Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(virginp @ 2015 01 20, 11:47)
Na siaip su ganteliais taigi pilvo preso nesportuoji  blink.gif  lotuliukas.gif  tik ranko ir krutine dirba  thumbup.gif

Jei nesukelia skausmo, galvoju galima.
As issimaudziau, problemu nebuvo, korsetukas isskelbtas, dar dziusta. Tik viena nepaklausiau klinikoj, ar tuos maziukus pleistrukus reikia lupt nuo rando, kazkaip jau itartinai tvirtai laiko. Pradejau, a po to suabejojau g.gif
gal jie reikalingi unsure.gif o siaip as matyt is tu, kas greit atsigauna, tpu tpu tpu...
Atsakyti
QUOTE(ameira @ 2015 01 20, 13:02)
As issimaudziau, problemu nebuvo, korsetukas isskelbtas, dar dziusta. Tik viena nepaklausiau klinikoj, ar tuos maziukus pleistrukus reikia lupt nuo rando, kazkaip jau itartinai tvirtai laiko. Pradejau, a po to suabejojau g.gif
gal jie reikalingi unsure.gif  o siaip as matyt is tu, kas greit atsigauna, tpu tpu tpu...

Dėl pleistrų tai visoms skirtingai sakė daktarai. Pvz., man V. buvo sakęs, kad kuo ilgiau jie liks, tuo geriau, palikti juos patiems nukristi. Tai aš jų ir nelupinėjau. O poliklinikoj chirurgas labai nustebęs buvo, kodėl juos taip ilgai laikau (nešiojau turbūt apie pora savaičių doh.gif ), tai jau kaip lupo juos nuo manęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 20, 12:08)
Dėl pleistrų tai visoms skirtingai sakė daktarai. Pvz., man V. buvo sakęs, kad kuo ilgiau jie liks, tuo geriau, palikti juos patiems nukristi. Tai aš jų ir nelupinėjau. O poliklinikoj chirurgas labai nustebęs buvo, kodėl juos taip ilgai laikau (nešiojau turbūt apie pora savaičių  doh.gif ), tai jau kaip lupo juos nuo manęs  doh.gif

Aciu! Paliksiu geriau.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 20, 09:14)
Labas rytas gražiosios  4u.gif
pamažu ir aš pradedu mankštintis, darau atsispaudimus, atsilenkimus atsargiai, jaučiasi, kad raumenukai senokai negavo tokio darbo  doh.gif Labai norėčiau krosus bėgioti, bet kaip laiko niekaip neišderinu nu tragedija  doh.gif paryčiais neatsikeliu, o vakarais kol vyro iš darbo sulaukiu, jau ir nebesinori kur nors iš namų eit.... nu ir kas belieka - tik darbe laiptus minti  lotuliukas.gif Vakar kaip tik dariau presui pratimus, skauda dešinę pusę nerealiai, kaip žirklėm karpytų. Galvoju, nu kas čia man dabar? Ir prisimenu, taigi V. sakė, kad man "lėtinis kirmėlinės ataugos uždegimas"  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kadangi vis neprisiruošiu normaliai į treniruotę pas kineziterapiautus nueit, tai noriu jūsų paklaust, gal kuri žinot, ar jau būtų galima užsiimti su ganteliais nedideliais svoriais?   blush2.gif

Susirask yotube pratima talijai ten berods apie 8 min. Jau po sav rezultatai neblogi buna. Bet daryti reik kas diena
Papildyta:
QUOTE(ameira @ 2015 01 20, 12:13)
Aciu! Paliksiu geriau.

