SVeiki po šventimo
Ar sveiki visi?
Nuotraukos peržiūrėtos, istorijos nuo ilgiausios iki trumpiausios perskaitytos
Viskas labai patiko.
Azu - linkiu rast kuo geriausius mokslus, kursus ir kad palengvėtų tavo buitis ir būtis. Tik to sveiko optimistinio gyvenimiško sarkazmo tai linkėčiau nepamest
Magnunai - asmeninis dėkui ne tik už jos namų, tėvų bet ir šeip žmonių gyvenimų istorijų aprašmus
Aist - kuo toliau, tuo labiau žmonės čia renkasi paieškot ir paskaityt tavo gyvenimiškų įžvalgų (neslėpsiu - ir gražių namų foto, tarp visko kito gražiai pūkuoto).
Busy - jums kaip suprantu, viskas naujoj vietoj patinka, gamta atveria čiakras. Tuoj susikalbėsi be žodžių su visais šalia prie kompų sėdinčiais babajais. Kažkaip labai įstrigo, kad jie klauso specifinę savo muziką - jei įmanoma, įmesk nuorodų. Labai man patink visokie nestandartai.
Kadangi katinų vardai man dar iki galo lieka neišmokti, bijau pripainiot (nors prieš akis atminty gausybė pagirtinų nuostabių nuotraukų), tad giriu visus ir visas - jūs nuostabūs
Įmetu naujausią filmuką, kol dar papuošta eglutė kadre neatrodo keistai. Ilgokas, muzikos net neužteko visam ilgiui, bet kartu su muzikos gabaliuku nutrūko ir mano montažiniai gebėjimai..
http://youtu.be/hqXrUh1p1Q0
Bandom žiūrėt.
Nuotraukos peržiūrėtos, istorijos nuo ilgiausios iki trumpiausios perskaitytos
Azu - linkiu rast kuo geriausius mokslus, kursus ir kad palengvėtų tavo buitis ir būtis. Tik to sveiko optimistinio gyvenimiško sarkazmo tai linkėčiau nepamest
Magnunai - asmeninis dėkui ne tik už jos namų, tėvų bet ir šeip žmonių gyvenimų istorijų aprašmus
Aist - kuo toliau, tuo labiau žmonės čia renkasi paieškot ir paskaityt tavo gyvenimiškų įžvalgų (neslėpsiu - ir gražių namų foto, tarp visko kito gražiai pūkuoto).
Busy - jums kaip suprantu, viskas naujoj vietoj patinka, gamta atveria čiakras. Tuoj susikalbėsi be žodžių su visais šalia prie kompų sėdinčiais babajais. Kažkaip labai įstrigo, kad jie klauso specifinę savo muziką - jei įmanoma, įmesk nuorodų. Labai man patink visokie nestandartai.
Kadangi katinų vardai man dar iki galo lieka neišmokti, bijau pripainiot (nors prieš akis atminty gausybė pagirtinų nuostabių nuotraukų), tad giriu visus ir visas - jūs nuostabūs
Įmetu naujausią filmuką, kol dar papuošta eglutė kadre neatrodo keistai. Ilgokas, muzikos net neužteko visam ilgiui, bet kartu su muzikos gabaliuku nutrūko ir mano montažiniai gebėjimai..
http://youtu.be/hqXrUh1p1Q0
Bandom žiūrėt.
Kokia linksma muzikytė, taip ir nuteikia linksmai dienai
Faina turit namuką, mačiau lygtais FB
Žinok nuorodų neturiu, nes viską ką norėjau tuo momentu padaryt, tam niūniuojančiam juoduliui, tai dėt gerą sprigtą už trugdymą susikaupti
Laba diena
Žinok nuorodų neturiu, nes viską ką norėjau tuo momentu padaryt, tam niūniuojančiam juoduliui, tai dėt gerą sprigtą už trugdymą susikaupti
Laba diena
QUOTE(Odilija5 @ 2015 01 05, 13:03)
kiek pamenu, Azu tokios muzikos "klausosi"
o filmukas
OI, kaip susigadijo namelis
Mažiulė tokia gyvas sidabras
Parsigabenau vaikę iš oro uosto, man pasirodė paaugusi
Dabar nesulaukiu, kol baigisi darbas - pasiilgauuuu gi
Mažiulė tokia gyvas sidabras
Parsigabenau vaikę iš oro uosto, man pasirodė paaugusi
O gal tu susitrypei mažumėlę, o ne vaikė paaugo?
