Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

O aš dideliam mieste ir miško arti nėra iki darbo ma peškom virš 2val ,tik parkų yra bet tai ten vakarais nesaugu pilna narkomanų, beje autobusuose antram aukšte kartais susirenka žoliarūkiai ir rūko 😞
Atsakyti
Negyvenau čia visą gyvenimą 4u.gif Taigi gyvenau ir aš LT mažame mieste. Kad pasiekti mišką, reikėdavo arba mašinos, arba dviračio. Gražių vaizdų yra ne tik miške. Man patinka pvz, rūkas, kylanti, besileidžianti saulė, drugys ant lapo, bitė žiede, voratinklis saulės spinduliuos, apšviesta bažnyčia naktį ir t.t. Smulkmenos irgi žavi thumbup.gif

Įtariu langų dizaineris pas mus Kiara.. skaniai matomai čiaudėjo, kad visą stiklą apipurškė laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 sausio 2015 - 12:45
Azu ne be reikalo užsieniečiai sako, kad Lietuva tik kaimas, lyginant atstumus su jų didmiesčiais ir gyventojų skaičiumi biggrin.gif . O juk jei pas mus darbą pasiūlo kitame mieste,tai atrodo didžiulė problema, nes reiks važiuoti kokią valandą ar pusantros. O narkomanų ir banditų ir pas mus užtenka.
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 01 04, 12:37)
Man patinka pvz, rūkas, kylanti, besileidžianti saulė, drugys ant lapo, bitė žiede, voratinklis saulės spinduliuos, apšviesta bažnyčia naktį ir t.t. Smulkmenos irgi žavi thumbup.gif

Aaa, pamiršau kad tu beveik profesionali fotografė thumbup.gif man žiūrėti tokias nuotraukas irgi labai patinka wub.gif
Atsakyti
Visai ne ax.gif

Nusivaliau langą, apčiaudėtas jis buvo negražus

Sidabrė ko tais nedrįsta parašyti čia... kiek rašo, tiek neparašo. Drąsiau Sidabre drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 sausio 2015 - 13:15
labas dienas,
oj Busy kaip tave suprantu del langu valymo. tiek is vidaus tiek is isores (kai pvz Bandis uzsoka ant palanges is lauko puses ir pasirazo murzinom letenelem palikdamas driuzli doh.gif )

Kaip orai pas jus, mergaites? Nemencines pusej jau gana smarkiai snyguriuoja unsure.gif I gamta nebetraukia biggrin.gif

ir ner cia ko i lauka nosies kisti, kai namuose silta ir gera
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extravaganza: 04 sausio 2015 - 13:44
Laba diena 4u.gif
Och, viską jos mato biggrin.gif
Nerašau aš - tik paskaitinėju, o čia darbe kompas toks, kad slapta neišeina, turi jungtis ir save parodyti biggrin.gif biggrin.gif

Su Naujaisiais Jus visas ir Jūsų gražiuosius katinėlius 4u.gif

Ir toliau nepristigti tos šaunios nuotaikos, šilto bendravimo ir to gražaus tarpusavio supratimo, kuris lydi Jūsų temutę ax.gif

Prašom nepamiršti ir mūsų nulėpausius retkarčiais aplankyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kąąą... šproto turit galvoja??? KOks laukas, kOki gamta, kai Kiarai namos taip šilta!

user posted image

Extriau, panašu, kad mano šeimyna - spjaudaliai ir čiaudaliai. Gabana nuspjaudo sienas, lubas, baldus, o katinai, visa kas liko laugh.gif

Koks minkytinas juodas pilvas wub.gif

Sidabre, pasirodyk pas mus su savo Bugučiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 sausio 2015 - 13:52
Pritariu Kiarai - šproto reik turėti galvoje tokiu oru laukan išeti biggrin.gif Buvau išbėgus - šaltas vėjas mikroskopines snaigytes nešioja. Neradau nieko džiaugsmingo lauke ir šmurkštelėjau atgal namuosna. Daba sėdžiu apskabinus karšto šokolado gėrimo puodelį viena ranka ir Grikį kita biggrin.gif Arba tiksliau, aš sėdžiu puodelį apskabinus o Grikis mane apsikabinęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 04, 13:50)
[i]Kąąą... šproto turit galvoja???

Na pagaliau ir aš garsiai nusikvatojau lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš jumis nepatikėsiu ir išeisiu lauk iš šproto laugh.gif
Atsakyti
Busy - eik lauk iš šproto su įjungta kamera, kad ir mes galėtume pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
Tuoj parodysiu, atnešiau ir vaizdinę medžiagą ir reportažą biggrin.gif

žiūrėti čia

Gabana piktinasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 sausio 2015 - 15:39