Man irgi sakė, kad jie geriau ilgiau lai pabūna :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 20 sausio 2015 - 12:21
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 20, 13:08)
Dėl pleistrų tai visoms skirtingai sakė daktarai. Pvz., man V. buvo sakęs, kad kuo ilgiau jie liks, tuo geriau, palikti juos patiems nukristi. Tai aš jų ir nelupinėjau. O poliklinikoj chirurgas labai nustebęs buvo, kodėl juos taip ilgai laikau (nešiojau turbūt apie pora savaičių  doh.gif ), tai jau kaip lupo juos nuo manęs  doh.gif

Pleistriukus palikit iki tol, iki kol jie laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergates, ka be jusu daryciau
Atsakyti
QUOTE(ameira @ 2015 01 20, 13:02)
Jei nesukelia skausmo, galvoju galima.
gal jie reikalingi unsure.gif  o siaip as matyt is tu, kas greit atsigauna, tpu tpu tpu...

Nelupk jokiu budu! Tie strip pleistriukai patys savaime su laiku turi nukristi. Jie prilaiko randa.
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 20, 14:11)
Nelupk jokiu budu! Tie strip pleistriukai patys savaime su laiku turi nukristi. Jie prilaiko randa.

Taip, taip palikau. Jau viska sutvarkiau, guliu patenkinta. Sakykit o bambos forma kada jau galutinai susiformuos? Dar...Mano talijos apimtis 72, klubu apie 94, korsetas s dydzio, bet spaudzia nerealiai, sunku kvepuot, tai nepermazas ? Kaip galvojat? Sory, uz kvailus klausimus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameira: 20 sausio 2015 - 14:27
QUOTE(ameira @ 2015 01 20, 15:25)
Taip, taip palikau. Jau viska sutvarkiau, guliu patenkinta. Sakykit o bambos forma kada jau galutinai susiformuos? Dar...Mano talijos apimtis 72, klubu apie 94, korsetas s dydzio, bet spaudzia nerealiai, sunku kvepuot, tai nepermazas ? Kaip galvojat? Sory, uz kvailus klausimus... ax.gif

Mano taip pat buvo S dydžio, ir užsegtas ant paskutinių kabių eilės, spaudė labai, net mėlynės liko šonuose, bet kai tinimai atslūgo, tai rodėsi, kad jau per didelis ir galėtų labiau užspaust biggrin.gif
Atsakyti
Na, merginos, balsuojam, balsuojam bigsmile.gif
Atsakyti
Tatanka, pažiūrėjau tavo foto, nu tik šiurpas perėjo ir tiek, brr... nesuprantu kaip tau taip gavosi? Tiksliau, kaip jiems tiems operavusiems taip gavosi? Pas mane irgi užkrenta ant rando klostė, bet ji tokia minimali.... oi.... nebijosi antrą kartą pas tuos pačius po peiliu gultis? Užteks pasitikėjimo, kad iš antro karto pavyks? Buvai užsiminusi, kad taupysi pinigus riebalų atsiurbimo operacijai, ar aš kažką painioju? Jei nepainioju, tai ar verta pas V. į skyrių eiti šitai korekcinei op? g.gif Geriau pasitaupius privačiai viską susitvarkyti. Aišku, čia tik mano nuomonė...
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 20, 16:38)
Tatanka, pažiūrėjau tavo foto, nu tik šiurpas perėjo ir tiek, brr... nesuprantu kaip tau taip gavosi? Tiksliau, kaip jiems tiems operavusiems taip gavosi? Pas mane irgi užkrenta ant rando klostė, bet ji tokia minimali.... oi.... nebijosi antrą kartą pas tuos pačius po peiliu gultis? Užteks pasitikėjimo, kad iš antro karto pavyks? Buvai užsiminusi, kad taupysi pinigus riebalų atsiurbimo operacijai, ar aš kažką painioju? Jei nepainioju, tai ar verta pas V. į skyrių eiti šitai korekcinei op?  g.gif Geriau pasitaupius privačiai viską susitvarkyti. Aišku, čia tik mano nuomonė...

Per tel kai žiūriu tai taip baisiai neatrodo kaip tavo komentare, reiks atradus galimybei pažiūrėti per kompa. Man va kas uzkliuna, tai V bambos, atrodo tokios dideles sagos, negražios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onemoretime: 20 sausio 2015 - 16:07