Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2015 01 06, 17:22)
Sapnuoju apsikabinęs koją...
Kaip žuvėdros man moja.
Gundančiai, viliojančiai...
Tuoj pipirų su druska paruošiu
Ir kaip čiupsiu, kaip griebsiu!

ir ką veiks pačiupęs? apčiaumos? lotuliukas.gif Ar negyvai užlaižys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 06 sausio 2015 - 17:45
QUOTE(Weronica @ 2015 01 06, 16:35)
Busy o tau nebaisu? išžiūrės visą grožį ir tau nebeliks ką žiūrėt biggrin.gif gerai dar kad Kiarą su Bosu tik apglostys, o ne nuglostys kur į čimodaną biggrin.gif

ui, gerai, kad priminei - kaip tik galvojau kokio dydžio čiūmodaną imti reiks g.gif reiks imti XXXXXXL dydžio, kad ir Gabana tilptų biggrin.gif
QUOTE(Erendira @ 2015 01 06, 17:04)
Aaaa, kaip smagu, Busy ir Magnuna  thumbup.gif
O kada čia? norėč suspėt šį tą įduot  blush2.gif

špėši, špėši biggrin.gif planas yra vasario vidury nuvažiuot norvegiškos žiemos padabot ax.gif
Bosiukas sapnuotojas biggrin.gif
Atsakyti
Užčiulps negyvai, turbūt mastau.gif laugh.gif

Magnuna, neturėk vilčių hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 06 sausio 2015 - 18:30
QUOTE(busycat @ 2015 01 06, 18:27)
Magnuna, neturėk vilčių hihihi.gif

tadu pakaitinius delnus įsidėsiu bo Gabaną tai glostysiu kol delnai susitrins biggrin.gif Kiara su Bosu turbūt nesiduos sutrinamai suglostomi g.gif
Atsakyti
Galėsi glostyti ir glostyti, Gabana tai vertina ir garantuoju, kad net gulti eis kartu, kad tik glostytum laugh.gif

iškepiau trupiniuotį, vaišinu, nors ir vaizdiškai

user posted image
Atsakyti
Eilė vonioje pas tėvukus - paprastiems dvikojams mirtingiesiems laiku nusiprausti yra visiškai be šansų doh.gif
user posted image
Pirma į vonią užėjau aš. Kruopa pamatė ir atbėgo palaikyti kompaniją. Tada užsimanė patikrinti ar skanus vanduo iš krano bėga. Aš pasislinkau ir užleidau ją atsigerti. Tada Grikis susigriebė kad Kruopa su mamka kažką pasislėpusios be jo daro. Atlapatojo vonion, įsivertė į vonią, sušlapo kojas bet į tai dėmesį atkreipiau tik aš. Kruopa gėrė vandenuką nuo vonios krašto, Grikis stovėdamas vonioje. Kai Kruopa lakė vandenuką, vandnes srovelė biškį kraipėsi ir vis aptaškydavo Grikiui galvą o ir liežuviu vis maskatuodavo pro šoną doh.gif bet vistiek smagu jam buvo biggrin.gif Nuo triukšmo prabudo Mauras (miegojo vonioje ant spintelės t. y. valdė pasaulį savo darbo kabinete. Atsikėlė ir irgi užsimanė gerti. Nulipo nuo spintelės ant vonios krašto (nuotraukoje užfiksuota smile.gif ) Kruopa mandagiai užleido jam vietą prie krano ir įsitaisė kriauklėje. Grikis iš pradžių galvojo nesitraukti bet užteko Maurui pasižiūrėti imperatorišku žvilgsniu ir cepelininis mažylis plumt pilvu tiesiai į balą vonios dugne doh.gif Mauras, sureguliavęs eilę prie vandens priėjo atsigerti o aš iš pirmos vietos prie vandens nusiritau į ketvirtą vietą blink.gif Galiausiai Mauras atsigėrė ir grįžo toliau pasaulio valdyti. Grikis išsiropštė iš vonios ir nulapatojo palikdamas paskum save šlapias pėdas. Pavijau jį tik svetainėje ties sofa, kad pilvą nušluostyti biggrin.gif Grįžusi į vonią radau Mikutę ant vonios krašto mandagiau laukiančią kol kas nors jai vandenį atsuks. Pagirdžiau ir ją. Išėjau iš vonios. Prisėdau ant sofos. Prisiminiau kad gi į vonią ėjau... o ko ėjau... g.gif Ir taip kiekvieną kartą. Ir durų neįmanoma uždaryti nes vieno 8 kg švelnaus katinėlio nuomone jokių kliūčių tarp jo ir mamkos negali būti doh.gif
Papildyta:
Jamu trupiniuočio gabaliuką - kaip tik arbatą geriu biggrin.gif
Ui, su Gabana miegoti tai čia man dar viena atrakcija thumbup.gif ėėėė bet tu, man rods, kažkada minėjai, kad Gabana lovoje nemiega g.gif eisiu su Gabana ant jos kilimėlio gulti biggrin.gif
Atsakyti
Ojej... o jei taip žmonių namuos daugiau, žiū ir kamštis susidarytų, ypač rytais thumbup.gif

Va va, Gabana taip išauklėta, kad į lovą neina, tai teks rinktis kur miegoti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 06 sausio 2015 - 19:40
Ryte visi pagal grafiką biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,

kokia eilė prie vandens biggrin.gif

Busy pyragas, taip vilioja smile.gif

ką tik susipykom su Meduoliu, dabar guli visas piktas..grįžau iš darbo, glostau, o jis kanda į ranką, kiek bandau išgyvendint šitą įprotį, nepavyksta..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiek grožių pridėjote thumbup.gif Ir Bižū kukulakė, ir Grikainis topinis meiliūzas, ir Kruopcė šypsenų taupytoja, ir Nika jaukioji, ir vandens gėrikai su puikiu aprašymu visos procedūros, ir Boso eilėraštis, ir trupinietis... wub.gif
Kaip smagu, kad Magnuna pas Busy keliaus, baltai pavydžiu ir tuo pačiu labai džiaugiuosi drinks_cheers.gif Va mes su draugais irgi kasmet per pavasario vaikų atostogas kur nors skrendam, kaip tik pradėjom rinkti, kur šiemet nulėkus.
Šiandien grįžtu po darbo namo, žiūriu- mano kaimynės jau irgi namie, gražiai savo transporto priemones paparkavusios lotuliukas.gif
user posted image

Ainu sportuoja bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Oi, sunkus tas kačių gyvenimas, visi šonai nuo gulėjimo, t.y. sportavimo, pavargo. tongue.gif
user posted image
O čia, jei mokėčiau piešti, taip nupieščiau Ainu nail.gif
user posted image
Atsakyti
Ainu grazuole bigsmile.gif wub.gif
O ka reiskia tos sluotos, ir kodel jos ten? ax.gif
Atsakyti
Šluotos reiškia- prisnigo, laiptus reikia nusišluoti mirksiukas.gif
Ir kadangi visi tingi tas šluotas kas kart į garažus tįsti, tai palieka prie kotedžų durų. Kiekvienas prie savo. Tai vaizdas man kaip iš raganų rajono doh.gif
Atsakyti