Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Nesuprantu ks darosi,gal patarsite ar paaiskinsite, kas vksta su mano plaukais...
Plaukai dazyti,plaudavau galva kas antra diena,kartais istempdavau ir dar diena ilgiau,bet visada turedavau naudoti sausa sampuna,kitaip niekaip.

Karta i savaite lipinu plaukus aliejumi, paskutinis buvo tiesiai is Maroko kaimo, tikru tikriausias argano aliejus.

Po aliejiniu kaukiu plaukus isplaudavau giliai valanciu sampunu + kondicionierius.
Sampunus naudoju ivairius nuo Kerastase, Redken iki paprastu Dove ar Pantene( kaip koki nusiperku).

Jau 4 menesiai dazau plaukus vietoj Wella Koleston +12%, Wella Illumina+12%.

Problema: pastebejau pleiskanas, vis paniezti galva, plaukai riebaliuojasi ziauriai greitai, antra diena prisipurskiu sauso sampuno,nes kitaip negaliu rodytis zmonese. Pvz. vakar popiet 16:00 ploviau galva, siandien ryte jie jau pasiriebalave unsure.gif
Kame reikalas? g.gif
Mityba, aktyvumas, stresas ir t.t niekas nepkito
Atsakyti
Ateinu pasidalinti ispudziais apie Bonacure by Schwarzkopf Fibre Force naujaja keratino serija
user posted image
Apie mano plaukus- pries pusantru metu man salone sudegino juos iki vatos konsistencijos. Stebuklas, kad bent dalis plauku isliko. Krito nuo virsugalvio tiesiog sruogom, po to dar keleta menesiu baisiai slinko. Zodziu, is graziu priziuretu plauku liko... Nuo to laiko isbandziau ivairiu priemoniu, buvo tarp ju daug beverciu, bet buvo ir labai geru. Sita Bonacure Fibre Force tikrai pradziugino. Naudoti visa serija reikia 4-8 savaiciu kursu, nemaisyti su jokiom kitom priemonem. Nusipirkau sampuna, kondicionieriu, kauke ir seruma. Viso sito pakako 2 menesiams (tik serumo dar daug liko) Priemoniu sudetyje nera silikono, todel plaukas atrodo kitaip, nei po silikoniniu kaukiu. Keratino dideles dozes deka jis atrodo tvirtesnis ir elasningesnis. Toks jausmas, kad plaukas pasidaro truputi storesnis, turi daugiau apimties. Plaukai atrodo super glotnus, absoliuciai nesipucia. Zodziu, likau labai patenkinta, manau po pusmecio pakartosiu kursa thumbup.gif Pridedu nuotrauka, kaip atrodo plaukai po sios serijos, naturaliai isdziuve, be formavimo priemoniu (i galiukus nekreipkit demesio, nesikirpau 8 men.- auginu doh.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 13 kovo 2016 - 20:17
QUOTE(AMARILIS @ 2016 03 13, 20:10)
Ateinu pasidalinti ispudziais apie Bonacure by Schwarzkopf Fibre Force naujaja keratino serija
user posted image

AMARILI, o kur pirkote šitas priemones? Kiek mokejote?
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2016 03 21, 08:41)
AMARILI, o kur pirkote šitas priemones? Kiek mokejote?

