Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(Awarded @ 2015 01 04, 19:36)
Paskaiciau anglu forumus tai Arnika kurios geria pries lipo melyniu isvis natsiranda. Paziuresim kaip man bus,nes jei siurbsiu pagurkli noretus,kad melyniu irgi nebutu.
Ziuriu UK Arnija isvis labai populiari ,o krema kas vaiku turi rankinuke nesiojas

Beje vakar rasiau ,kad mano dysis B -C  .Siandien buvau Victoria secret dovanu kupona isleist. Padiemiau kruva push up 36 c dydzio, atrodo viskas grazu. Bet del visa ko pasikvieciau konsultante,kuri mane ismatavo ir atnese 36DD liemeneles. Nu ir pasirodo mano dydis 36DD . Krutine dabar su jom atrodo super smile.gif

Ikelk su tais puch up naujais nuotraukeliu i albumeli blink.gif biggrin.gif

Papildyta:
[quote=roxyte,2015 01 04, 18:55]
[quote=virginp,2015 01 02, 23:44]
Roxyte, kaip tavo papuliu randukai? Kada parodysi kas tau ten nepatinka?
Idejau foto randu is arciau...
[/quote]

Apziurejau, pakomentavau biggrin.gif Nieko ten baisaus as nematau, dar reikia laiko, bus viskas thumbup.gif randukams reikia balti ax.gif
Atsakyti
Aš pati Arnikos nenaudojau, bet jos tinktūra tepiau vaikui mėlynes ant veido, kai nusivertęs buvo doh.gif tikrai padėjo, per pora dienų beveik nebesimatė. Manau, kad jūsų minimais atvejais Arnika turėtų būti naudinga.
Atsakyti
Sveikos cioces smile.gif kokia smagi atmosfera temoje, jokiu spilkiavimu, gražiai bendraujant, smagu skaityt..
Aš uzsisvenciau, tai apleidau visus forumus, apsirgo vaikai, pačiai darbu kalnas susikrovė, tai kol viska susirikiavau, dabar liko dar pabaigti pradėtus smile.gif)
Gyju aš normaliai, nieko neskauda, viena dieną klinikų priimamajame vaiką 13 kg kokias 2 h pranesiojau ir net nesusimasciau, kad kelt negaliu, tai kita diena krūtinė jautėsi, o pilvo neskauda. Pasifotkinsiu ir imesiu nauju fotkiu šiandien ar ryt i albumuka.
Kirisama smagu skaityt, kad Judi tikslo link, gaila, kad nepavyko iš karto, bet džiaugiuosi, kad nenuleidi rankų wink.gif
Kas klauset apie rūkymą, tai meciau sav iki op ir nerukau iki šiol smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Awarded @ 2015 01 03, 21:16)
Tai daugiau nei viena nebuvot rukanti iki OP ? Blin gal nesioperuot kol nemesiu  doh.gif

Laba,
Su Naujais!!

As rukiau (gal jau rasiau lotuliukas.gif , atmintis slubuoja)
kai pasake, kad negalima, nu ir negalima, nieko enatsitiko.. visas 10 dienu nerukiau, ir paksui namie nebetrauke, kol nenuejau i vakareli... doh.gif

uzsirasiau pas V i konsultacija 19 d. klausiu del rando leidimo, ir siaip klausiu ka masto.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatanka: 05 sausio 2015 - 19:28
Imeskit fotkiu i albumeli!!!! Tiek daug nauju merginu, o foto nera nauju!!!! Pasirodykit mergaites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(virginp @ 2015 01 02, 12:08)
Pastaruoju metu naujokems tikrai nera ko cia jungtis, nes aktualumas temos kazkur dinges  schmoll.gif
vyksta tik  box.gif  bash.gif  protest.gif

drinks_cheers.gif

Su Naujais 4u.gif Kol kas tik tyliai skaitau, nes op planuoju artimoj ateity. Naudinga kiekviena info.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 05, 22:54)
Sveikos

drinks_cheers.gif

Su Naujais 4u.gif Kol kas tik tyliai skaitau, nes op planuoju artimoj ateity. Naudinga kiekviena info.

Tai va va, as irgi sakau, dedam foto, diskutuojam apie reikala, o ne apie blink.gif o naujokes klauskit drasiai visko, taip ir prasideda normalios diskusijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(onemoretime @ 2015 01 05, 14:58)
Sveikos cioces smile.gif kokia smagi atmosfera temoje, jokiu spilkiavimu, gražiai bendraujant, smagu skaityt.. 
Aš uzsisvenciau, tai apleidau visus forumus, apsirgo vaikai, pačiai darbu kalnas susikrovė, tai kol viska susirikiavau, dabar liko dar pabaigti pradėtus smile.gif)
Gyju aš normaliai, nieko neskauda, viena dieną klinikų priimamajame vaiką 13 kg kokias 2 h pranesiojau ir net nesusimasciau, kad kelt negaliu, tai kita diena krūtinė jautėsi, o pilvo neskauda. Pasifotkinsiu ir imesiu nauju fotkiu šiandien ar ryt i albumuka.
Kirisama smagu skaityt, kad Judi tikslo link, gaila, kad nepavyko iš karto, bet džiaugiuosi, kad nenuleidi rankų wink.gif
Kas klauset apie rūkymą, tai meciau sav iki op ir nerukau iki šiol smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(onemoretime @ 2015 01 05, 14:58)

Labas rytas 4u.gif
Dėkui, už palaikymą. Aišku ir man gaila, kad nepavyko iškart, bet ko tik gyvenime nepasitaiko ax.gif Viskas bus gerai smile.gif

Smagu, kad temoje ir atmosfera pasikeitė, gal naujų mergaičių daugiau sulauksim smile.gif

Tatanka,
man irgi bus labai įdomu sužinoti apie tavo konsultaciją pas V. Ar eisi į Santariškes pas jį?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 06, 09:08)
Tatanka,
man irgi bus labai įdomu sužinoti apie tavo konsultaciją pas V. Ar eisi į Santariškes pas jį?

Labas rytas,

taip, aš eisiu į Santarus.. na kol kas mane ten konsultacijos tenkino.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2015 01 06, 10:23)
Labas rytas,

taip, aš eisiu į Santarus.. na kol kas mane ten konsultacijos tenkino..  blush2.gif

Supratau, nu reiks man pasiskambint ten, paklaust ar vėl neatšauks mano vizito doh.gif o jei sutiks nuleisti randą, tai argi irgi tuose pačiuose santaruose darys? blink.gif man kažkaip atrodo, kad čia jau tikrai grožio procedūra ir nesutiks operuot ligoninėj... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 06, 09:33)
Supratau, nu reiks man pasiskambint ten, paklaust ar vėl neatšauks mano vizito  doh.gif  o jei sutiks nuleisti randą, tai argi irgi tuose pačiuose santaruose darys?  blink.gif man kažkaip atrodo, kad čia jau tikrai grožio procedūra ir nesutiks operuot ligoninėj...  g.gif

na manau po konsultacijos zinosiu - dabar galima tik spelioti.. mirksiukas.gif
o jei sakys ne - tada taupysiu pinigelius, ir varysiu i Kauna jauciu taip pat - nes noresiu tada ir (.)(.) tvarkyti..
Atsakyti