Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Mulana @ 2015 11 28, 16:52)
Labai reikia Jusu patarimu ir nuomoniu! Nusipirkau Wella Illumina 10/69 + 9% Welloxon kremini oksidatoriu. Seniau kirpykloje daze plaukus su Wella Koleston. Dabr reikia namie dazyti saknis, kadangi plaukai labai sviesus,saknu spalva gausis,matyt,kazkiek tamsesne,tokia daugiau "priesinta". Mano kausimai : kokiu santykiu maisyto Illumina dazus ir ar tepti tik saknis,as per visa ilgi,kad spalva butu tolygesne. Prasau padekite 4u.gif

Instrukcijoj turetu buti parasyta ir vadovaukites ja grieztai. 10/69 tokia sidabrine spalvyte jei gerai pamenu, tepciau tik saknis ir perbraukciau per plaukus visus tik keliom minutem, labai atidziai stebint. Nes kitaip gali pazaliuot ar pamelunuot, priklausomai nuo to, kas su plaukais pries tai buvo daryta 4u.gif Sia spalva dazniausiai koloristai naudoja po sviesinimo, neutralizuoti nepageidaujamus atspalvius su zemesniu oksidatorium keliom minutem.
Atsakyti
Plaukuciai nudazyti! Maisiau 1:1 Illumina 10/69 + 9%. Saknys buvo nedaug ataugusios,tepem atsargiai tik pacias saknis ir likus 5 min iki plovimo issukavau plaukus i ilgi pagal jusu rekomendacijas. Saknys gavosi tamsesnes,o per pati ilgi matosi kaip ir lenvos sruogeles. Saknys dabar tokios ne i geltonuma,o labiau prigesinta sviesi spalva,su sokiu tokiu violetiniu/pelenu atspalviu. Mastau,kad kita karta reiktu pilti daugiau 9% oksidatoriaus,gal tada atspalvis panasesnis i visus plaukus gautusi,toks tonu geltonesnis,sviesesnis nei dabar g.gif
Atsakyti
Man labai patiko Henna plus natural blond spray. Tas purskiklis padare mane labiau blondine is pilkos i sviesesne. Pirksiu turbut dar. Ir uztenka ilgam. Ir sviesina nepastebimai.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 28, 17:46)
12.1 smile.gif
As dabar visus maisau santykiu 1:2, kitaip man negrazi spalva gaunasi.. Tepti tik saknis ataugusias, o prie plovima likus 5 minutems istepti visus.

aciu 4u.gif

QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 30, 13:23)
Man labai patiko Henna plus natural blond spray. Tas purskiklis padare mane labiau blondine is pilkos i sviesesne. Pirksiu turbut dar. Ir uztenka ilgam. Ir sviesina nepastebimai.

Bukite atsargi su tokiu purskikliu 4u.gif is pradziu jie atrodo kaip nuostabus atradimas. Bet palaipsniuj galite susigadinti plaukus.
Atsakyti
Tai kad jo sudetyje tik 1 procentas to peroksido. Man dabar uzteks purkst dukart per menesi.
Atsakyti
Mergaitės, patarkit gerą, labai plaukų nesausinantį pilkintoją-balzamą, kažką panašaus į...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurista @ 2015 12 16, 01:52)
Mergaitės, patarkit gerą, labai plaukų nesausinantį pilkintoją-balzamą, kažką panašaus į...
user posted image

yra iš chi ekologiškos linijos pilkinantis kondicionierius. toks pilkas buteliukas su dozatoriumi mirksiukas.gif
Atsakyti
atradau labai gerus plauku dazus. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nuima geltonuma ir labai gerai saknis nudazo syoss 13-5

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2016 02 04, 18:10)
atradau labai gerus plauku dazus. wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif nuima geltonuma ir labai gerai saknis nudazo syoss 13-5
user posted image

o jūsų natūralūs plaukai kokio tamsumo?
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2016 02 16, 22:32)
o jūsų natūralūs plaukai kokio tamsumo?

mazdaug 7 sviesumo lygio mano naturalus
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif klausimas toms kurios dazo su keune 1517, kaip jusu plauku kokybe ?Ar nesauseja ir t.t ?
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2016 03 06, 23:22)
Sveikos 4u.gif  klausimas toms kurios dazo su keune 1517, kaip jusu plauku kokybe ?Ar nesauseja ir t.t ?

man tai nutrupa doh.gif
Atsakyti