Dalele ir pas mane tokis raudonas mažiukais žiedais pražydo, Kalvarijinis bet kažko silpnokai, tik vienas žiedstiebis su trimis žiedeliais.Nu pernai labai jau stipriai žydėjo, matyt jėgų neatgavo. Turiu tokius du bet skirtinga žiedų forma. Man jie labai gražūs, ta švari raudona spalva ir ne blynas prieš saulę (aš apie didžiažiedžius). Šiaip Neon žiedai panašaus dydžio ar ne? bus į kolekciją
Labai gražus sklepinių raudoniukų žiedynkočių žydrumas, taip dera prie žiedų. O 'Misty' galima įrašyti į svajonių sąrašą, jei iš tikro taip atrodo, kaip nuotraukose. Internete labiau barbiškos, net neviliojo. Gera Dalelės ,,foto studija". Koks apšvietimas?
Neon'as tikrai labai gražus, aš juos kelis turiu. Vakar kaip tik tamsiame fone dariau nuotraukas
[img
Dar žydi Misty. Žiedas labiau leliją primena, nei meilenį.
[img
Ir dar paržydo rudenį iš Kalvarijų g. trauktas "loterijos bilietas". Net pavadinimo nesirašiau, nes jau žinojau, kad bus ne tai kas parašyta. taip ir buvo. Pradžioje, kai tik skleidėsi pirmieji žiedai, jau maniau sklebsiuosi, kad tokio nenoriu . Bet dabar, kai daug žiedų (2 žiedstiebiai), tai visai gražiai ta smulkmė atrodo .
[img
merginos,ateinu su tikrais ligoniais biški padėkit prieš porą savaičių pirkti,operuoti,atgal ant žemės patupdyti,šiand vėl pajudinau,nes raudonuoja ir ttt šiam visai šaknys nupuvusios,viską nutepiau zelionke,ką toliau?padžiovinti ir ant smėlio?du žiedynus augina
šitam šonas išpjautas ,nes buvo minkšta- naujos šaknys auga,žydi ir dar vieną augina ar yra su juo vilčiu,ar pažydės ir amen
hmm per zelioką nieko nesimato. Šiaip jis išžydėti turėtų. Bet aišku apdžiovint ir ant smėlio tupdyk ir pririšk, kad nevirstų. Natūralu, kad neturi šaknų, mano jie neligoniai jų neturi visi prie pagaliukų pririšti
hmm per zelioką nieko nesimato. Šiaip jis išžydėti turėtų. Bet aišku apdžiovint ir ant smėlio tupdyk ir pririšk, kad nevirstų. Natūralu, kad neturi šaknų, mano jie neligoniai jų neturi visi prie pagaliukų pririšti
Mano matyt per silpnas imunitetas nors šitoj palatoj visoms tas pats. Kai prasiskleis pasirodysiu būtiniausiai, bu jau nervai nebelaiko žiūrint visų grožybes ateis ir ant mano palangių šventė
Garbanegarbane, laukiame žiedų Raudonas aksominis ir Splash taip garžiai dera Skleidžiasi ir pas mane vienas Splash. O čia ružavų meileniu kompanija. Daisoja, ten matosi Misty, tai manau, kad jis toks naturaliai atrodantis. Ryt parodysiu savo "foto studiją", ji kaip ir pas visus, gan paprasta