QUOTE(Magnuna @ 2015 01 07, 21:03)
Oi
Vėtra 
tai kad šiais laikais tai nėr problemos pas stomatologus lankytis

Aš kai prieš keletą metų kapitaliai dunčius tvarkiau tai ir muzikikę užleisdavo, pgalvikėm apkamšydavo, pleduku užklodavo ir jau tik jaučiu kad tuoj tuoj užmigsiu jau noras buvo ant šonelio verstis
Vėtra - o argi nėra taip kad pradžioje svoris nukrenta o po to sulėtėja kritimas ir reik palaukti kol vėl pradės mažėti
Nu ne, mane ir snekina (nereikalaujant atsakymo) ir juokauja, ir muzikike groja, o mano akys stulpu...Vis atsimenu, kai sake- nebijok taip, neskaudes...ir uzkliude nerva...Pasidziaugiau savo kultura ir istverme....nes galejo ir refleksas suveikti...aisku po to, manes nebebutu ten ileide. Nors dantiste musu reto gerumo motera.
Magnuna, nors Tau visai neaktualu, Tu pas mumi liekna liekniausia. Zinok yr tikimybe svoriui sustot, bet treneris sako, kad tam ir yra lucky day. Man patinka, kad ten ir psichologas dirba. Pabyrejus cerpem, atstato i vieta
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 01 07, 21:03)
Net įlindau pažiūrėti, mokamas malonumas. Linkiu kuo dideliausios sėkmės siekiant savo proporcijų
Aciu, labai daug turiu motyvacijos ir noro
As irgi pagalvojau, kad cia Rariuko tapetai. Nu cia geras

Labai grazu
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2015 01 07, 21:38)
Na cia dilema ar blogiau dantistas ar stomatologas.
Pamastykim. Pas dantistus kazkokie specifiniai vaistai, grizus, dar para jais smirdziu

Nezinau, kas ten per kvapas, bet jau eina suprast kad nuo kankinimu kabineto. O va is ginekologo....