Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

Nu ka vaziuoju siandien i klinika,sake pades issimaudyti,tvarscius pakeis,dar viena masaza padarys. tai 4 masazas bus.
Uzvakar pas dantiste buvau,vakar kirpykloje galva isplove ir galiukus pakirpo. Zodziu po truputi i gyvenima .
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 14, 07:24)
Nu ka vaziuoju siandien i klinika,sake pades issimaudyti,tvarscius pakeis,dar viena masaza padarys. tai 4 masazas bus.
Uzvakar pas dantiste buvau,vakar kirpykloje galva isplove ir galiukus pakirpo. Zodziu po truputi i gyvenima .

Kiek laiko po op praėjo ?
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 01 14, 08:06)
Kiek laiko po op praėjo ?

Penktadieni operavo. Bet as vazineju visur su taksi,jokiu dideliu atstumu nevaikstau. Maista man pristato i kambari. Jei buciau namie tai tikrai nevazineciau nes pirmas dienas net ilgesnis snekejimas isvargina.
Manau pirma savaite labai svarbi gyjimui tai stengiuos visiskai nesustresint,neisvargint savo kuno.

Papildyta:
Beje nuo antros paros miegu ant sono ir stoviu pilnai issitiesus,nes kitaip nugaros skausmas net per kelius lenkia.

Ai ar tepet -drekinot pilvo oda po operacijos,virs bambos?
Papildyta:
Ir tikrai rekomenduoju diena pries op pasidaryt depiliacija. Plaukeliu linija labai pakyla tai jei skusciausi dabar butu jau neblogai atauge,o va po depiliacijos jokiu plauku.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mataij, pažiūrėjau tavo naują foto - koks tavo ūgis ir svoris dabar? Man asmeniškai bus labai įdomu pamatyti tavo op rezultatus 4u.gif iš nuotraukos žiūrint manau, kad mano pilvas yra panašios formos kaip ir tavo... o tavo išvarža didelė? ar jos visai nėra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 14 sausio 2015 - 09:27
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 14, 09:27)
Sveikos  4u.gif
Mataij, pažiūrėjau tavo naują foto - koks tavo ūgis ir svoris dabar? Man asmeniškai bus labai įdomu pamatyti tavo op rezultatus  4u.gif iš nuotraukos žiūrint manau, kad mano pilvas yra panašios formos kaip ir tavo... o tavo išvarža didelė? ar jos visai nėra?  g.gif

167 cm 62kg
Man raumenys prasiskyre, ir odos perteklius
Atsakyti
Sveikos:)

Awarded ikelk save jau stovincia,smalsu smile.gif

O Mataij man vistiek atrodo kad pirmose nuotraukose kitas zmogus,net pilvo formos visiskai skirtingos ,nezinau kame cia reikalasí ½íœ
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2015 01 14, 12:26)

O Mataij man vistiek atrodo kad pirmose nuotraukose kitas zmogus,net pilvo formos visiskai skirtingos ,nezinau kame cia reikalasí ½íœ

lotuliukas.gif tai nieko negaliu padaryt
Tada taip atrodžiau sverdama 66, o dabar 62
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 01 14, 11:14)
167 cm 62kg
Man raumenys prasiskyre, ir odos perteklius

Panašu į mane biggrin.gif 169 cm, 56 kg - vis dar atsikišęs pilvas doh.gif kai darė echo, o tyrė, tokia švelniai tariant kūne, moteris, vis komentavo, kad inkstai labai paslankūs. Paklausiau ką tai reiškia, o ji man kad rėžė - svorio priaugt reikia!!!!!
Gerai, kad gulėjau lotuliukas.gif negi aš tokia distrofikė atrodau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 14 sausio 2015 - 12:45
QUOTE(Masianca @ 2015 01 14, 13:26)

Man turbut irgi nesivaidena blink.gif
as numetus 6kg ir nuo didesnio pradinio svorio, taciau tokio pasikeitimo nesimato.
Tiesiai sviesiai sakau, kad netikiu jog tai tikros Mataij foto pries.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kodel negaliu prisijungti prie foto albumo? Vel pakeite slaptazodi?
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2015 01 14, 15:22)
Sveikos 4u.gif
Kodel negaliu prisijungti prie foto albumo? Vel pakeite slaptazodi?

Nu taip išeina, nes ir aš negaliu prisijungti doh.gif
Kas per kriminalai moterys???
Atsakyti
QUOTE(onemoretime @ 2015 01 14, 15:11)
Nu taip išeina, nes ir aš negaliu prisijungti  doh.gif
Kas per kriminalai moterys???

Tai ka man daryt jei tokie pokyčiai !!!!!!!!!!!
Gal pavydit? Aš nekalta kad kazkas kažką kažkada apgavo
Yra viena nare mane pažįsta , kiek dar reikia?! Foto su nicku?!
Vat atsiunčia foto į pasta iš to pacio pašto ! biggrin.gif
Atsakyti