gal kuri lankėtes Šiaulių Ermitaže?įdomu ką nors atvežė

QUOTE(CherryLips @ 2015 02 16, 09:00)
Mano grožis išsiskleidė

Galinga puokštė

Papildyta:
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 16, 16:19)
Saulelė saulelė svietą budina
SweetLilian

SweetLilian
Tai jau tikrai, kad pabudino

Sweet Lilian kažkoks blyškiaveidis, ir ne pirmoje parodytoje nuotraukoje

Sveikos ligoninės palatos gyventojos
Temą seku ir grožiuosi visų žiedais, ir aišku gi tik iš pavydo didžiausio neparašau nieko. Uj kaip negražu
Praeitais metais kažkodėl liga buvo atsitraukus, nes kaltos Panevėžio gėlių krautuvėlės, kurios neužvežė "viruso". O jau šiais metais, kad puolė iš visų pusių ir neatsilaikiau. Labai laukiu žydėjimų
Štai mano atsinaujinusios ligos priežastis - Evergreen, Spot Ligt, Tera Cota Star, Charizma, Arctic White, Merenque - cibisteris
irrr Lagoon, Sweet Nymph kokia aš serganti ligonė

Praeitais metais kažkodėl liga buvo atsitraukus, nes kaltos Panevėžio gėlių krautuvėlės, kurios neužvežė "viruso". O jau šiais metais, kad puolė iš visų pusių ir neatsilaikiau. Labai laukiu žydėjimų

QUOTE(CherryLips @ 2015 02 16, 19:25)
Oho, kaip nekukliai

QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 02 16, 19:34)
Sveikos ligoninės palatos gyventojos
Temą seku ir grožiuosi visų žiedais, ir aišku gi tik iš pavydo didžiausio neparašau nieko. Uj kaip negražu
Štai mano atsinaujinusios ligos priežastis - Evergreen, Spot Ligt, Tera Cota Star, Charizma, Arctic White, Merenque - cibisteris
irrr Lagoon, Sweet Nymph kokia aš serganti ligonė 

Kaip smagu iš tų storulių svogūnų laukti milijono žiedų

Pas mane prasiskleidė Neon

Na joa..kai kam liga dvigubai grįžo
lauksim žiedų
Sweet Lilian pas mane ryškesnės, nei nuotraukose. Neina man spalvos pagaut, reik gal ne tokioje šviesoje fotografuoti. Bet šiaip jos nėra byškios.

Sweet Lilian pas mane ryškesnės, nei nuotraukose. Neina man spalvos pagaut, reik gal ne tokioje šviesoje fotografuoti. Bet šiaip jos nėra byškios.

QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 16, 20:54)

Mane kartais siutina, kai neina išgauti tikrosios spalvos

Bet ką padarysi, jau geriau cibulį kokį nusipirkt nei fotikui geram investuot

Papildyta:
QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 02 16, 19:34)
aišku gi tik iš pavydo didžiausio neparašau nieko. Uj kaip negražu
Štai mano atsinaujinusios ligos priežastis

Štai mano atsinaujinusios ligos priežastis
Aišku, kiek čia galima žiūrėti kaip kitos puikuojasi, reikia visu trenksmu pasirodyti, kad ne ką prastesnių yra

Lauksim įrodymų

Smagu, kad seni ligoniai sugrįžta
Ši liga nepagydoma
CherryLips, nieko sau 10 žiedų, įdomu kaip žiedkotis tiek atlaikys.
Man tai gražu, kad Sweet Lilian tokia šviesi, o Evergreen labai prieš saulę gražiai žiūrisi
Neon'as tikrai labai gražus, aš juos kelis turiu. Vakar kaip tik tamsiame fone dariau nuotraukas

Dar žydi Misty. Žiedas labiau leliją primena, nei meilenį.

Ir dar paržydo rudenį iš Kalvarijų g. trauktas "loterijos bilietas". Net pavadinimo nesirašiau, nes jau žinojau, kad bus ne tai kas parašyta. taip ir buvo. Pradžioje, kai tik skleidėsi pirmieji žiedai, jau maniau sklebsiuosi, kad tokio nenoriu
. Bet dabar, kai daug žiedų (2 žiedstiebiai), tai visai gražiai ta smulkmė atrodo
.

Man tai gražu, kad Sweet Lilian tokia šviesi, o Evergreen labai prieš saulę gražiai žiūrisi

Neon'as tikrai labai gražus, aš juos kelis turiu. Vakar kaip tik tamsiame fone dariau nuotraukas
Ir dar paržydo rudenį iš Kalvarijų g. trauktas "loterijos bilietas". Net pavadinimo nesirašiau, nes jau žinojau, kad bus ne tai kas parašyta. taip ir buvo. Pradžioje, kai tik skleidėsi pirmieji žiedai, jau maniau sklebsiuosi, kad tokio nenoriu

QUOTE(Dalelė @ 2015 02 17, 00:22)
gražu

Misty tikrai labai įdomus.
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 16, 23:22)
Čia per 2 žiedkočius tiek (ant abiejų po 5)

O tavo žiedų grožis

Išsiskleidė mano Dancing Queen, ale jau toookia nupiepus šiais metais

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 16, 18:18)
Pavojinga ten lankytis, galiu neatsispirti

Nebuvau paskutinę savaitę
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 16, 19:18)
Nėra nieko. Senukuose keli raudoni, balti.