Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(Kirisama @ 2015 01 20, 20:19)
O kas leme, kad rinkaisi Kauno chirurga? Man is forumo susidare ispudis, kad jis ir arogantiskas, ir piniga megsta, ir pjuvi inkaro formos daro....

Pagal foto ir pagal atsiliepimus ir man su juo teko pries kelis metus susimatyt,po anos op turejau bedu ,o jis buvo UK. Man jis tada toks lengvai bendraujantis ir ismanantis ka daro pasorode. Ir tikrai nesuklydau.

Tu,kad saltas ir piniga megsta cia apie kuri rasai? Jei apoe K tai nesutinku visiskai.
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 20, 22:08)
Pagal foto ir pagal atsiliepimus ir man su juo teko pries kelis metus susimatyt,po anos op turejau bedu ,o jis buvo UK. Man jis tada toks lengvai bendraujantis ir ismanantis ka daro pasorode. Ir tikrai nesuklydau.

Tu,kad saltas ir piniga megsta cia apie kuri rasai? Jei apoe K tai nesutinku visiskai.

Oi, paskaiciau ir supratau kaip parasiau blush2.gif turejau galvoj butent Radzeviciu.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 20, 21:13)
Oi, paskaiciau ir supratau kaip parasiau  blush2.gif turejau galvoj butent Radzeviciu.

Aš pati pasikelus biggrin.gif mes radom bendra kalba wink.gif
Tyrimai mano geri. Ryt 9 manęs jau laukia jis.
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 01 20, 22:34)

Tai lengvai ir greitai, lauksim rezultatu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ameira @ 2015 01 20, 00:22)
Kad jau ir nemazai laiko praejo, sutinus labiau nei pradzioj? Kaip tavo kliuksejimai? Dar girdisi? Nu laikykis, as tai atsistojant is gulimos padietes jauciu ir spaudima ir tempima o pradedant vaiksciuot situacija gereja, galiu daug ka nuveikt, bet dar aisku stengiuos saugot save. O tau nera galimybes pas save kokia masaziuka atlikt, kad padet tai limfai issivaiksciuot nors kiek?
Papildyta:

Papildyta:
Turiu klausimeli, kas daretes privaciai, ar gavot koki israsa, kas buvo daryta, op aprasyma?

Dariausi privaciai, Kaune, pas Astrauska klinikoje. Nieko negavau, bet viskas buvo popieriuose. Kiek nusiurbta, kiek nupjauta ir t.t. Tai viska nusirasiau. O seip kas daryta sutartyje nurodyta ir kainos uz viska atskirai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roxyte: 20 sausio 2015 - 22:04
QUOTE(Mataij @ 2015 01 20, 21:34)

Tu tik nepervark pirmas savaites,nes as kaip suvatgau skrydzio diena kaip sutinau tai iki dabar neatsiilsiu.O iki skrydzio jau beveik tiesi buvau .
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 01 20, 23:34)

Sėkmės tau. Lauksim įspūdžių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 20, 19:53)
As OP visai nebijojau,as bijojau,kad kas nors bus ne taip ir man jos nedarys smile.gif

O OP diena isvis nebuvo  kada bijot kraujo tyrimu laukiau,gavom viskas gerai tai ispiese,pas K kabinete persirengiau,tam kabinete sesute ir ta adata i riesa ikiso ,kur lasaline pajungt,sako nu dabar sampaniuko suleisim ir po minutes sako nu einam. Taip apsvaigino,kad atsibudus po op niekaip negalejau atsimint kaip ta operacine atrode ir aplamai kaip as joje atsiradau is K kabineto smile.gif

Na jei per pora dienu tas skausmas nepraeis parasysiu K nes per ta vieta issitiest negaliu,o jau laikas manau butu.

Visos cia temutej pasakojo apie tuos sampaniukus, o man nieko nedure, kol nebuvau operacinej. Nu as jo tikrai negavau schmoll.gif blaiviu protu nuvariau su sesute iki operacines, prie duru dar pasisveriau ir puikiai pamenu kiek rode svarstykles blush2.gif tada iejom i operacine, atsiguliau, istiesiau i sonus rankas, dar sesute paklause ar nuimti papildomai viena apgama nuo kaklo, sakau gerai, paeme flomasteri ir apibreze. Nu ir toliau jau vyko veiksmas, tada pradejo leisti, dar kalbino, kazka pliurpiau, bet jau toliau nepamenu rolleyes.gif
Papildyta:

Sekmes 4u.gif laikom kumscius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 20 sausio 2015 - 23:30

Sklandžios operacijos 4u.gif lengvo atsigavimo ir greito gyjimo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu merginos uz palaikymą ir gerus žodžius 4u.gif
Atsakyti
Mataij - viskas tikrai bus liuks!! mirksiukas.gif
Atsakyti

Kad viskas praeitų sklandžiai ir liktum patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti