Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(beili @ 2015 01 03, 22:42)
Sveikos, Kirisama as salinau kaklo odos pertekliu pabandysiu ideti foto, jei pavyks https://plus.google....CJuKm4GVmLGl9wE

Aciu smile.gif tikrai akivaizdus pasikeitimas. Uzsirasysiu si klausima sau. Bus idomu ka mano atveju pasakys chirurgas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 04, 08:12)
Aciu smile.gif tikrai akivaizdus pasikeitimas. Uzsirasysiu si klausima sau. Bus idomu ka mano atveju pasakys chirurgas  g.gif

Sveika, Kirisama, o pas ką konsultuosies?
Atsakyti
QUOTE(beili @ 2015 01 04, 11:01)
Sveika, Kirisama, o pas ką konsultuosies?

Laba 4u.gif nuotoliniu budu bendrauju su TA ir M.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 04, 12:25)
Laba  4u.gif nuotoliniu budu bendrauju su TA ir M.

Idomu ka M. siulo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 04, 15:54)
Idomu ka M. siulo?  blush2.gif

Kol kas palaukt dar du menesius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 04, 17:41)
Kol kas palaukt dar du menesius  biggrin.gif

O T.A. ta pati siulo?
Atsakyti
[quote=virginp,2015 01 02, 23:44]
Roxyte, kaip tavo papuliu randukai? Kada parodysi kas tau ten nepatinka?
Idejau foto randu is arciau...
Atsakyti
Ar vartojot pries ir po operacijos ARNIKA . Rekomenduojamos tabletes pries nes jas vartojant neatsiranda melynes,randas gyja greiciau. Yra ir kremu. As sian nusipirkau pradejau gert.
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 04, 17:49)
O T.A. ta pati siulo?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 04, 18:56)
Ar vartojot pries ir po operacijos ARNIKA . Rekomenduojamos tabletes pries nes jas vartojant neatsiranda melynes,randas gyja greiciau. Yra ir kremu. As sian nusipirkau pradejau gert.

Nea tokiu negeriau ax.gif geriau po op. Traumeli, kuri israse gydytojas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 04, 18:56)

As nevartojau, Traumeliu tepiau, o kitos girdejau gere Traumel tabletes del tu melyniu. Pas mane gana greit praejo, po 2 sav jau nebedaug buvo, tik skausmas kur siurbta dar dabar jauciasi biski...vienoj vietoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roxyte: 04 sausio 2015 - 18:29
Paskaiciau anglu forumus tai Arnika kurios geria pries lipo melyniu isvis natsiranda. Paziuresim kaip man bus,nes jei siurbsiu pagurkli noretus,kad melyniu irgi nebutu.
Ziuriu UK Arnija isvis labai populiari ,o krema kas vaiku turi rankinuke nesiojas

Beje vakar rasiau ,kad mano dysis B -C .Siandien buvau Victoria secret dovanu kupona isleist. Padiemiau kruva push up 36 c dydzio, atrodo viskas grazu. Bet del visa ko pasikvieciau konsultante,kuri mane ismatavo ir atnese 36DD liemeneles. Nu ir pasirodo mano dydis 36DD . Krutine dabar su jom atrodo super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awarded: 04 sausio 2015 - 18:37