Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(onemoretime @ 2015 01 14, 16:11)
Nu taip išeina, nes ir aš negaliu prisijungti  doh.gif
Kas per kriminalai moterys???

Kriminalas toks, kad reaguoju į čia išsakomas pastabas dėl Mataij nuotraukų tikrumo blush2.gif Nesinori, kad mūsų visų sudėtos į albumą nuotraukos paplistų ten kur nereikia arba kad į albumą landžiotų kam nepriklauso... kaip ne kaip, juk nuotraukų tikrai atvirų yra... bendraujančias ir jau seniai esančias albume nares kviečiu visais su albumu susijusiais klausimais kreiptis į mane per až arba el p. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mataij @ 2015 01 14, 16:16)
Tai ka man daryt jei tokie pokyčiai !!!!!!!!!!!
Gal pavydit? Aš nekalta kad kazkas kažką kažkada apgavo
Yra viena nare mane pažįsta , kiek dar reikia?! Foto su nicku?!
Vat atsiunčia foto į pasta iš to pacio pašto !  biggrin.gif

Čia ne dėl pavydo taip. Aš taip suprantu, kad pačios pirmos dvi foto, kuriose esu su lapu rankose ir sekančios nuotraukos, kur jau esi numetusi svorio - labai skiriasi, tiek dėl nuotraukos fono, tiek dėl tavo paties kūno formos pasikeitimo. Va ir įtaru narėms, ar tikrai tai tas pats kūnas, t.y. ar tikrai tai esi tu 4u.gif
Atsakyti
Panos neskaiciau nieko ,bet su Mataij per fb susirasiau. As ja asmeniskai pazystu ir gyva esu macius :)nu tikra ji. Veliau aprasysiu savo apziura ir ikelsiu foto.
Mataij ikelk tu jom foto su vardu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awarded: 14 sausio 2015 - 15:46
QUOTE(Awarded @ 2015 01 14, 16:44)
Panos neskaiciau nieko ,bet su Mataij per fb susirasiau. As ja asmeniskai pazystu ir gyva esu macius :)nu tikra ji. Veliau aprasysiu savo apziura ir ikelsiu foto.
Mataij ikelk tu jom foto su vardu smile.gif

Paziurejau fotkes ir nieko netikro mano akim nėra. Pas mane kai migruodavo mano svoris prieš op, tai ant pilvo man irgi labai matydavosi. Visokių tipu žmonių yra, vienoms nuo koju krenta, kitom nuo viso kūno, kitom pilvas tirpsta smile.gif imes mataj dar kelias foto su nicu rankose i mail ir manau viskas OK bus wink.gif juk šiaip ar taip ar pirmoji ar paskutinėje foto vaizdas reikalauja op.

Awarded laukiu tavo žinių, labai įdomu smile.gif
Atsakyti
As kad itikint mergynas nusifotkinciau tam paciam kambary kur darytos pirmos dvi nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2015 01 14, 17:09)
As kad itikint mergynas nusifotkinciau tam paciam kambary kur darytos pirmos dvi nuotraukos biggrin.gif

sveikos merginos, na ka ir as jau svieziai ispjauta. Jausmas ne koks bet gyvent galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 14, 18:13)
sveikos merginos, na ka ir as jau svieziai ispjauta. Jausmas ne koks bet gyvent galima 4u.gif

Sveika 4u.gif
Greito ir lengvo gyjimo thumbup.gif
Papasakok placiau: kur, pas ka, kiek ir ko padare ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2015 01 14, 18:09)

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 14, 18:13)

Nugi prašom plačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(onemoretime @ 2015 01 14, 17:35)
Nugi prašom plačiau smile.gif

pas M dare pilvo plastika, pilvo raumenyss buvo praktiskai neprsaiskyre, pagrinde odos perteklius, na ir pasiurbe sonus ir auksciau, na ten kur liemenele dedasi. Siaip skauda galiu pasakyti labiau ten kur siurbta, nei kur pjauta. O siaip dabar dar galiu ir sia bar gulesiu, stot bandysim rytoj. Cia ziauriai karsta, langas atidarytas, guliu atsiklojus nes neimanoma kitaip.
Atsakyti
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 14, 17:49)
pas M dare pilvo plastika, pilvo raumenyss buvo praktiskai neprsaiskyre, pagrinde odos perteklius, na ir pasiurbe sonus ir auksciau, na ten kur liemenele dedasi. Siaip skauda galiu pasakyti labiau ten kur siurbta, nei kur pjauta. O siaip dabar dar galiu ir sia bar gulesiu, stot bandysim rytoj. Cia ziauriai karsta, langas atidarytas, guliu atsiklojus nes neimanoma kitaip.

Jo karsta ten pas juos palatose. Man nakti nesimiegojo nuo to karscio.

Istrauke man siandien drena,padare masaza,nu ,bet kaip ten kliuksi pilve koks durnas jausmas.Ir tinimas prasidejo nu taip gerai patinus. Ai po dusu pas juos buvau palindus . Nu ka ryt skrendu namo.

Imeskit slapuka ner kaip fotkiu ikelt.Beje Kaikaris persiunte mano foto pries op i meila.Tai ikelsiu ,nu zinokit irgi atrodo,kad kunas kito zmogaus.
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 14, 22:08)
Jo karsta ten pas juos palatose. Man nakti nesimiegojo nuo to karscio.
  Istrauke man siandien drena,padare masaza,nu ,bet kaip ten kliuksi pilve koks durnas jausmas.Ir tinimas prasidejo nu taip gerai patinus. Ai po dusu pas juos buvau palindus . Nu ka ryt skrendu namo.

Imeskit slapuka ner kaip fotkiu ikelt.Beje Kaikaris persiunte mano foto pries op i meila.Tai ikelsiu ,nu zinokit irgi atrodo,kad kunas kito zmogaus.

Viskas pamatysi pageres, tinimas praeis mirksiukas.gif
taigi tavo ft iku op matem ir nemazai 4u.gif
ir pries pat op matesi akivaizdus, taciau realus pokytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 14 sausio 2015 - 21:26
QUOTE(virginp @ 2015 01 14, 21:20)
Viskas pamatysi pageres, tinimas praeis  mirksiukas.gif
taigi tavo ft iku op matem ir nemazai  4u.gif
ir pries pat op matesi akivaizdus, taciau realus pokytis  mirksiukas.gif

Dabar vyro brolis atvaziaves i viesbuti,tai ryt namie pasifotkinsiu jus dar mano melynes nematet ji per puse kuno smile.gif o tinimas siandien tai jau ziaurus sedziu va ir atrodo jauciu kaip dideju. Nu bet tas kliuksejimas tai ziaurus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 14, 23:31)
Dabar vyro brolis atvaziaves i viesbuti,tai ryt namie pasifotkinsiu jus dar mano melynes nematet ji per puse kuno smile.gif o tinimas siandien tai jau ziaurus sedziu va ir atrodo jauciu kaip dideju. Nu bet tas kliuksejimas tai ziaurus smile.gif

O kas ir kaip tau ten kliunksi? g.gif
nu as nepamenu, kad man butu kas kliuksejes schmoll.gif

Bliamba gal reikejo tuos drenus dar palikti? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 14 sausio 2015 - 23:00