Sveikos blondines, rekomenduokite tonuojancius dazus, kurie suteikia pilkesni atspalvi
QUOTE(Tropic @ 2016 11 02, 10:24)
Sveikos blondines, rekomenduokite tonuojancius dazus, kurie suteikia pilkesni atspalvi
garnier 111 labai geri
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2016 11 12, 17:36)
keliu temą!
bet tų senųjų Garnier 111 kaip ir nėra, žinau apie ką kalbat, bandžiusi esu geri tikrai.
Dabar čia kažkuri mergina apie SYOSS rašė, kaip jie?
Pati Loreal pamėgau ICE BLOND ar pan.
Iš blondinių labai patinka Baltojo šokolado/švelnios kakavos spalva. Tokia žinoma šviesi, net su lašeliu machagoni... Bet namų sąlygom jaučiu sunku išgaut, ypač ilgiems plaukams.
Atsargiai mergaitės su tuo pilkumu, pora moterų darbe yra taip nusipilkinusių, kad sendina ir prastai/ kaip pelės atrodo....
grazi spalva sviesinimui ir tonavimui loreal preference 11.11

dar sita spalva visai nieko

dar sita spalva visai nieko
sveikos kokiose kirpyklose dazo Wella dazais? niekur nerandu arba kaineles kanda...
geriausia butu gal kur prie stoties zinot ar centre?
geriausia butu gal kur prie stoties zinot ar centre?
Sveikos, gal žinote kur būtų galima įsigyti Kaune ar internetu? Labai gražiai papilkina plaukus
[attachment=238548:802010399.jpg]
norejau plaukus nusidazyt savo naturalia spalva. mano plaukai dazyti labai labai sviesiai.
tai nusidaziau garnier 8.1. spalvyte gavosi dar baltesne nei buvo su pilku atspalviu. kazkokia nesamone.
QUOTE(supahh @ 2016 12 26, 11:54)
Man šaknis šviesindavo Davines 12-u lygio blondu ir tonuodavo 9/1 tai dabar nusidažiau šaknis wella Illumina 10/69 + 12% santykiu 1:1. Laikiau 30min. Spalva gavosi labai gera, ne per šviesi ir iš vieno dažymo 
O kodel jus visos taip tu Wella Illumina norit? Ar jie skaitosi geriausi dazai?
Po daugybes metu blondines nusprendziau grizti prie tamsiu - naturaliu. Po keliu menesiu nebeatlaikiau ir vel sviesi
Nusibodo buti geltona ir veikscioti pastoviai i kirpykla, ypac po to Kai paklausus vieno mokinio kiek % ima, jis man tiesiai sviesiai pasake,kad ima ne 9% kaip man seniau sake kirpejas,o 12%, nes tada tikrai viskas gaunasi
Taiva, pradejau googlinti, nes norejau buti tokia prigesinta Blondine,o ne ta tipiska geltonkase. Isbandziau Wella Illumina, nes paskaiciau,kad spalva labiau zeri ir t.t.
Is pradziu bandziau su 9%, bet plauko taip neeme, gavosi nei sokia nei tokia spalva. Dabar jau apie 2 metus dazau namie, pati maisau spalvas ir imu 12% oksidatoriu. Naudoju 30gr. 10/69+ 10gr. 10/93+ 40gr. 12% ir esu patenkinta rezultatu
Taiva, pradejau googlinti, nes norejau buti tokia prigesinta Blondine,o ne ta tipiska geltonkase. Isbandziau Wella Illumina, nes paskaiciau,kad spalva labiau zeri ir t.t.
Is pradziu bandziau su 9%, bet plauko taip neeme, gavosi nei sokia nei tokia spalva. Dabar jau apie 2 metus dazau namie, pati maisau spalvas ir imu 12% oksidatoriu. Naudoju 30gr. 10/69+ 10gr. 10/93+ 40gr. 12% ir esu patenkinta rezultatu
Man idomu.. Kas labiau kenkia plaukams - dazai + 9% oksidatorius santykiu 1:2
ar
dazai + 12% santykiu 1:1?
ar
dazai + 12% santykiu 1:1?