Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

na siaip taip labai baisiai nera.. blush2.gif o kaip bus ziuresiu dar - kaip sakoma zinau, kad turiu pralaukti metus, iki kitos operacijos - tai ir piniga i sona dedu - ir siaip ziuresiu kokia situacija bus.. ka siulys..
del bambos - tai mano biski apdegusi buvo nuo lazerio - buvau rasiusi ax.gif jau nebeatsimenu kaip tiksliai ten kas - bet ji palyginus su dabartine, kokia buvo - tai buvo kokius 3 kartus min didesne - na buvo didele jos isvarza.. - o ir laseke su skuros pertekliumi atrode super milziniska.. doh.gif

ar pastebejote ant atminties narkoziu pasekmes? g.gif as taip.. -na man buvo ji ne prima ir ne antra - tai labai jauciu kaip su atmintimi nekas - mastau kuo stiprinti..
Atsakyti
QUOTE(onemoretime @ 2015 01 20, 17:07)
Per tel kai žiūriu tai taip baisiai neatrodo kaip tavo komentare, reiks atradus galimybei pažiūrėti per kompa. Man va kas uzkliuna, tai V bambos, atrodo tokios dideles sagos, negražios.

Paziurek kito V. kolegos nuotrauka - Anila albumas. Va ten tai isvis pasityciojimas schmoll.gif
Atsakyti
atanka,2015 01 

ar pastebejote ant atminties narkoziu pasekmes?  g.gif  as taip.. -na man buvo ji ne prima ir ne antra - tai labai jauciu kaip su atmintimi nekas - mastau kuo stiprinti..

Ui pas mane tai spragos su atmintim,labiausiai uzknisa kai pradedu sakyt sakini ir neatsimenu apie ka kalbu doh.gif

Gal kuri prisimnsit ar buvo pas jus skausmas po krutine,per pati centra . As del sios vietos negaliu atsitiest,tik bandau tiestis skausmas i sia vieta,labai stiprus tempimas ir nemazas guzas ten susidares. Cia tip siuti raumenys taip gyja?
Atsakyti
sveikos
ar jūs bijojot prieš op? Man ryt operacija nulis emocijų. g.gif
Atsakyti
As pradejau bijot jau kai i operacine atveze smile.gif
O su atmintim irgi pasitaiko baltu demiu.... gal cia toks narkozes "salutinis poveikis" g.gif
Papildyta:
QUOTE(Awarded @ 2015 01 20, 19:04)
  Gal kuri prisimnsit ar buvo pas jus skausmas po krutine,per pati centra . As del sios vietos negaliu atsitiest,tik bandau tiestis skausmas i sia vieta,labai stiprus tempimas ir nemazas guzas ten susidares. Cia tip siuti raumenys taip gyja?

Man buvo guzas ir melyne, bet per menesi viskas pradingo, issilygino. Bet toj vietoj skausmo nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 20, 18:04)
Ui pas mane tai spragos su atmintim,labiausiai uzknisa kai pradedu sakyt sakini ir neatsimenu apie ka kalbu doh.gif

man tij vietoj irgi buna skausmas toks astrokas sakyciauu kai tiesiuos bet pagrinde rytais atsikelus buna, paskui kazkaip praeina.
Papildyta:
QUOTE(Mataij @ 2015 01 20, 18:11)
sveikos

as irgi pries visai nebijojau, juk nieko nejauti, bet labiausiai bijojau busenos po op ir tu visu skausmu ir nepatogumu, bet aciu dievui jau viskas eina geryn drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos

As OP visai nebijojau,as bijojau,kad kas nors bus ne taip ir man jos nedarys smile.gif

O OP diena isvis nebuvo kada bijot kraujo tyrimu laukiau,gavom viskas gerai tai ispiese,pas K kabinete persirengiau,tam kabinete sesute ir ta adata i riesa ikiso ,kur lasaline pajungt,sako nu dabar sampaniuko suleisim ir po minutes sako nu einam. Taip apsvaigino,kad atsibudus po op niekaip negalejau atsimint kaip ta operacine atrode ir aplamai kaip as joje atsiradau is K kabineto smile.gif

Na jei per pora dienu tas skausmas nepraeis parasysiu K nes per ta vieta issitiest negaliu,o jau laikas manau butu.
Atsakyti
Skaitineju savo zinutes kai tik pradejau planuot plastika,tai pasirodo domejausi Radzevicium,jau visai ir pamirsus apie tai. Visai idomu paskaityt ka pries metus planavau smile.gif
Atsakyti
sveikos

As konsultacijos bijau , tai kas bus pries op lotuliukas.gif
Tu kudute, graziai tave patvarkys lotuliukas.gif
Tau tikriausiai ir siurbt nera ka smile.gif beje , kiek kainuos visas malonumas ?
Sekmes didziausios !
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 20, 20:11)
Skaitineju savo zinutes kai tik pradejau planuot plastika,tai pasirodo domejausi Radzevicium,jau visai ir pamirsus apie tai. Visai idomu paskaityt ka pries metus planavau smile.gif

O kas leme, kad rinkaisi Kauno chirurga? Man is forumo susidare ispudis, kad jis ir arogantiskas, ir piniga megsta, ir pjuvi inkaro formos daro....
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 01 20, 20:11)
sveikos

Man vien pagalvojus plaukai pasisiausia biggrin.gif
QUOTE(Awarded @ 2015 01 20, 21:11)

Kaip tik siandien nare is kitos temos sake, kad Radzevicius labai saltas ir abejingas zmogus. Gal darbai jo geri, as nzn
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 20, 20:29)
Man vien pagalvojus plaukai pasisiausia biggrin.gif

Kaip tik siandien nare is kitos temos sake, kad Radzevicius labai saltas ir abejingas zmogus. Gal darbai jo geri, as nzn

Tai kad susidaro ispudis, kad vilnieciai plastikai dauguma islepinti i pasikele. O gaila, cia jiem ne i nauda, su tokia Kauno konkurencija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameira: 20 sausio 2015 - 20:50