Eilė vonioje pas tėvukus - paprastiems dvikojams mirtingiesiems laiku nusiprausti yra visiškai be šansų

Pirma į vonią užėjau aš. Kruopa pamatė ir atbėgo palaikyti kompaniją. Tada užsimanė patikrinti ar skanus vanduo iš krano bėga. Aš pasislinkau ir užleidau ją atsigerti. Tada Grikis susigriebė kad Kruopa su mamka kažką pasislėpusios be jo daro. Atlapatojo vonion, įsivertė į vonią, sušlapo kojas bet į tai dėmesį atkreipiau tik aš. Kruopa gėrė vandenuką nuo vonios krašto, Grikis stovėdamas vonioje. Kai Kruopa lakė vandenuką, vandnes srovelė biškį kraipėsi ir vis aptaškydavo Grikiui galvą o ir liežuviu vis maskatuodavo pro šoną

bet vistiek smagu jam buvo

Nuo triukšmo prabudo Mauras (miegojo vonioje ant spintelės t. y. valdė pasaulį savo darbo kabinete. Atsikėlė ir irgi užsimanė gerti. Nulipo nuo spintelės ant vonios krašto (nuotraukoje užfiksuota

) Kruopa mandagiai užleido jam vietą prie krano ir įsitaisė kriauklėje. Grikis iš pradžių galvojo nesitraukti bet užteko Maurui pasižiūrėti imperatorišku žvilgsniu ir cepelininis mažylis plumt pilvu tiesiai į balą vonios dugne

Mauras, sureguliavęs eilę prie vandens priėjo atsigerti o aš iš pirmos vietos prie vandens nusiritau į ketvirtą vietą

Galiausiai Mauras atsigėrė ir grįžo toliau pasaulio valdyti. Grikis išsiropštė iš vonios ir nulapatojo palikdamas paskum save šlapias pėdas. Pavijau jį tik svetainėje ties sofa, kad pilvą nušluostyti

Grįžusi į vonią radau Mikutę ant vonios krašto mandagiau laukiančią kol kas nors jai vandenį atsuks. Pagirdžiau ir ją. Išėjau iš vonios. Prisėdau ant sofos. Prisiminiau kad gi į vonią ėjau... o ko ėjau...

Ir taip kiekvieną kartą. Ir durų neįmanoma uždaryti nes vieno 8 kg švelnaus katinėlio nuomone jokių kliūčių tarp jo ir mamkos negali būti
Papildyta:Jamu trupiniuočio gabaliuką - kaip tik arbatą geriu
Ui, su Gabana miegoti tai čia man dar viena atrakcija

ėėėė bet tu, man rods, kažkada minėjai, kad Gabana lovoje nemiega

eisiu su Gabana ant jos kilimėlio gulti