Ale kokis gi čia plepumo virusas užpuolė - tik nusisuk ir jau keletas puslapių suplepėta
QUOTE(busycat @ 2015 01 07, 16:16)
aš kai darau švardieną, išluoju visus palovius, paspinčius, iškilnoju visus daiktus ir randu visas peles Po kilimu randu milijoną ausų krapštukų, nes viena zosė straublianosė išsitraukia iš šiukšlių dėžės
Aš prieš siurbadama triobą tokį patį ritualą atlieku, bo jau teko man Kruopos pelike paspringusį siurblį gaivinti

Tai ropinėjo ir apžiūriu paspinčius ir pasofius o Kruopa visad eina su manim žiūrėti

Grikis tai nea - nuo sofos į mus su Kruopa žiūri, tipo, ot tai dvi kvailutės, niekaip neatsimena kur savo daiktus pasideda
Busy - o straublianosė Zosytė nenugnaibo krapštukų vatos? Pas man Imperatorius laisvu nuo pasaulio valdymo laiku bais mėgdavo su krapštukais žaisti tai aš jam duodavau karts nuo karto krapštuką bet pastabėjau kad nukramto vatą, išsigandau kad neprisirytų tai nei vienam neduodu

Apie šiukšlių dėžes ir jose slypinčius lobius nei vienas iš maniškių nieko dar nežino
QUOTE(Erendira @ 2015 01 07, 16:30)
Oi, jungiuosi į dingusių pelių paieškos tarnybą
Pas mus dar yra "kaktuso šalis" - t.y. vieta, kur niekas niekad nerado Mauricijaus pradanginto kaktuso, na ir kitų pelių

pas mumi tokia katuso šalis yra pas tėvukus po šaldytuvu tai kai kas nors pas tėvukus dingsta aš pirmu taikymu su ilga liniuote ten ir žygiuoju ieškoti

Vat vis galvoju, kad reiktų gerai spintos antresoles apieškoti, jaučiu rasčiau užzapasytų kamuoliukų
QUOTE(Weronica @ 2015 01 07, 17:07)
Kivuka, kiaušininė gal dar nėra taip blogai

va kokia burokėlių sriuba apipurkštas Kivis ir užuolaidos būtų kur kas blogiau
aš vakarienei burokėlių barštukus siurbiu, tai paskaičius apie kiaušinienę Kivyje čiut nesigavo pas mane toks vaizdelis
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 07, 17:34)
O
Aist stomatologė? Visada įdomus vienas klausimas apie juos man buvo Kas tvarko pačių stomatologų dantis? Kolegės ar nepažįstami stomatologai, kurie nežino tavo tikrosios profesijos? Ir ar nekyla noras aiškinti, kaip tą daryti?
Man rodos, kad ir Aist vyras stomatologas, tai turbūt ir problemos nėr kas stomatologui dantis tvarko