Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

gal kuri lankėtes Šiaulių Ermitaže?įdomu ką nors atvežė g.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 02 16, 09:00)
Mano grožis išsiskleidė wub.gif 

Galinga puokštė thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 16, 16:19)
Saulelė saulelė svietą budina  thumbup.gif

SweetLilian

Tai jau tikrai, kad pabudino biggrin.gif thumbup.gif

Sweet Lilian kažkoks blyškiaveidis, ir ne pirmoje parodytoje nuotraukoje rolleyes.gif Maniškiai buvo daug ryškesni. Gal čia saulės nebuvimo padariniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 02 16, 19:22)
Galinga puokštė thumbup.gif  wub.gif

Iš viso 10 žiedų wub.gif
Atsakyti
Sveikos ligoninės palatos gyventojos 4u.gif Temą seku ir grožiuosi visų žiedais, ir aišku gi tik iš pavydo didžiausio neparašau nieko. Uj kaip negražu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Praeitais metais kažkodėl liga buvo atsitraukus, nes kaltos Panevėžio gėlių krautuvėlės, kurios neužvežė "viruso". O jau šiais metais, kad puolė iš visų pusių ir neatsilaikiau. Labai laukiu žydėjimų rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Štai mano atsinaujinusios ligos priežastis - Evergreen, Spot Ligt, Tera Cota Star, Charizma, Arctic White, Merenque - cibisteris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif irrr Lagoon, Sweet Nymph kokia aš serganti ligonė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 02 16, 19:25)
Iš viso 10 žiedų wub.gif

Oho, kaip nekukliai blink.gif

QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 02 16, 19:34)
Sveikos ligoninės palatos gyventojos  4u.gif Temą seku ir grožiuosi visų žiedais, ir aišku gi tik iš pavydo didžiausio neparašau nieko. Uj kaip negražu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Praeitais metais kažkodėl liga buvo atsitraukus, nes kaltos Panevėžio gėlių krautuvėlės, kurios neužvežė "viruso". O jau šiais metais, kad puolė iš visų pusių ir neatsilaikiau. Labai laukiu žydėjimų  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif Štai mano atsinaujinusios ligos priežastis - Evergreen, Spot Ligt, Tera Cota Star, Charizma, Arctic White, Merenque - cibisteris  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif irrr Lagoon, Sweet Nymph kokia aš serganti ligonė  blink.gif

Kaip smagu iš tų storulių svogūnų laukti milijono žiedų drinks_cheers.gif

Pas mane prasiskleidė Neon wub.gif . Gyvai nebuvau mačiusi, tik nuotraukose. Nuostabi spalva thumbup.gif . Labai patinka. Ir tas žiedelių trapumas, mažumas... Ir gausa. Ar tik ne aštuoni bus
Atsakyti
Na joa..kai kam liga dvigubai grįžo lotuliukas.gif lauksim žiedų 4u.gif

Sweet Lilian pas mane ryškesnės, nei nuotraukose. Neina man spalvos pagaut, reik gal ne tokioje šviesoje fotografuoti. Bet šiaip jos nėra byškios. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziurkytes: 16 vasario 2015 - 20:55
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 16, 20:54)
Sweet Lilian pas mane ryškesnės, nei nuotraukose. Neina man spalvos pagaut, reik gal ne tokioje šviesoje fotografuoti. Bet šiaip jos nėra byškios.  mirksiukas.gif

Mane kartais siutina, kai neina išgauti tikrosios spalvos doh.gif
Bet ką padarysi, jau geriau cibulį kokį nusipirkt nei fotikui geram investuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 02 16, 19:34)
aišku gi tik iš pavydo didžiausio neparašau nieko. Uj kaip negražu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Štai mano atsinaujinusios ligos priežastis

Aišku, kiek čia galima žiūrėti kaip kitos puikuojasi, reikia visu trenksmu pasirodyti, kad ne ką prastesnių yra biggrin.gif thumbup.gif
Lauksim įrodymų bigsmile.gif
Atsakyti
Smagu, kad seni ligoniai sugrįžta thumbup.gif Ši liga nepagydoma tongue.gif
CherryLips, nieko sau 10 žiedų, įdomu kaip žiedkotis tiek atlaikys.
Man tai gražu, kad Sweet Lilian tokia šviesi, o Evergreen labai prieš saulę gražiai žiūrisi smile.gif

Neon'as tikrai labai gražus, aš juos kelis turiu. Vakar kaip tik tamsiame fone dariau nuotraukas

user posted image

Dar žydi Misty. Žiedas labiau leliją primena, nei meilenį.

user posted imageuser posted image

Ir dar paržydo rudenį iš Kalvarijų g. trauktas "loterijos bilietas". Net pavadinimo nesirašiau, nes jau žinojau, kad bus ne tai kas parašyta. taip ir buvo. Pradžioje, kai tik skleidėsi pirmieji žiedai, jau maniau sklebsiuosi, kad tokio nenoriu schmoll.gif . Bet dabar, kai daug žiedų (2 žiedstiebiai), tai visai gražiai ta smulkmė atrodo smile.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 17, 00:22)

Dar žydi Misty. Žiedas labiau leliją primena, nei meilenį.

gražu thumbup.gif
Misty tikrai labai įdomus.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 16, 23:22)
CherryLips, nieko sau 10 žiedų, įdomu kaip žiedkotis tiek atlaikys. 

Čia per 2 žiedkočius tiek (ant abiejų po 5) ax.gif
O tavo žiedų grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Išsiskleidė mano Dancing Queen, ale jau toookia nupiepus šiais metais blink.gif Lyg visus vienodai mylėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 16, 18:18)
gal kuri lankėtes Šiaulių Ermitaže?įdomu ką nors atvežė  g.gif

Pavojinga ten lankytis, galiu neatsispirti biggrin.gif .
Nebuvau paskutinę savaitę
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 16, 19:18)
gal kuri lankėtes Šiaulių Ermitaže?įdomu ką nors atvežė  g.gif

Nėra nieko. Senukuose keli raudoni, balti.
Atsakyti