Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Oi Vėtra lotuliukas.gif tai kad šiais laikais tai nėr problemos pas stomatologus lankytis smile.gif Aš kai prieš keletą metų kapitaliai dunčius tvarkiau tai ir muzikikę užleisdavo, pgalvikėm apkamšydavo, pleduku užklodavo ir jau tik jaučiu kad tuoj tuoj užmigsiu jau noras buvo ant šonelio verstis biggrin.gif
Sveika pasirodžius Vilkra - Kruopikė mano šlepetes irgi kaip garažus savo pelikėm naudoja biggrin.gif Ne kart ir man yr buvę, kad aš ryte ar po darbo parėjus čiūžt į tapkes, o anos pasirodo užimtos biggrin.gif
Vėtra - o argi nėra taip kad pradžioje svoris nukrenta o po to sulėtėja kritimas ir reik palaukti kol vėl pradės mažėti g.gif
Atsakyti
Net įlindau pažiūrėti, mokamas malonumas. Linkiu kuo dideliausios sėkmės siekiant savo proporcijų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 07, 19:03)
Ne kart ir man yr buvę, kad aš ryte ar po darbo parėjus čiūžt į tapkes, o anos pasirodo užimtos  biggrin.gif

Tai gerai, kad tapkėse tik pelytės buvo laugh.gif A.a. mamos katinėlis buvo dovanėlę palikęs mamos aulinukuose biggrin.gif Ji kaip tik skubėjo į darbą, įkišo koją ir še tau laugh.gif Į darbą tai tikrai pavėlavo laugh.gif
Atsakyti
O aš užsikabliavau ant iššūkių biggrin.gif čia Busy mane užkrėtė tai taip ir varau vieną iššūkį po kito smile.gif Į sporto klubą vakare niekaip neišsiruoščiau, man kaip ankstyvam paukščiui vakarinė veikla nelabai tinka o tai namuose tai galiu prisiversti smile.gif
Atsakyti
O aš grįžusi iš darbo visiems trims karpiau nagučius, o tai jau caksėjo į grindis, kai eidavo, ypač Friskės biggrin.gif
Jau Kiara gražuolė, aš tik dabar , kur nufilmuota įsižiūrėjau į jos ausų šepetukus. Kažkaip anksčiau nepastebėdavau g.gif blush2.gif blush2.gif
O pas mus irgi dingsta pelės, kamuoliukai, kartais stebuklingu būdu atsiranda, randu grįžusi po darbo. Bet jeigu dingsta po šaldytuvu doh.gif , va tada tai problema.
Na o dabar šviežiausios nuotraukos
ant tašės minkščiau
user posted image
baltas kalnas
user posted image
duetas
user posted image
oi tik įdėjus nuotrauką pamačiau, kad trio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kai kieno galvytė matosi

o čia šiaip gražu, ką gali žiema
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kivuka - mano tėčiui buvo panašus atvejis. Tapkės buvo žieminės, su auliuku. Tėtis ryte kyšt kojas į tapkes ir opapa baseinuks vienoje tapkutėje, dr beveik šiltas biggrin.gif Čia mūsų tuometinis katins taip savo nuomonę išreiškė į tai kad iš kiemo kitą katiną priglaudūm su juo nepasitarę doh.gif Katins 11 kg buvo, žodž baseinukas olimpinis gavosi doh.gif
Atsakyti
Rariuk, kaip gražuuuu... išpradžiu pagalvojau, o kodėl tapetus savo rodai. Paskui paskaičiau, kad čia žiemos darbeliai lotuliukas.gif Žiema tikra menininkė thumbup.gif

Magnuna, kokius dar iššūkius darei? bigsmile.gif
Atsakyti
Čia tokius vaizdus radau, parėjusi namo, ant balkono langų
Atsakyti
Oje Rariuk kokie grožiai bigsmile.gif
QUOTE(busycat @ 2015 01 07, 19:19)
Magnuna, kokius dar iššūkius darei? bigsmile.gif

bandžiau daryti "lentą" bet ten kūno svoris peties sąnariui tenka o man kairys petys silpnas tai teko nutraukti. Daba kojų pakėlimus įpusėjau smile.gif Da atsilenkimus užplanavau, o po to kokį grupinį kur visko po biškį ax.gif Man labai tiko toks būdas sportuoti tai ir varau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 07, 21:02)
Tai vadinasi nieko negalima, kas skanu  unsure.gif

biggrin.gif Nu zinok as pasiziuriu i savo svarkelius, sijonuku eile, ir pora suknuciu...ir man taip skanu pasidaro essen.gif
Atsakyti
Jei MB stomatologas tai labai gerai, va jei koks ginekologas tai butu ne taip drasu smile.gif lotuliukas.gif Mano gimdymus ir visokius ekstra atvejus ant vyro papuldavau ginekologo, tai mastydavau , kaip jis zmonai aiskina kad reikia zvakuciu, dregnumas per mazas ir t.t. lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 07, 21:03)
Oi Vėtra  lotuliukas.gif tai kad šiais laikais tai nėr problemos pas stomatologus lankytis  smile.gif  Aš kai prieš keletą metų kapitaliai dunčius tvarkiau tai ir muzikikę užleisdavo, pgalvikėm apkamšydavo, pleduku užklodavo ir jau tik jaučiu kad tuoj tuoj užmigsiu jau noras buvo ant šonelio verstis  biggrin.gif

Vėtra - o argi nėra taip kad pradžioje svoris nukrenta o po to sulėtėja kritimas ir reik palaukti kol vėl pradės mažėti  g.gif

Nu ne, mane ir snekina (nereikalaujant atsakymo) ir juokauja, ir muzikike groja, o mano akys stulpu...Vis atsimenu, kai sake- nebijok taip, neskaudes...ir uzkliude nerva...Pasidziaugiau savo kultura ir istverme....nes galejo ir refleksas suveikti...aisku po to, manes nebebutu ten ileide. Nors dantiste musu reto gerumo motera.

Magnuna, nors Tau visai neaktualu, Tu pas mumi liekna liekniausia. Zinok yr tikimybe svoriui sustot, bet treneris sako, kad tam ir yra lucky day. Man patinka, kad ten ir psichologas dirba. Pabyrejus cerpem, atstato i vieta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 01 07, 21:03)
Net įlindau pažiūrėti, mokamas malonumas. Linkiu kuo dideliausios sėkmės siekiant savo proporcijų drinks_cheers.gif

Aciu, labai daug turiu motyvacijos ir noro wub.gif

As irgi pagalvojau, kad cia Rariuko tapetai. Nu cia geras thumbup.gif Labai grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2015 01 07, 21:38)
Jei MB stomatologas tai labai gerai, va jei koks ginekologas tai butu ne taip drasu smile.gif lotuliukas.gif  Mano gimdymus ir visokius ekstra atvejus ant vyro papuldavau ginekologo, tai mastydavau , kaip jis zmonai aiskina kad reikia zvakuciu, dregnumas per mazas ir t.t.  lotuliukas.gif  blush2.gif

Na cia dilema ar blogiau dantistas ar stomatologas.
Pamastykim. Pas dantistus kazkokie specifiniai vaistai, grizus, dar para jais smirdziu blink.gif Nezinau, kas ten per kvapas, bet jau eina suprast kad nuo kankinimu kabineto. O va is ginekologo.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 07 sausio 2015 - 19:54