Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Labas rytas, na yra kas gavo pakvietimus i kursus, nusprendem, kad burtu budu viska ten daro biggrin.gif tam dave, tam dave, o tam nedave..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
prisiduodu naujais metais, kad ir as dar gyva biggrin.gif būčiau ir visai gyva jei nereikėję 30 lapu temos suskaityt biggrin.gif
Sutikom linksmai, G vis dar prašo dar fejerverku doh.gif o jus mačiau irgi linksmai čia dzingsėjot thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Weronica @ 2015 01 05, 08:10)
Sutikom linksmai, G vis dar prašo dar fejerverku doh.gif

Taigi dar pardavinėja tuos fejerverkus - galit prisipirkti visiems metams, kad kasdien vakarais vaiką pradžiuginti hihihi.gif Agi gaila? ax.gif biggrin.gif

O pas mane nelabai linksmos naujienos...mamos katinėlį reikia migdyti..mama verkia, sako žiūri jis į mane didelėm akim, nu negaliu..bet leisti kankintis ir laukti, kol ateis paskutinioji, irgi gaila..vakar jau susiruošė paskambinti atvažiuojantiems vetams, bet jie dirba tik nuo šiandien...tai šiandien bandys skambinti ir tartis...Mano "mergautinis" katinėlis.... verysad.gif
Atsakyti
Mazas zmogutis kvepia pienu smile.gif Tai glaudziuosi kuo arrciau smile.gifuser posted image
Atsakyti
Labas rytas,

Kivuka, 4u.gif

Vakar važiavau iš Kauno namo (apie 16 val išvažiavau) doh.gif iki pat Kryžkalnio taip snigo..... o nuo Rietavo (maždaug) toks geras kelias buvo, kaip nieko ir nebūtų buvę.....
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 05, 09:40)
Labas rytas  4u.gif
Taigi dar pardavinėja tuos fejerverkus - galit prisipirkti visiems metams, kad kasdien vakarais vaiką pradžiuginti  hihihi.gif Agi gaila?  ax.gif  biggrin.gif

Oj koks šaunus pasiūlymas thumbup.gif ir kaip aš nesusiprotėjau biggrin.gif bet gal ačiū tongue.gif

Gaila katulio... linkiu kad viskas kuo greičiau baigtusi ir dėl katinėlio ir dėl mamos unsure.gif

Sagytės kokio mielumo pieneliu kvepianti foto wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 05 sausio 2015 - 09:25
Labas rytelis 4u.gif
Pagaliau nomaliai rašau šiais metais bigsmile.gif

Kivuka, console.gif 4u.gif O kas katinėliui?

Pasidžiaugiau Gabana, Ainu ir Giliuku - šitas jau toks patiešnas wub.gif

Nikita labai smagi mergiotė auga thumbup.gif

Azu, vistiek juk visko paisieksi mirksiukas.gif 4u.gif

Rodausi darbininkėlį statybininką Pedriuką ir lendu darbuosna...

Dar turiu nulėkt vaikę iš oro uosto susirinkti - gavau oro uosto žinutę, kad planuojamas 5 minučių vėlavimas blink.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 05 sausio 2015 - 09:38
QUOTE(Erendira @ 2015 01 05, 09:35)
Kivuka, console.gif  4u.gif O kas katinėliui?

Rašiau kažkada, kad jis senas jau, turėjo didelį auglį ant šono, bet jis prieš kelis mėn trūko viduje. Nuo to laiko pradėjo baisiai riebaluotis kailiukas, katinėlis sunkiai kvėpuoja, pastoviai guli, vangus, net miaukti vargšui nebeišeina...o paskutinį kartą normaliai valgė gal tik naujųjų išvakarėse...daugiau tik palaka pienuko, ir dar ryte kažkiek plakto kiaušinio...mama sakė, bandė šiandien lygtai žuvytę valgyti, bet jam kažkaip iškrenta iš burnos ir viskas...Tai ir sakau mamai, kiek dar jis vargšas taip kankinsis, kol mirs iš bado...geriau jau susiimti ir užmigdyti, kad ir kaip sunku tai padaryti..atgyveno jau savo...mama vis po kiekvienos nakties vis tikėjosi, kad gal jau pats iškeliaus...tada nereiktų tokio žiauraus sprendimo priimti...bet aš mamą "guodžiu", kad tikriausiai yra žiauriau leisti jam šitaip kamuotis, nei mirti...
Atsakyti
Mažutis... na, su senatve nepakovosi...
Aš irgi rinkčiausi greitą ir neskausmingą būda 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sunkiai pas man SM šiandien veikia, nenori krautis, mažu apsnigo unsure.gif
Kivuka - nieko nepadarysi, ateina laikas ir tenka priimti sprendimą. kai jau niekuom negali daugiau padėti, belieka ta paskutinė pagalba...
Sagytės du draugeliai saldžiai miega wub.gif
Statybininkas Pedritas, dryžuotą statybininko kombinezoną apsitempęs ir darbams pasiruošęs biggrin.gif
Mes vakar tingėjom ant sofkutės ir žiūrėjom kaip viskas aplink darosi balta. Tėtis sakė, kad mauras su Mikute betn tris kartus prašėsi laukan sniego pamatuoti. Paskutinį kartą Mikutė tik per slenkstį pažiūrėjo ir nebeėjo sniego matuoti, tik Mauras nulėkė prie savo mėgstamo krūmo, greitai pamatavo kiek prisnigo ir greit parlėkė kojas kratydamas biggrin.gif
Pas mus kieme nespėjo sniego nuvalyti tai pūškavau iš savo kaimo kaip garlaivis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2015 01 04, 20:07)
Merginos,ar pas jus GOOGLe veikia? aš šiandien visą dieną negalu niekur įeiti ,ne Google neveikia,įeinu ti ten ,kur nuorodas susikūrusi esu,net savo pašto negalu pasižiūrėt verysad.gif Kitos naršyklės neturiu,patarkit ką padaryt man ,kad gmail galėčiau pasitikrint,nelabai aš raukiu tame kompe

labas, ar dar turi problemų su PC? gal parašykit a.ž pabandysiu pagelbėt. gal koks virusiukas kompe. Na per a.ž išsiaiškinsim daugiau.
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2015 01 04, 20:55)
Kas pas mus akvariumistė? Tuomce? Vienai bendrai pažįstamai Airai 2- reiktų pagalbos auksinių žuvelių temoj.. Na vaikas yra vaikas.  mirksiukas.gif

matau bandei biggrin.gif beviltiška situacija.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, neužpustytos 4u.gif
Noriu kur nors, po palme rolleyes.gif

Kivuka 4u.gif

Pasirodom ir mes pirmą kartą šiuos metuos smile.gif
Mamka liepė papozuoti, tai va sėdžiu, pozuoju... unsure.gif
user posted image
Atsakyti