Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(Kirisama @ 2015 01 03, 21:06)
Aciu uz palaikyma - tikrai net smagiau temoje dalyvauti  4u.gif
man riebalu nesiurbe, o gydytojas apsiimantis "taisymo darba" tikrai yra ir net ne vienas, tik as dar neapsisprendziau galutinai pas kuri butent liktis. Viena galiu pasakyt, kad tai bus Kauno chirurgai. Ka ir kaip man dabar darytu, dar negaliu pasakyti, nes niekas iki galo neaisku, dar truksta echo pasidaryt ir palaukti dar du menesius. Sako, kad taip reikia del mano pacios organizmo, kad po pirmos op reikia duoti laiko audiniams "nurimti".

Džiaugiuosi, kad tokių gydytojų yra 4u.gif pamatysi, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai daugiau nei viena nebuvot rukanti iki OP ? Blin gal nesioperuot kol nemesiu doh.gif
Papildyta:
https://my.crisalix....68#.VKg_pFV1-uY

Ar bandet kuri cia savo foto ikelt?
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 03, 22:12)
Tai daugiau nei viena nebuvot rukanti iki OP ? Blin gal nesioperuot kol nemesiu  doh.gif

Nezinau tavo tikslaus klausimo, bet mazdaug itariu ka klausei smile.gif rukisu iki op kaip kaminas, visa ta zodzio prasme, meciau kai buvo like apie pora sav., gal dar ir maziau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 02, 23:44)
Roxyte, kaip tavo papuliu randukai? Kada parodysi kas tau ten nepatinka?
Papildyta:
Macianca, pamenu klausei apie pilvuko apacia atsisedus. O kaip pas tave ten viskas atrodo? Kaip tavo svoriukas krenta? Gal jau sportuoji?

Labuka!
Nu pirmadieni tikrai ikelsiu randukus.... 4u.gif
Macianka sake jai negrazu pilvo presas doh.gif turbut tik dietomis jin grazu pilva islaikys drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2015 01 03, 18:07)
Man drenukus trauke trecia diena po op., nes nieko juose nebuvo  smile.gif  viskas priklauso nuo skysciu kiekio kiek isbega.  Ir tikrai buvo daugiau berods merginu, kurioms laike ilgiau dreniukus.
blink.gif 395ml ir liko B/C  dydis???????

Aciu uz nuorodele, einu nagrineti  blink.gif

Taip man sutrauke raumenis, buvo prasiskyre, bet netaip ir daug, kiem M.  pamenu paminejo, berod 2-3cm nedaugiau  ax.gif

Man 8 cm, drenukai po triju paru, ir pilvo ir krutines.
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2015 01 03, 21:17)
Nezinau tavo tikslaus klausimo, bet mazdaug itariu ka klausei smile.gif rukisu iki op kaip kaminas, visa ta zodzio prasme, meciau kai buvo like apie pora sav., gal dar ir maziau... ax.gif

As matai baigiau vaika maitint rugpjuti ,iskart pradejau rukyt ,lapkricio pabaigoje meciau ir va jau antra savaite vel rukau doh.gif o jei nerukau tai ryju kaip nenormali. Uzsienio forumuose paskaiciau,kad ten net slapimo testa daro pries op ,nes tipo baisu baisu baisu rukyt,jei teigiamas op atsaukiama. Kai dariausi papus ir riebalus nusiurbinejau tai rukiau op isvakarese,viskas ok jokiu bedu,bet tai pilvas kaip suprantu daaaaug rimtesne op,tai va ir galvoju ar as cia labai rizikuoju ar nesukt galvos ir operuotis.

Zodziu iki op kelios dienos,prasideda nerimas kaip vyras su tiek vaiku susitvarkys,kaip skridis,kaip as ten viena susitvarkysiu po op.o dar tas rukymas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(roxyte @ 2015 01 03, 21:25)
Labuka!
Macianka sake jai negrazu pilvo presas  doh.gif  turbut tik dietomis jin grazu pilva islaikys  drinks_cheers.gif
Papildyta:

O tu esi albume? Pas mane virs 6cm tarpas,idomu ar pas visas toks issiputimas virsutineje pilvo dalyje kai truke raumenys,ar cia nesusije su tuom.
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 03, 22:27)
As matai baigiau vaika maitint rugpjuti ,iskart pradejau rukyt ,lapkricio pabaigoje meciau ir va jau antra savaite vel rukau doh.gif  o jei nerukau tai ryju kaip nenormali. Uzsienio forumuose paskaiciau,kad ten net slapimo testa daro pries op ,nes tipo baisu baisu baisu rukyt,jei teigiamas op atsaukiama. Kai dariausi papus ir riebalus nusiurbinejau tai rukiau op isvakarese,viskas ok jokiu bedu,bet tai pilvas kaip suprantu daaaaug rimtesne op,tai va ir galvoju ar as cia labai rizikuoju ar nesukt galvos ir operuotis.