Aš irgi darbe garso paleisti negaliu, bet ir be muzikytės filmukas nuotaiką pakėlė
ir raudonas su žirniukais namukas labai fainas
Odilija - prašom daugiau filmukų
jau tiap smagiai Leiliūtė su Fibs dūksta
o mažoji jau tokia panelytė pasidariusi
Ir pozuotoją Maivytę noriu pagirti - labai dailiai sėdi
Erendira - taigi pernai paskutinį kartą matėtės, paaugo vaikė nuo pernai metų
Ir pozuotoją Maivytę noriu pagirti - labai dailiai sėdi
Erendira - taigi pernai paskutinį kartą matėtės, paaugo vaikė nuo pernai metų
QUOTE(busycat @ 2015 01 05, 14:51)
Tai jau nea
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 05, 14:54)
Vuo, čia panašiau į tiesą
Sveikos
Kivuka
Maiva-pamaiva nenori pozuot
koks fainas filmukas, o jau katytes susidraugave kartu duksta
As neklausau babaju muzikos, cia jie visu xodu klausosi masinose ju ten ta azijietiska kazkokia , indiska ir t.t. nei nezinau kur jos rast... cia kur as gyvenu tai babaju daugiau nei proto, pati karaliene jiem sita miesta atidve kazkaip taip , aisku ne visi jie blogi, bet kai kuriu ir pasisaugot geriau.. ypac autobusuose tarkim antrame aukste gale visda sedasi visi tie narkomanai, banditi ir aplamai neprognozuojami, kartais vaziuoju i darba puse val isitempus ir nejudu...
Kivuka
Maiva-pamaiva nenori pozuot
koks fainas filmukas, o jau katytes susidraugave kartu duksta
As neklausau babaju muzikos, cia jie visu xodu klausosi masinose ju ten ta azijietiska kazkokia , indiska ir t.t. nei nezinau kur jos rast... cia kur as gyvenu tai babaju daugiau nei proto, pati karaliene jiem sita miesta atidve kazkaip taip , aisku ne visi jie blogi, bet kai kuriu ir pasisaugot geriau.. ypac autobusuose tarkim antrame aukste gale visda sedasi visi tie narkomanai, banditi ir aplamai neprognozuojami, kartais vaziuoju i darba puse val isitempus ir nejudu...
Ką sakai? Radai kieme paukštuką? Visus du? Mhm...kas galėjo taip pasielgti?
Sakai, kad aš?
Pala pala..juk pati juos su trupiniais vilioji, kad aš sugaučiau, ar ne taip?
Sakai, kad juos tik palesinti nori? Pfff..nėra reikalo čia visų kvartalo paukščių maitinti, geriau pataupyk pinigus mano guliašiukams
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 05, 15:40)
Ką sakai? Radai kieme paukštuką? Visus du? Mhm...kas galėjo taip pasielgti?
Sakai, kad aš?
Pala pala..juk pati juos su trupiniais vilioji, kad aš sugaučiau, ar ne taip?
Sakai, kad juos tik palesinti nori? Pfff..nėra reikalo čia visų kvartalo paukščių maitinti, geriau pataupyk pinigus mano guliašiukams
Tikrai Kivuka, pataupyk Kivio pinigus ir Kivio nervus
Kivis specialiai paukstukus gaudo, kad mamka jam is ju guliasiuku isvirtu, taip pigiau atseitu