Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Sveikos blondines, rekomenduokite tonuojancius dazus, kurie suteikia pilkesni atspalvi
Atsakyti
QUOTE(Tropic @ 2016 11 02, 10:24)
Sveikos blondines, rekomenduokite tonuojancius dazus, kurie suteikia pilkesni atspalvi

garnier 111 labai geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2016 11 12, 17:36)
garnier 111 labai geri biggrin.gif

keliu temą!
bet tų senųjų Garnier 111 kaip ir nėra, žinau apie ką kalbat, bandžiusi esu geri tikrai.
Dabar čia kažkuri mergina apie SYOSS rašė, kaip jie?
Pati Loreal pamėgau ICE BLOND ar pan.
Iš blondinių labai patinka Baltojo šokolado/švelnios kakavos spalva. Tokia žinoma šviesi, net su lašeliu machagoni... Bet namų sąlygom jaučiu sunku išgaut, ypač ilgiems plaukams.
Atsargiai mergaitės su tuo pilkumu, pora moterų darbe yra taip nusipilkinusių, kad sendina ir prastai/ kaip pelės atrodo....
Atsakyti
grazi spalva sviesinimui ir tonavimui loreal preference 11.11 wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

dar sita spalva visai nieko
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Man šaknis šviesindavo Davines 12-u lygio blondu ir tonuodavo 9/1 tai dabar nusidažiau šaknis wella Illumina 10/69 + 12% santykiu 1:1. Laikiau 30min. Spalva gavosi labai gera, ne per šviesi ir iš vieno dažymo smile.gif
Atsakyti
sveikos kokiose kirpyklose dazo Wella dazais? niekur nerandu arba kaineles kanda...

geriausia butu gal kur prie stoties zinot ar centre?
Atsakyti

Sveikos, gal žinote kur būtų galima įsigyti Kaune ar internetu? Labai gražiai papilkina plaukus

[attachment=238548:802010399.jpg]

Atsakyti
Mano didžiausia problema, kad dažnai, ypatingai artėjant žiemai, susilpnėja plaukų būklė. Kaukes pirkti ganėtinai brangu išeina, o šampūną kaip tik radau gerą, kuris man tinka, ir nenoriu keisti, tai pradėjau papildomai kapsules naudoti ir likau patenkinta plaukų bukle po jų.
Atsakyti

norejau plaukus nusidazyt savo naturalia spalva. mano plaukai dazyti labai labai sviesiai.

tai nusidaziau garnier 8.1. spalvyte gavosi dar baltesne nei buvo su pilku atspalviu. kazkokia nesamone.

Atsakyti
QUOTE(supahh @ 2016 12 26, 11:54)
Man šaknis šviesindavo Davines 12-u lygio blondu ir  tonuodavo 9/1 tai dabar nusidažiau šaknis wella Illumina 10/69 + 12% santykiu 1:1. Laikiau 30min. Spalva gavosi labai gera, ne per šviesi ir iš vieno dažymo smile.gif

O kodel jus visos taip tu Wella Illumina norit? Ar jie skaitosi geriausi dazai?
Po daugybes metu blondines nusprendziau grizti prie tamsiu - naturaliu. Po keliu menesiu nebeatlaikiau ir vel sviesi blink.gif Gadinu as tuos plaukus, bet ka darysi.. Kaukes dedu, Olaplex terapijas, proteinu terapijas ir visko prisipirkau biggrin.gif Belieka dazus is naujo issirinkti, nezinau ar ta Wella imti, ar Igora.. Abu bandzius esu, Igora labiau patiko, bet gal Wella geresni? Supermarketiniu nenoriu. Ir neprisimenu kiek % oksidanta dedavau!!! blink.gif Jie buna 6, 9, 12? Jei taip, tai lyg ir 9%.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 10 sausio 2018 - 10:32
Nusibodo buti geltona ir veikscioti pastoviai i kirpykla, ypac po to Kai paklausus vieno mokinio kiek % ima, jis man tiesiai sviesiai pasake,kad ima ne 9% kaip man seniau sake kirpejas,o 12%, nes tada tikrai viskas gaunasi blink.gif

Taiva, pradejau googlinti, nes norejau buti tokia prigesinta Blondine,o ne ta tipiska geltonkase. Isbandziau Wella Illumina, nes paskaiciau,kad spalva labiau zeri ir t.t.

Is pradziu bandziau su 9%, bet plauko taip neeme, gavosi nei sokia nei tokia spalva. Dabar jau apie 2 metus dazau namie, pati maisau spalvas ir imu 12% oksidatoriu. Naudoju 30gr. 10/69+ 10gr. 10/93+ 40gr. 12% ir esu patenkinta rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Man idomu.. Kas labiau kenkia plaukams - dazai + 9% oksidatorius santykiu 1:2
ar
dazai + 12% santykiu 1:1?
Atsakyti