Pirkau internetu, dali priemoniu is vienos parduotuves, dali is kitos. Geriausia pagooglinti, kur dabar kainos maziausios, nes pastoviai keiciasi, tai akcija kur, tai dar kazkas biggrin.gif Bendroj sumoj uz sampuna, kauke ir kondicionieri susimokejau mazdaug 30 eur, uzteko 10 savaiciu kursui 4u.gif
Atsakyti
Merginos,noriu tokios tamsesnes blondines,ne baltos blush2.gif plaukai tamsus naturalus ir yra zilu jau sad.gif patarkit prasau kokiais wella dazais bandyti dazyti? aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 23 kovo 2016 - 17:38
Kaip matau ši tema šiek tiek 'apmirusi'.. g.gif Turiu bėdą..Pradėsiu nuo 0. Mano pačios plaukai rudi (šviesiai rudi tiksliau), prieš 2-3 mėn.užsimaniau dažyti šviesias blondinės sruogeles, ką ir padariau. Žinoma, kirpykloje. Kai pamačiau, kad nuauginėja šaknys supratau, kad metas dažyti, bet pasielgiau kiek per drastiškai - užsimaniau, jog būčiau blondinė. Na tiesiog kad visi plaukai būtų šviesūs..Kai kirpėja nudažė, išdžiovinus plaukus vietoje jie tapo šviesiai oranžiniai, atrodžiau kaip mandarinas.. doh.gif Labai išsigandau to vaizdo, tad paprašiau, jog nudažytų dar kartą (įsivaizduokite kaip kenkiau plaukams.. doh.gif ), nudažė. Išdžiovinus vaizdas BEVEIK tenkino, bet ten, kur buvo nedažyti mano natūralūs rudi, jie vistiek virto oranžiniais ir nieko nepadarysi.. doh.gif plaukų sklastymas priekyje oranžinis taip pat, iš apačios irgi yra oranžinių plaukų, jei į uodegą susirišu labai matosi..kaip grįžti į savo spalvą? Arba kaip pašalinti tuos ryžus plaukus? Girdėjau, kad yra toks pilkinamasis kremas, kuris pilkina spalvą..nežinau ko griebtis..gavausi baltai ryža blondinė schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2016 03 13, 15:01)
Nesuprantu ks darosi,gal patarsite ar paaiskinsite, kas vksta su mano plaukais...
Plaukai dazyti,plaudavau galva kas antra diena,kartais istempdavau ir dar diena ilgiau,bet visada turedavau naudoti sausa sampuna,kitaip niekaip.

Karta i savaite lipinu plaukus aliejumi, paskutinis buvo tiesiai is Maroko kaimo, tikru tikriausias argano aliejus.

Po aliejiniu kaukiu plaukus isplaudavau giliai valanciu sampunu + kondicionierius.
  Sampunus naudoju ivairius nuo Kerastase, Redken iki paprastu Dove ar Pantene( kaip koki nusiperku).

Jau 4 menesiai dazau plaukus vietoj Wella Koleston +12%, Wella Illumina+12%.

Problema: pastebejau pleiskanas, vis paniezti galva, plaukai riebaliuojasi ziauriai greitai, antra diena prisipurskiu sauso sampuno,nes kitaip negaliu rodytis zmonese. Pvz. vakar popiet 16:00 ploviau galva, siandien ryte jie jau pasiriebalave unsure.gif
Kame reikalas? g.gif
Mityba, aktyvumas, stresas ir t.t niekas nepkito

nenaudokite aliejaus, bent jau ant saknu. Karta su per savaite plaukite valanciu sampunu. Po menesio susitvarkys, man panasiai buvo smile.gif beje Illumina gana lengvi dazai, nesausina, tai manau itakos irgi turi, tiesiog plaukui matyt nebereikia tokio maitinimo.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri dažot wella illumina 10/69 spalva?
Atsakyti
as dazau su Wella Illumina 10/69 + 10/93+ 12% santyku 30/10/40
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2016 09 25, 15:31)
as dazau su Wella Illumina 10/69 + 10/93+ 12% santyku 30/10/40

Kaip spalva, gera gaunasi? Aš jau metai blaškausi tarp kirpėjų, nes maniškė lt, o aš grįžtu tik kas 1,5 - 3 mėn. Plaukai auga greit ir šaknys reikalauja dažymo kas 3-4sav tad neištempiu iki grįžimo pas saviškę. Galvoju gal pati tas šaknis nusitepčiau, nes čia esančiom kirpėjom po visų jų dažymų pasakiau NE.
Atsakyti
labai patiko Redken kaukė su arganu ,plaukai švelnūs ,minkšti ,nepriploti ,mano plaukai ploni ir šviesinti.
http://www.lookfanta...CFcYUGAodfCYDLQ
Atsakyti
As esu satene,norejosi ne tokios geltonos spalvos, butent taip maisant man ir gaunasi norimas rezultatas,esu patenkinta ir dazyti plauku pas kirpejas nebevaikstau,nes buvo jos man ir kaip visciuka nudaziusios blink.gif
Atsakyti