Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(virginp @ 2015 01 14, 22:59)
O kas ir kaip tau ten kliunksi?  g.gif
nu as nepamenu, kad man butu kas kliuksejes  schmoll.gif

Bliamba gal reikejo tuos drenus dar palikti?  blink.gif

Toks garsas kaip nepilna buteli vandens perverstum. Man sian masaza dare tai kas kart spaudziant toks garsas buvo,sake normalu teks palaukt kol limfa issivaikscios.
Atsakyti
Kai dydesni plota ispjauna ilgiau tenka su drenais but man ilgokai reikejo tampyt buteli biggrin.gif Bet nekliunksejo nieks,melyniu irgi nebuvo bet dabar nervuoja skrandis issipucia ir gadina plokstumo vaizda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2015 01 15, 05:22)
Kai dydesni plota ispjauna ilgiau tenka su drenais but man ilgokai reikejo tampyt buteli biggrin.gif Bet nekliunksejo nieks,melyniu irgi nebuvo bet dabar nervuoja skrandis issipucia ir gadina plokstumo vaizda verysad.gif

Nesimiega man siandien uz keliu val i oro uosta ir jau busiu namie smile.gif))
Nu va dabar sedziu ir tai toks garsas buna,kaip koks burbulas sprogtu. Na,bet zinau kad tai normalu kiekviena gyjam skirtingai smile.gif
As visdelto pasirinkau sterilius tvarscius klijuot,o ne pleistrus,nes pleistrai vistiek erzins .Tai geris man su jais niekur odo netempia ir siaip jaukiau kai tik svelni medziaga pilva liecia smile.gif
Man kita diena kai perrisinejo sako jau kazka uzkabinom ,greiciausia kokia kraujagysle uzkabinta. Kai ikelsiu foto tik neissigaskit,as tokios melynes gyvenime nesu macius. Siaip panos pries op tikrai patarciau Arnika gert,desinej pusej kur neuzkabinta tai jokiu melyniu,pasmakre irgi visiskai nepamelus,o ten bent koks pamelimas buna.

Atsakyti
Sveikos gyvos, na ka mano pirmoji naktele prejo gana neblogai skausmo paktiskai nejaucia, ri sioki toki nepatoguma. Siandien jau mane statys ant koju ir perris tai galesiu daugiau kazka papasakot mirksiukas.gif jau gal pamatysiu savo pilviuka, ko labai laukiu ax.gif
Atsakyti
Na va maciau savo piva, tiiesiog idealu, visas lygus, bamba gili. Nera zodziu apsaakyti kap jauciuosi, esu be galo laiminga wub.gif o siap ti tiek kad dar jis nejautrus visuskai, net nemalonu kaip lieti, bet daktaras sake kad po biskiuka atsistatys jautrumas, nors pa bamba gali ir visam laikui likti uztirpus dalis, bet del to vaizdo ka macia VERTA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 15, 17:33)
Na va maciau savo piva, tiiesiog idealu, visas lygus, bamba gili. Nera zodziu apsaakyti kap jauciuosi, esu be galo laiminga wub.gif o siap ti tiek kad dar jis nejautrus visuskai, net nemalonu kaip lieti, bet daktaras sake kad po biskiuka atsistatys jautrumas, nors pa bamba gali ir visam laikui likti uztirpus dalis, bet del to vaizdo ka macia VERTA thumbup.gif

Labai dziaugiuosi uz tave ! Lengvo ir greito gijimo !
As pati kolkas laukime del konsultacijos ir svajoju apie savo grazu pilva smile.gif
Atsakyti
Aciu,tikiuosi gis gerai ir greitai smile.gif
Atsakyti
Tai slapuka kas atsius ar kaip ?

As jau UK skrydis velavo tai suvargau ziauriai,o jau koks bjaurus jausmas kai pakilo lektuvas.Toks vaizdas ,kad pilvas sprogs. Raminau save,kad jei slegis kenktu nieks man neleistu skrist.

Mifera greito ir lengvo gyjimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 15, 19:45)
Tai slapuka kas atsius ar kaip ?

As jau UK skrydis velavo tai suvargau ziauriai,o jau koks bjaurus jausmas kai pakilo lektuvas.Toks vaizdas ,kad pilvas sprogs. Raminau save,kad jei slegis kenktu nieks man neleistu skrist.

Mifera greito ir lengvo gyjimo smile.gif

aciu, tau linkiu to pties. Beja kaip jautiesi po skrydzio, namuose?
beja as siandie kostelejau tap rimcia, tai toks jausmas kad siule vienoj vietoj ipliso, tikiuosi viskas gerai...
Atsakyti
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 15, 21:11)
aciu, tau linkiu to pties. Beja kaip jautiesi po skrydzio, namuose?
beja as siandie kostelejau tap rimcia, tai toks jausmas kad siule vienoj vietoj ipliso, tikiuosi viskas gerai...

Atsimenu ta jausma...oi oi oi... Neliksma kosyti buvo, ar ciaudyti...
Atsakyti
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 14, 19:13)
sveikos merginos, na ka ir as jau svieziai ispjauta. Jausmas ne koks bet gyvent galima 4u.gif

QUOTE(mifera_ @ 2015 01 15, 19:33)
Na va maciau savo piva, tiiesiog idealu, visas lygus, bamba gili. Nera zodziu apsaakyti kap jauciuosi, esu be galo laiminga wub.gif

Kaip faina. Lengvo gyjimo wub.gif
QUOTE(Awarded @ 2015 01 15, 21:45)
  As jau UK

Sveika sugryzus namo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2015 01 15, 20:37)
Atsimenu ta jausma...oi oi oi... Neliksma kosyti buvo, ar ciaudyti...

as tikiuosi kad tik jausmas toks, ten tikiuosi istikruju niekas neplysta? g.gif
Atsakyti