Zodziu iki op kelios dienos,prasideda nerimas kaip vyras su tiek vaiku susitvarkys,kaip skridis,kaip as ten viena susitvarkysiu po op.o dar tas rukymas  doh.gif
Papildyta:

O tu esi albume? Pas mane virs 6cm tarpas,idomu ar pas visas toks issiputimas virsutineje pilvo dalyje kai truke raumenys,ar cia nesusije su tuom.

Taip esu albuma, oksaniux seniau buvau, dabar roxy. Pas mene irgi virsutine dalis buvo pasiputus. O truke nuo bambos aukstyn....
Papildyta:
QUOTE(roxyte @ 2015 01 03, 22:30)
Taip esu albuma, oksaniux seniau buvau, dabar roxy. Pas mene irgi virsutine dalis buvo pasiputus. O truke nuo bambos aukstyn....

O kaip jums su tais implantais??? As kazkaip nesaugiai jauciuos verysad.gif , vyras kaip sugriabia, net baisu pasidaro kad nesutruktu. O jums nera taip...vaziuosiu pasirodyt po 6 men greitai, tai gal nuramins Tautrimas mane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 03, 22:16)
Tai daugiau nei viena nebuvot rukanti iki OP ? Blin gal nesioperuot kol nemesiu  doh.gif
Papildyta:
https://my.crisalix....68#.VKg_pFV1-uY

Ar bandet kuri cia savo foto ikelt?

Meciau rukyti likus menesiui iki operacijos, nerukau iki siol thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Uz tai net M. padekojau per paskutine apziura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 03, 12:30)
Mergaites, o kaip del to pagurklio - jei jis nedidelis ar nusiurbus, oda nepakibtu? Ir ar be siurbimo gal koki kita buda esat girdejusios kaip ji sumazinti?  blush2.gif
Ir dar durna klausima turiu  biggrin.gif kiek riebalu reikia tureti, kad juos nusiurbus butu galima padaryti putlesni krutines virsu?  blush2.gif

Sveikos, Kirisama as salinau kaklo odos pertekliu pabandysiu ideti foto, jei pavyks https://plus.google....CJuKm4GVmLGl9wE
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2015 01 03, 22:25)
Labuka!
Macianka sake jai negrazu pilvo presas  doh.gif  turbut tik dietomis jin grazu pilva islaikys  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Ne taip supratau Maciancos klausima. Maniau, kad klausia apie pilvo dali zemiau bambos. Pas mane ten rinkiukas uzkrenta atsisedus, o ne virs bambos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2015 01 03, 21:34)
Papildyta:

O kaip jums su tais implantais??? As kazkaip nesaugiai jauciuos  verysad.gif , vyras kaip sugriabia, net baisu pasidaro kad nesutruktu. O jums nera taip...vaziuosiu pasirodyt po 6 men greitai, tai gal nuramins Tautrimas mane thumbup.gif

As nepraejus metams po implantu pastojau ir vaika maitinau 10 men. Viskas tvarkoj su tais implantais ,nesibaimink.

Saunuoles kurios sugeba mest,as buvau metus bet va vel uzrukiau.Mane tik nestumas ir maitinimas saugo nuo rukymo.
Atsakyti
QUOTE(beili @ 2015 01 03, 21:42)
Sveikos, Kirisama as salinau kaklo odos pertekliu pabandysiu ideti foto, jei pavyks https://plus.google....CJuKm4GVmLGl9wE

Cia del amziaus odos perteklius ar po nusiurbimo ar svorio daug numetus?
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 03, 22:08)
Cia del amziaus odos perteklius ar po nusiurbimo ar svorio daug numetus?

Labai daug svorio numetus, amzius daro savo, siurbti nebuvo ka ax.gif
Atsakyti