Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Kivuka 4u.gif manau teisingai siūlai 4u.gif
Atsakyti
SVeiki po šventimo smile.gif Ar sveiki visi?

Nuotraukos peržiūrėtos, istorijos nuo ilgiausios iki trumpiausios perskaitytos smile.gif Viskas labai patiko. biggrin.gif
Azu - linkiu rast kuo geriausius mokslus, kursus ir kad palengvėtų tavo buitis ir būtis. Tik to sveiko optimistinio gyvenimiško sarkazmo tai linkėčiau nepamest drinks_cheers.gif

Magnunai - asmeninis dėkui ne tik už jos namų, tėvų bet ir šeip žmonių gyvenimų istorijų aprašmus biggrin.gif
Aist - kuo toliau, tuo labiau žmonės čia renkasi paieškot ir paskaityt tavo gyvenimiškų įžvalgų (neslėpsiu - ir gražių namų foto, tarp visko kito gražiai pūkuoto).

Busy - jums kaip suprantu, viskas naujoj vietoj patinka, gamta atveria čiakras. Tuoj susikalbėsi be žodžių su visais šalia prie kompų sėdinčiais babajais. Kažkaip labai įstrigo, kad jie klauso specifinę savo muziką - jei įmanoma, įmesk nuorodų. Labai man patink visokie nestandartai. smile.gif
Kadangi katinų vardai man dar iki galo lieka neišmokti, bijau pripainiot (nors prieš akis atminty gausybė pagirtinų nuostabių nuotraukų), tad giriu visus ir visas - jūs nuostabūs 4u.gif

Įmetu naujausią filmuką, kol dar papuošta eglutė kadre neatrodo keistai. Ilgokas, muzikos net neužteko visam ilgiui, bet kartu su muzikos gabaliuku nutrūko ir mano montažiniai gebėjimai.. biggrin.gif
http://youtu.be/hqXrUh1p1Q0
Bandom žiūrėt.
Atsakyti
Kokia linksma muzikytė, taip ir nuteikia linksmai dienai thumbup.gif Faina turit namuką, mačiau lygtais FB 4u.gif

Žinok nuorodų neturiu, nes viską ką norėjau tuo momentu padaryt, tam niūniuojančiam juoduliui, tai dėt gerą sprigtą už trugdymą susikaupti biggrin.gif

Laba diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2015 01 05, 13:03)
Busy - jums kaip suprantu, viskas naujoj vietoj patinka, gamta atveria čiakras. Tuoj susikalbėsi be žodžių su visais šalia prie kompų sėdinčiais babajais. Kažkaip labai įstrigo, kad jie klauso specifinę savo muziką - jei įmanoma, įmesk nuorodų. Labai man patink visokie nestandartai.  smile.gif

kiek pamenu, Azu tokios muzikos "klausosi" g.gif (gal ir klystu biggrin.gif )

o filmukas thumbup.gif tik darbe be muzikos žiūriu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 05 sausio 2015 - 13:35
OI, kaip susigadijo namelis thumbup.gif
Mažiulė tokia gyvas sidabras wub.gif

Parsigabenau vaikę iš oro uosto, man pasirodė paaugusi blink.gif biggrin.gif Dabar nesulaukiu, kol baigisi darbas - pasiilgauuuu gi blush2.gif
Atsakyti
O gal tu susitrypei mažumėlę, o ne vaikė paaugo? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi darbe garso paleisti negaliu, bet ir be muzikytės filmukas nuotaiką pakėlė biggrin.gif thumbup.gif ir raudonas su žirniukais namukas labai fainas biggrin.gif Odilija - prašom daugiau filmukų rolleyes.gif jau tiap smagiai Leiliūtė su Fibs dūksta thumbup.gif o mažoji jau tokia panelytė pasidariusi wub.gif
Ir pozuotoją Maivytę noriu pagirti - labai dailiai sėdi wub.gif
Erendira - taigi pernai paskutinį kartą matėtės, paaugo vaikė nuo pernai metų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 05 sausio 2015 - 13:55
QUOTE(busycat @ 2015 01 05, 14:51)
O gal tu susitrypei mažumėlę, o ne vaikė paaugo? ax.gif  biggrin.gif

Tai jau nea schmoll.gif biggrin.gif Darau nugaros tempimo pratimus, tai 1 cm išsitempiau biggrin.gif (ryte čia) biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 01 05, 14:54)
Erendira - taigi pernai paskutinį kartą matėtės, paaugo vaikė nuo pernai metų  biggrin.gif

Vuo, čia panašiau į tiesą biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
Kivuka 4u.gif console.gif
Maiva-pamaiva nenori pozuot lotuliukas.gif
koks fainas filmukas, o jau katytes susidraugave kartu duksta 4u.gif
As neklausau babaju muzikos, cia jie visu xodu klausosi masinose ju ten ta azijietiska kazkokia , indiska ir t.t. nei nezinau kur jos rast... cia kur as gyvenu tai babaju daugiau nei proto, pati karaliene jiem sita miesta atidve kazkaip taip , aisku ne visi jie blogi, bet kai kuriu ir pasisaugot geriau.. ypac autobusuose tarkim antrame aukste gale visda sedasi visi tie narkomanai, banditi ir aplamai neprognozuojami, kartais vaziuoju i darba puse val isitempus ir nejudu... blink.gif
Atsakyti
Ką sakai? Radai kieme paukštuką? Visus du? Mhm...kas galėjo taip pasielgti? g.gif Sakai, kad aš? blink.gif Pala pala..juk pati juos su trupiniais vilioji, kad aš sugaučiau, ar ne taip? g.gif Sakai, kad juos tik palesinti nori? Pfff..nėra reikalo čia visų kvartalo paukščių maitinti, geriau pataupyk pinigus mano guliašiukams cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 05, 15:40)
Ką sakai? Radai kieme paukštuką? Visus du? Mhm...kas galėjo taip pasielgti?  g.gif Sakai, kad aš?  blink.gif Pala pala..juk pati juos su trupiniais vilioji, kad aš sugaučiau, ar ne taip?  g.gif Sakai, kad juos tik palesinti nori? Pfff..nėra reikalo čia visų kvartalo paukščių maitinti, geriau pataupyk pinigus mano guliašiukams  cool.gif

Tikrai Kivuka, pataupyk Kivio pinigus ir Kivio nervus tongue.gif viso kvartalo paukščiai kieme, kaip vargšui katinėliui jaustis rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kivis specialiai paukstukus gaudo, kad mamka jam is ju guliasiuku isvirtu, taip pigiau atseitu wink.gif thumbup.gif
Atsakyti