
Sidabrė ko tais nedrįsta parašyti čia... kiek rašo, tiek neparašo. Drąsiau Sidabre

Nusivaliau langą, apčiaudėtas jis buvo negražus
Sidabrė ko tais nedrįsta parašyti čia... kiek rašo, tiek neparašo. Drąsiau Sidabre

labas dienas,
oj Busy kaip tave suprantu del langu valymo. tiek is vidaus tiek is isores (kai pvz Bandis uzsoka ant palanges is lauko puses ir pasirazo murzinom letenelem palikdamas driuzli
)
Kaip orai pas jus, mergaites? Nemencines pusej jau gana smarkiai snyguriuoja
I gamta nebetraukia 
ir ner cia ko i lauka nosies kisti, kai namuose silta ir gera
oj Busy kaip tave suprantu del langu valymo. tiek is vidaus tiek is isores (kai pvz Bandis uzsoka ant palanges is lauko puses ir pasirazo murzinom letenelem palikdamas driuzli

Kaip orai pas jus, mergaites? Nemencines pusej jau gana smarkiai snyguriuoja

ir ner cia ko i lauka nosies kisti, kai namuose silta ir gera

Laba diena
Och, viską jos mato
Nerašau aš - tik paskaitinėju, o čia darbe kompas toks, kad slapta neišeina, turi jungtis ir save parodyti
Su Naujaisiais Jus visas ir Jūsų gražiuosius katinėlius
Ir toliau nepristigti tos šaunios nuotaikos, šilto bendravimo ir to gražaus tarpusavio supratimo, kuris lydi Jūsų temutę
Prašom nepamiršti ir mūsų nulėpausius retkarčiais aplankyti

Och, viską jos mato

Nerašau aš - tik paskaitinėju, o čia darbe kompas toks, kad slapta neišeina, turi jungtis ir save parodyti

Su Naujaisiais Jus visas ir Jūsų gražiuosius katinėlius

Ir toliau nepristigti tos šaunios nuotaikos, šilto bendravimo ir to gražaus tarpusavio supratimo, kuris lydi Jūsų temutę

Prašom nepamiršti ir mūsų nulėpausius retkarčiais aplankyti

Pritariu Kiarai - šproto reik turėti galvoje tokiu oru laukan išeti
Buvau išbėgus - šaltas vėjas mikroskopines snaigytes nešioja. Neradau nieko džiaugsmingo lauke ir šmurkštelėjau atgal namuosna. Daba sėdžiu apskabinus karšto šokolado gėrimo puodelį viena ranka ir Grikį kita
Arba tiksliau, aš sėdžiu puodelį apskabinus o Grikis mane apsikabinęs

QUOTE(busycat @ 2015 01 04, 13:50)
[i]Kąąą... šproto turit galvoja???
Na pagaliau ir aš garsiai nusikvatojau

O aš jumis nepatikėsiu ir išeisiu lauk iš šproto

Busy - eik lauk iš šproto su įjungta kamera, kad ir mes galėtume pamatyti