SVeiki po šventimo

Ar sveiki visi?
Nuotraukos peržiūrėtos, istorijos nuo ilgiausios iki trumpiausios perskaitytos

Viskas labai patiko.
Azu - linkiu rast kuo geriausius mokslus, kursus ir kad palengvėtų tavo buitis ir būtis. Tik to sveiko optimistinio gyvenimiško sarkazmo tai linkėčiau nepamest
Magnunai - asmeninis dėkui ne tik už jos namų, tėvų bet ir šeip žmonių gyvenimų istorijų aprašmus
Aist - kuo toliau, tuo labiau žmonės čia renkasi paieškot ir paskaityt tavo gyvenimiškų įžvalgų (neslėpsiu - ir gražių namų foto, tarp visko kito gražiai pūkuoto).
Busy - jums kaip suprantu, viskas naujoj vietoj patinka, gamta atveria čiakras. Tuoj susikalbėsi be žodžių su visais šalia prie kompų sėdinčiais babajais. Kažkaip labai įstrigo, kad jie klauso specifinę savo muziką - jei įmanoma, įmesk nuorodų. Labai man patink visokie nestandartai.
Kadangi katinų vardai man dar iki galo lieka neišmokti, bijau pripainiot (nors prieš akis atminty gausybė pagirtinų nuostabių nuotraukų), tad giriu visus ir visas - jūs nuostabūs
Įmetu naujausią filmuką, kol dar papuošta eglutė kadre neatrodo keistai. Ilgokas, muzikos net neužteko visam ilgiui, bet kartu su muzikos gabaliuku nutrūko ir mano montažiniai gebėjimai..
http://youtu.be/hqXrUh1p1Q0Bandom žiūrėt.