Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Nikuna @ 2015 01 06, 10:18)
  dabar pagal prognozuoklius -9....  o žadėjo tik -6  doh.gif

Prognozuokliai mums šią naktį žada -20 šalčio blink.gif

Extriau, dabar galėsi iki gimdymo ilsėtis thumbup.gif Nors mane asmeniškai nuo 7 mėn kamavo nemiga biggrin.gif Atsibusdavau ryte kokią 5-6 val ir laukdavau, kol vyras kelsis į darbą, tada keldavausi su juo, kartu papusryčiaudavom biggrin.gif Nes šiaip aš tokia prie miegapelių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 06 sausio 2015 - 10:20
QUOTE(extravaganza @ 2015 01 06, 10:55)
Kivuka  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4 ryto isileidau namo du rekiancius katinus (Bandi ir Mokka) biggrin.gif per miegus net nesupratau kad lauke kniaukia kazkas. vakare visus palikau namie, o pasirodo pries eidamas miegoti vyras abu isleido i lauka  doh.gif

Grikiuko sypsena  wub.gif  wub.gif

siandien kazkaip reikes prisiruosti iki poliklinikos nuvaziuoti - isleis jau i dekreta  bigsmile.gif

Grikis... biggrin.gif

Kivio dizaino kolonėlė thumbup.gif thumbup.gif ir kašikėlis... lotuliukas.gif

Tašė nusišėrė, tapo teta Taše... blush2.gif Ir pakaklėj kaltūnas. Dalį šiandien nukirpau. Bet ką su likusiu daryt, nežinau. verysad.gif

Dekretas... nestuke.gif nestuke.gif Smagumas. Tik suk lizduką...

Antibiotikus vienareikšmiai reikia bent 5-6-7 dienas gerti. Šįmet turėjau daugokai skarlatinų gydyti. Nepabaigtas kursas baigdavosi atkryčiu.
4u.gif
Atsakyti
Magnuna, jau vakar teko vairuoti iki miesto, tai negalejau atsidziaugt keturiais varomais ratais... blink.gif
Kivuka, as net kartais negirdziu kada vyras i darba keliasi bigsmile.gif
Erode 4u.gif lizdelis susuktas, sienos nudazytos biggrin.gif
Atsakyti
O, prisiminiau dar kad sapnavau Vėtrą g.gif biggrin.gif Kažkokiam lengvam ir linksmam sapne biggrin.gif

Tai va, Vėtra, Runciukas labai myli geltoną pelikę thumbup.gif O ratas su burbuliukais patiko Bižū biggrin.gif Kitų žaislų dar nedaviau - laukiu, kol šie atsibos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 06 sausio 2015 - 13:39
QUOTE(Erendira @ 2015 01 06, 14:29)
O, prisiminiau dar kad sapnavau Vėtrą  g.gif  biggrin.gif Kažkokiam lengvam ir linksma sapne  biggrin.gif

Tai va, Vėtra, Runciukas labai myli geltoną pelikę  thumbup.gif  O ratas su burbuliukais patiko Bižū  biggrin.gif  Kitų žaislų dar nedaviau - laukiu, kol šie atsbos  mirksiukas.gif

Khmmm, jau kažkaip baigiu primiršt, kas ta Bižū g.gif wink.gif reiktų kokio vaizdinio priminimo manyčiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 06 sausio 2015 - 13:40
Teta Weronica, princesės neužmirštamos

user posted image

Šiap, sena čia foto blush2.gif fotografė biškiuką be mūzų... Beje, šiemet princesė be bakenbardų g.gif
Papildyta:
Va, dar išdidžių ūsų princesė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 01 06, 14:56)
Teta Weronica, princesės neužmirštamos
Šiap, sena čia foto  blush2.gif  fotografė biškiuką be mūzų... Beje, šiemet princesė be bakenbardų  g.gif
Papildyta:
Va, dar išdidžių ūsų princesė  biggrin.gif

Kaip man patinka tie du guzikai apvalūs ir toks nustebęs veidelis wub.gif
Princesėms dera nors kartą per dieną pasirodyt viešumoj, ir pasidemonstruot mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
su atėjusiais Naujaisiais metais Jus visas. Daugiau esu tik temos skaitytoja, mažai rašau ir rodau savo merginas, bet čia taip smagu pas jus, nuoširdūs poklabiai, gražios nuotraukos, visada sulaukiama atsakymo į klausimus.
Sėkmės Jums visoms.

O mano Molė jau beveik sveika, šlapimo tyrimai jau geri. dar du mėnesius maitinsimės RC Urinary maistu, kuris beje toks skanus, nes net Umkos maistas nerūpi. O paskui žiūrėsime.
Atsakyti
Simply-Milda, smagu, kad Lūšiukė atsigavo thumbup.gif karštai rekomenduoju turėti namuose ampulę nospos (katei galima iki 1 ml), jei imtų ir vėl nebeprasisiotų (čia Diinkos patirtis, man beje, labai pravertusi) - lengviau sulaukti vizito pas gydytojus.

Šiaip, labai linkiu, kad bėdos nebesikartotų, bet čia jau kaip pasiseks... daug skaičiau apie tuos cistitus. Baisiausia yra chroniški idiopatiniai, kai konkrečios aiškios priežaties nėra...
NA, bet, ką čia, greičiausiai, teks maitintis palaikomuoju maisteliu (C/D) ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
O mane ar kas nors dar prisimena?

user posted image

Bižu akys man irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 01 06, 15:29)
O, prisiminiau dar kad sapnavau Vėtrą  g.gif  biggrin.gif Kažkokiam lengvam ir linksmam sapne  biggrin.gif

Tai va, Vėtra, Runciukas labai myli geltoną pelikę  thumbup.gif  O ratas su burbuliukais patiko Bižū  biggrin.gif  Kitų žaislų dar nedaviau - laukiu, kol šie atsibos  mirksiukas.gif

Jetau kaip smagu wub.gif Gerai, kad sapnas linksmas thumbup.gif
Runceliui ir Pedriukui patys silciausi linkejimai nuo manys, rekomenduoju perduoti linkejimus buckiu i slapia nosia bigsmile.gif biggrin.gif

Oi kaip pakele nuotaikele...ka, einu dirbt toliau...
Papildyta:
Oi, dar negaliu neparasyti, kad mane ziauriai ikvepia gerai nuotaikai Jusu idetos foto ax.gif

Bizu usai, be konkurencijos wub.gif
Grikis, na dar tokio apsipatenkinusio feiso neteko matyt. Katinukui tiesiog lafa gyvenimelis su tokia mama thumbup.gif

Sones katyte istrigo, nu grazu jop tararai wub.gif

Ir visu kitu katineliai nerealiai nerealus wub.gif
(mazaja seimininkute Nikita seniai bemaciau ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 01 06, 14:59)
Grikis, na dar tokio apsipatenkinusio feiso neteko matyt. Katinukui tiesiog lafa gyvenimelis su tokia mama thumbup.gif

Jau tas mano meškis tai absoliučiai jokio gudrumo neturi biggrin.gif viskas ką jaučia ir galvoja ant kaktos didžiosiomis raidėmis parašyta būna biggrin.gif o kadangi piktumo irgi anei lašo neturi tai ir vaikšto amžinai laimingas biggrin.gif
Dar pritariu reikalavimui dažniau pirncesę Bižū rodyti ir primenu, kad fotografuoti galima ir telefonu - jeigu Imperatorius leidžiasi telefonu fotografuojamas tai gal ir Princesė leistųsi biggrin.gif

Du draugeliai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti