Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(tatanka @ 2015 01 06, 11:04)
na manau po konsultacijos zinosiu - dabar galima tik spelioti..  mirksiukas.gif
o jei sakys ne - tada taupysiu pinigelius, ir varysiu i Kauna jauciu taip pat - nes noresiu tada ir (.)(.) tvarkyti..

Čia gerai - jei jau "remontuotis", tai iš esmės bigsmile.gif
Atsakyti
Labas:)

As rukau,rukiau net atvykus i klinika is vakaro..Nerukiau tik po op kol namie sedejau dvi savaites biggrin.gif
Pilvui nemaiso tikrai,krutine labiau akcentuoja susijus kad,gyjimas gali buti nebetoks .

Ikelkite ka atsisedus savo pilvuzus is arciau?smile.gif

Taip pat skrandis kur virs bambos..kai valgai jis man dydesnis uz apacia gaunasi ir toks apvalus is sono ziurint.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2015 01 06, 10:29)
Taip pat skrandis kur virs bambos..kai valgai jis man dydesnis uz apacia gaunasi ir toks apvalus is sono ziurint.. doh.gif

manau kad cia tik mes pacios tokius dalykus matom,.. kiti manau tikrai ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2015 01 06, 10:29)
Labas:)

As rukau,rukiau net atvykus i klinika is vakaro..Nerukiau tik po op kol namie sedejau dvi savaites biggrin.gif
Pilvui nemaiso tikrai,krutine labiau akcentuoja susijus kad,gyjimas gali buti nebetoks .

Ikelkite ka atsisedus savo pilvuzus is arciau?smile.gif

As kai krutine dariau irgi isvakarese rukiau. Uzsienio forumuose paziurejau kokie buna randu negyjimai,atviros zaizdos. Vieni raso ,kad del rukymo,bet kiti su tokiom pat bedom gyvenime neruke. Tai nusiraminu tikiuosi bus viskas sklandziai. Sumazinau kieki ir vsio.
Jetus tik trys dienis man liko.

As foto pasidarysiu viesbutyje is vakaro tai jei per tel leis ikelt sukelsiu. Tik reik kazkaip mano albuma is naujokiu pas Kaikari perkelt. Nemoku. Jei kuri galit perkelkit. Aciu
Atsakyti
Awarded,
perkėliau albumą prie Kaikario. Lauksim detalesnės info prie nuotraukų - ką, už kiek ir pan. padarys. Ir žinoma lauksim naujų nuotraukyčių. Linkiu, kad viskas praeitų greitai ir lengvai, ir rezultatas būtų toks, kokio nori 4u.gif

Papildyta:
Dar atidžiau pasižiūrėjau į planuojamus pjūvius, tai T.A. nupieštas pjūvis labai jau banguotas atrodo, toks kaip inkaro formos. O Kaikario planuojamas man labai gražus atrodo. Gaila, kad T.A. pacienčių mažai turim, nelabai yra ką lyginti kokios kitoms pjūvius jis daro.
Papildyta:
Nu gal tik pasirodė toks banguotas g.gif nes pas Roxy ir Masianką labai labai gražūs pjūviai ir visai nebanguoti. g.gif

Papildyta:
QUOTE(tatanka @ 2015 01 06, 11:31)
manau kad cia tik mes pacios tokius dalykus matom,.. kiti manau tikrai ne  mirksiukas.gif

Pasirodykit mano vyrui, tai jis dar ne tokių dalykų įžiūrės lotuliukas.gif
Nesupykit už tokį juoką blush2.gif gal realiai ir matosi tokie išsipūtimai pavalgius, bet juk čia laikina ar ne? Suvirškini ir vėl lygu?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 06, 15:29)
Awarded,
perkėliau albumą prie Kaikario. Lauksim detalesnės info prie nuotraukų - ką, už kiek ir pan. padarys. Ir žinoma lauksim naujų nuotraukyčių. Linkiu, kad viskas praeitų greitai ir lengvai, ir rezultatas būtų toks, kokio nori  4u.gif
Papildyta:
Dar atidžiau pasižiūrėjau į planuojamus pjūvius, tai T.A. nupieštas pjūvis labai jau banguotas atrodo, toks kaip inkaro formos. O Kaikario planuojamas man labai gražus atrodo. Gaila, kad T.A. pacienčių mažai turim, nelabai yra ką lyginti kokios kitoms pjūvius jis daro.
Papildyta:
Nu gal tik pasirodė toks banguotas  g.gif  nes pas Roxy ir Masianką labai labai gražūs pjūviai ir visai nebanguoti. 

Tie piesimai ne tau,ne mums, manau,ten daktaras ypac pries op paiso sau kur jis kiek isims o susiuva jie visi ligiai ir graziai..Ir pjuvio ilgis ir aukstis priklauso tik nuo tavo konstitucijos smile.gif
Man pjove daug,aukstas sonuose krastai nes apiplaukus buvau riebalu,mane perspejo,o kas man belieka vis geriau nei buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masianca: 06 sausio 2015 - 14:06
QUOTE(Masianca @ 2015 01 06, 15:03)
Tie piesimai ne tau,ne mums, manau,ten daktaras ypac pries op paiso sau kur jis kiek isims o susiuva jie visi ligiai ir graziai..Ir pjuvio ilgis ir aukstis priklauso tik nuo tavo konstitucijos smile.gif
Man pjove daug,aukstas sonuose krastai nes apiplaukus buvau riebalu,mane perspejo,o kas man belieka vis geriau nei buvo biggrin.gif

Greičiausiai taip ir yra, kaip rašai g.gif matai, aš nepatyrus tokių piešimų ir komentarų iš daktaro pusės, tai pasižiūrėjus nuotraukas, pasimečiau, kaip čia taip gali būti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 06, 13:29)
Awarded,
perkėliau albumą prie Kaikario. Lauksim detalesnės info prie nuotraukų - ką, už kiek ir pan. padarys. Ir žinoma lauksim naujų nuotraukyčių. Linkiu, kad viskas praeitų greitai ir lengvai, ir rezultatas būtų toks, kokio nori  4u.gif
Papildyta:
Papildyta:
Nu gal tik pasirodė toks banguotas  g.gif  nes pas Roxy ir Masianką labai labai gražūs pjūviai ir visai nebanguoti.  g.gif

Papildyta:
Pasirodykit mano vyrui, tai jis dar ne tokių dalykų įžiūrės  lotuliukas.gif
Nesupykit už tokį juoką  blush2.gif  gal realiai ir matosi tokie išsipūtimai pavalgius, bet juk čia laikina ar ne? Suvirškini ir vėl lygu?

TA siule butu manau tiesi,ten tik pries operacinis planas smile.gif Bet man nepatiko ,kad jis labai aukstai randa daro. Man geriau ilgesnis ,bet zemesnis. As pas TA krutine dariausi specas jis tikrai geras.

Aciu ,kad perkelei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 06, 16:46)
TA siule butu manau tiesi,ten tik pries operacinis planas smile.gif Bet man nepatiko ,kad jis labai aukstai randa daro. Man geriau ilgesnis ,bet zemesnis. As pas TA krutine dariausi specas jis tikrai geras.

Aciu ,kad perkelei smile.gif

Nera uz ka wink.gif o T.A kaip gydytojas lengvai bendraujantis, isiklausantis? Gyvai su juo dar tik ruosiuos susitikti, bet nezinau ko tiketis blush2.gif bijau isgirst kad pasakys -padarysiu super duper, o realybeje.....
Atsakyti
Imeciau pora šiandieninių foto ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as merginos prie jusu. Jau metus skaitineju foruma ir siu metu planas susitvarkyti pilva ir (.)(.) jei patemsiu finasiskai, na bent jau viena is ju. Dar nenusprendziau, kas labiau mane erzina. Pasigimdziau velyva pagranduke, tai jau niekas nebesusitraukia kaip jaunysteje ir visi nudribimai ziauriai erzina.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 06, 17:46)
Nera uz ka wink.gif o T.A kaip gydytojas lengvai bendraujantis, isiklausantis? Gyvai su juo dar tik ruosiuos susitikti, bet nezinau ko tiketis  blush2.gif bijau isgirst kad pasakys -padarysiu super duper, o realybeje.....

TA sunkiai bendrauja,reik klaudimus paciai uzdavinet. Bet i klausimus atsako issamiai ir aiskiai.Zodziu be jokiu lialia kalba konkreciai apie reikala. Susirasyk butinai ko nori klaust.
Papildyta:
QUOTE(onemoretime @ 2015 01 06, 18:15)
Imeciau pora šiandieninių foto  ax.gif

Negaliu komentuot is tel fotki:) Randas super zemai,del to ir as Kaikari rinkaus. Bamba manau dar pagiles,arba korekcija pasidarysi . Jie gal spec padaro negilia bamba,kad atvykus korekcijai dar ka plius pasidarytum:) Tau implantus dejo ar ne? Nes kaina idomi smile.gif
Atsakyti