Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Ai, dar liūdna tema noriu užklausti..Gal žinote, kur veterinarai deda gyvūnų lavonėlius po užmigdymo? Nes kitoje temoje mane pradėjo panos protinti, kad kur čia iškasim duobę, kai viskas taip užšalę g.gif Nu bet nenoriu išmesti kaip kokią šiukšlę to katinėlio kūno...tuo labiau, kad jis ir mano katinas, aš jį vos 2-3 mėn partempiau namo kažkada ir kartu miegodavom...
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2015 01 05, 16:13)
Kivis specialiai paukstukus gaudo, kad mamka jam is ju guliasiuku isvirtu, taip pigiau atseitu wink.gif  thumbup.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Kivuka, gal nėra dar taip įšalę..... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kažkas man pasidarė su SM g.gif negaliu normaliai nieko perskaityti , kai įsijungiu bet kokią temą, tai atsidaro tik pirmas langas, o visi pokalbiai apačioje tokiomis mažomis raidelėmis. Kažin ką nuspaudžiau ? Pagalboje nerandu tokio dalyko ? gal kuriai taip buvo nutikę ?

Papildyta : viskas gerai pasitaisiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 05 sausio 2015 - 16:42
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 05, 17:18)
Ai, dar liūdna tema noriu užklausti..Gal žinote, kur veterinarai deda gyvūnų lavonėlius po užmigdymo? Nes kitoje temoje mane pradėjo panos protinti, kad kur čia iškasim duobę, kai viskas taip užšalę  g.gif Nu bet nenoriu išmesti kaip kokią šiukšlę to katinėlio kūno...tuo labiau, kad jis ir mano katinas, aš jį vos 2-3 mėn partempiau namo kažkada ir kartu miegodavom...

Kivuka, teoriškai, turėtų atiduoti į Rietavą sudeginimui. Todėl ir imamas utilizavimo mokestis, ir nemažas mano akimis Ūgal 50 lt), o ką daro praktiškai - sąžinės reikalas...

Manau, pasistengę dar iškastumėt.
Atsakyti
Man irgi atrodo kad žemė dar nėra labai įšalusi...
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 01 05, 16:39)
Kivuka, teoriškai, turėtų atiduoti į Rietavą sudeginimui. Todėl ir imamas utilizavimo mokestis, ir nemažas mano akimis Ūgal 50 lt), o ką daro praktiškai - sąžinės reikalas...

Sakė už 20 lt paimtų...ne piniguose esmė...esmė, kur padėtų tą kūną...į konteinerį ir už dyką galima įmesti, bet juk šeimos nario niekas neišmeta kaip šiukšlės..
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 05, 17:42)
Sakė už 20 lt paimtų...ne piniguose esmė...esmė, kur padėtų tą kūną...į konteinerį ir už dyką galima įmesti, bet juk šeimos nario niekas neišmeta kaip šiukšlės..

Aš nesvarstyčiau atidavimo... tikrai negali žinot, kas bus toliau... Net jei atiduotų į Rietavą utilizavimui, nenorėčiau, kad mano mylėtas gyvūnas būtų utilizuojamas kaip spec atlliekos.
Ir Pampliuko nedaviau skrodimui (nors sakė, kad "būtų įdomu") verysad.gif
Atsakyti
Kivuka,pabandyk lauke pakasti kur kamputyje ir matysi ar žemė įšalusi . Man atrodo jie negali išmesti į kontenerį,kažkur priduoda,bet geriau kai pats palaidoji, bent jau man. Bet čia kiekvieno pasirinkimas, gal kitam dar sunkiau matyti mirusį verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2015 01 05, 16:45)
Ir Pampliuko nedaviau skrodimui (nors sakė, kad "būtų įdomu")  verysad.gif

Matai kaip g.gif O aš norėjau,kad Skipei darytų skrodimą, po to būčiau pasiėmusi, bet nedarė sakė kad jei noriu reikia vežti į Vilnių į kažkokį ten institutą ar dar kur. Sako mes nenustatysim g.gif

Atsakyti
Vidam, tai klausimas, ar būtų ką nustatę g.gif Suprantu profesinį interesą - jiems tai "įdomus atvejis", o man - nuo kūdikystės iščiūčintas draugas.
O man žinojimas nieko nepakeistų.
Atsakyti
Kivuka... užjaučiu dėl mamos katinėlio.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 01 05, 16:52)
Vidam, tai klausimas, ar būtų ką nustatę g.gif  Suprantu profesinį interesą - jiems tai "įdomus atvejis", o man - nuo kūdikystės iščiūčintas draugas.

Suprantu...mano dešimt metų nuo mažiukės užauginta verysad.gif bet vistiek jau mirusi, tai man buvo labai įdomu, kad tas susirgimas toks staigus, kas ten su tomis galvelėmis atsitiko... Na yra kaip yra, teisingai sakai, vistiek nieko nepakeisi, kad ir žinosi verysad.gif
Atsakyti
sveikos, Kivuka ,žemė tikrai dar neįšalusi ,gali kur kieme ar gėlyne iškaskit duobę ir ten palaidokit kokioje dėžutėje,pavasarį pinaviiją kokią pasodinkit ,pamatysit kaip augs,aš sode esu palaidojusi savo ciuckę,oho koks pinavijos krūmas 4u.gif o kasėm sausio mėėnesį bet labai šalta buvo ,žemė buvo per metrą įšalusi,tai laužą pakurenom toj vietoj apie pusvalandį ir jau kasti galėjom...Aš irgi prie tų ,kur draugo į konteinerį negaliu išmesti,net kalbos nėra apie tai .Čiują prieš tris metus pas draugus sode palaidojau irgi lapkričio mėnesį žemę dar nebuvo įšalusi tai lengvai duobę iškasėm..nu ir ką daryti ,kad tie mūsų draugai daug trumpiau už mus gyvena verysad.gif verysad.gif

Tuomce,pasižiūrėsiu ar šiandien tos pačios problemos ir parašysiu tau AŽ blush2.gif
Atsakyti