Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Magnuna @ 2015 01 06, 16:19)
Du draugeliai  rolleyes.gif
[

Nu pykit nepykit bet matau tik vieną draugelį ir vieną baisiai nelaimingą katytę rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Nu tep, raina katytė nelabai patenkinta buvo kai draugelis šalia prigulė unsure.gif nes draugelis beveik nustūmė nuo jos numylėto dekučio doh.gif užtat draugelis laimės ir džiugesio už du turėjo biggrin.gif
Dar norėjau Nikutės lapcytes pagirti - guli sau katytė lapcytėm į viršų - glostykit ir mylėkit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 01 06, 14:59)
(mazaja seimininkute Nikita seniai bemaciau ax.gif )

Nikita ir taip per daug čia vaidenasi biggrin.gif tegu dažniau rodosi tie kuriuos jau net ir pamiršti baigiam.

Atsiradus Grikiui ir aš pastebėjau ,kad pasikeitė Kruopytės princesytės žvilgsnis ir firminė šypsenėlė dingo. O gal tik Magnuna neparodo mums g.gif
Atsakyti
Pritariu Vidam, Kruopos man ryškiai pradėjo trūkti blush2.gif

Grikis, apsipatenkinęs už du biggrin.gif Jau turbūt ir pats nebežino, kaip čia Krupytei ant sprando užlipus mastau.gif

Bižū, ne princesė. Bižū karalievna! thumbup.gif Sakyčiau nurungė Kiara akių apvalumu laugh.gif

Nikuna, dažniau rodyk savo gražuolę ax.gif Gaila ane, gaila? schmoll.gif biggrin.gif

Kivis - kolonėlė laugh.gif

Erode, o kur įrodymai apie Tašę a?

Labas dienas, pagaliau prisikviečiau Magnuną į svečius, jeeee thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 06, 16:18)

Aniaa... bigsmile.gif tai nelauks nei pavasario g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 06 sausio 2015 - 16:24
QUOTE(Vidam @ 2015 01 06, 16:00)
Nikita ir taip per daug čia vaidenasi  biggrin.gif tegu dažniau rodosi tie kuriuos jau net ir pamiršti baigiam.

Atsiradus Grikiui ir aš pastebėjau ,kad pasikeitė Kruopytės princesytės žvilgsnis ir firminė šypsenėlė dingo. O gal tik Magnuna neparodo mums  g.gif

Šypsenėlė neprapuolė, tik rečiau tą savo šypsenąKruopa užsideda, juk tiek rūpesčio su tuo meškinu turi biggrin.gif Dirba pilną darbo dieną - sužiūrėti, parodyti kaip iš krano atsigerti, parodyti kaip su kamuoliukus reik gaudyti ir visad žiūrėti kad netyčia kur nensupaustų doh.gif Dar pas tėvukus nuėjus reik Imperatorių nuprausti senos pažinties vardan, ten visą butą aplėkti, iš abiejų kranų pagerti, stalčius patikrinti, žodž užsiėmus rainoji baisiai smile.gif O ir pagauti ją ne taip ir paprasta - vos nusitaikau nufotografuoti o Grikis kaip nujausdamas iškart šast ir kiša savo plačią šypseną į kamerą biggrin.gif Bet užtat kokio naglumo šypseną rainoji užsideda kai iš mato tėvuko pusryčių kąsniuką kaulija cool.gif Žodž šypsena nesusinešiojo, guli išlyginta stalčiuja tik kad rečiau ištraukiama būna smile.gif Matys saugo, kad šypsena nesusitrintų - užtat kiekvieną vakarą tą šypseną išsitraukia kai kaulija iš manęs leisti jai sužaisti Kiaros su Bosu dovanotą norvegišką ruletę biggrin.gif Nu žinokit nesvietiško populiarumo žaislas pasirodė biggrin.gif kiekvieną vakarą po vakarieės tiesiu taikymu lekia prei savo ruletės ir reikalauja partijos - aš ten įberiu skanukų (Royalio sausiukų) ir ji smaginasi juos krapštydama. Tik baigia vieną partiją ir prasideda prašinėjimai: dar, dar, dar ir šypsenos keičiasi nuo prašančios iki pačios nagliausios reikalaujančios doh.gif
Saldžiai miegu, prašom nežadinti
user posted image
Sakiau gi neeeežaaaaaaaaaaaaaaadiiiiiiintiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 06, 17:18)
Bižū, ne princesė. Bižū karalievna! thumbup.gif Sakyčiau nurungė Kiara akių apvalumu laugh.gif

Ania? Niagali būūūty

user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 06, 16:18)

Je, jee, jeeeee biggrin.gif aš ir jau spirgėjau pasigirti biggrin.gif kadangi Busy pasakė, tai ir aš pasigirsiu, kad ir su Busy pasimatysim gyvai ir Kiarą su Bosu apglostysiu ir Gabaną apglėbesčiuosiu ir gamtos grožį išžiūrėsiu thumbup.gif Pirmą kartą važiuosiu atostogų iš žiemos į žiemą lotuliukas.gif Niekada negalvojau, kad man taip nutiks ir kad tuom taip džiaugsiuosi thumbup.gif Eina sau kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 06, 17:31)
Je, jee, jeeeee  biggrin.gif  aš ir jau spirgėjau pasigirti  biggrin.gif  kadangi Busy pasakė, tai ir aš pasigirsiu, kad ir su Busy pasimatysim gyvai ir Kiarą su Bosu apglostysiu ir Gabaną apglėbesčiuosiu ir gamtos grožį išžiūrėsiu  thumbup.gif  Pirmą kartą važiuosiu atostogų iš žiemos į žiemą  lotuliukas.gif  Niekada negalvojau, kad man taip nutiks ir kad tuom taip džiaugsiuosi  thumbup.gif Eina sau kaip faina  thumbup.gif

Busy o tau nebaisu? išžiūrės visą grožį ir tau nebeliks ką žiūrėt biggrin.gif gerai dar kad Kiarą su Bosu tik apglostys, o ne nuglostys kur į čimodaną biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 06 sausio 2015 - 16:36
Nebaišu man nebaišu laugh.gif
Atsakyti
Aaaa, kaip smagu, Busy ir Magnuna thumbup.gif

O kada čia? norėč suspėt šį tą įduot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 06 sausio 2015 - 17:04
Erendira, tikiuosi įdėsi save? hihihi.gif

Sapnuoju apsikabinęs koją...
Kaip žuvėdros man moja.
Gundančiai, viliojančiai...