Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

Dalele ir pas mane tokis raudonas mažiukais žiedais pražydo, Kalvarijinis ax.gif bet kažko silpnokai, tik vienas žiedstiebis su trimis žiedeliais.Nu pernai labai jau stipriai žydėjo, matyt jėgų neatgavo.
Turiu tokius du bet skirtinga žiedų forma. Man jie labai gražūs, ta švari raudona spalva ir ne blynas prieš saulę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
(aš apie didžiažiedžius).
Šiaip Neon žiedai panašaus dydžio ar ne? bus į kolekciją
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 17, 10:45)
Šiaip Neon žiedai panašaus dydžio ar ne? bus į kolekciją

Neon žiedai nėea dideli, bet truputį didesni, nei tų smulkių raudonžiedžių. Man į viendienių žiedus panašūs.
Atsakyti
Labai gražus sklepinių raudoniukų žiedynkočių žydrumas, taip dera prie žiedų. O 'Misty' galima įrašyti į svajonių sąrašą, jei iš tikro taip atrodo, kaip nuotraukose. Internete labiau barbiškos, net neviliojo.
Gera Dalelės ,,foto studija". Koks apšvietimas?
Atsakyti
Tiek grožių prisižiūrėjus (ir kasdien vis naujų matant) pradedu suprasti, kodėl šios temos pavadinimas susijęs su ligonine doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 16, 23:22)
Neon'as tikrai labai gražus, aš juos kelis turiu. Vakar kaip tik tamsiame fone dariau nuotraukas
[img
Dar žydi Misty. Žiedas labiau leliją primena, nei meilenį.
[img
Ir dar paržydo rudenį iš Kalvarijų g. trauktas "loterijos bilietas". Net pavadinimo nesirašiau, nes jau žinojau, kad bus ne tai kas parašyta. taip ir buvo. Pradžioje, kai tik skleidėsi pirmieji žiedai, jau maniau sklebsiuosi, kad tokio nenoriu schmoll.gif . Bet dabar, kai daug žiedų (2 žiedstiebiai), tai visai  gražiai ta smulkmė atrodo smile.gif .
[img

Vajei, kaip gražu thumbup.gif . Ypač Neon ir Misty

QUOTE(Iveina @ 2015 02 17, 12:40)
Tiek grožių prisižiūrėjus (ir kasdien vis naujų matant) pradedu suprasti, kodėl šios temos pavadinimas susijęs su ligonine  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif merginos,ateinu su tikrais ligoniais g.gif
biški padėkit ax.gif prieš porą savaičių pirkti,operuoti,atgal ant žemės patupdyti,šiand vėl pajudinau,nes raudonuoja ir ttt blush2.gif
šiam visai šaknys nupuvusios,viską nutepiau zelionke,ką toliau?padžiovinti ir ant smėlio?du žiedynus augina g.gif
user posted image

šitam šonas išpjautas ,nes buvo minkšta- naujos šaknys auga,žydi ir dar vieną augina g.gif
user posted image
ar yra su juo vilčiu,ar pažydės ir amen unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 17 vasario 2015 - 17:25
hmm per zelioką nieko nesimato. Šiaip jis išžydėti turėtų. Bet aišku apdžiovint ir ant smėlio tupdyk ir pririšk, kad nevirstų. Natūralu, kad neturi šaknų, mano jie neligoniai jų neturi ax.gif visi prie pagaliukų pririšti mirksiukas.gif
Atsakyti
Hippeastrum Evergreen, raudonas aksominis, Splash ir mano ♥ Muscari ♥♥♥♥♥

user posted image

Vilniaus Ermitaze- kol kas nieko naujo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkSecrets: 17 vasario 2015 - 20:37
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 17, 18:46)
hmm per zelioką nieko nesimato. Šiaip jis išžydėti turėtų. Bet aišku apdžiovint ir ant smėlio tupdyk ir pririšk, kad nevirstų. Natūralu, kad neturi šaknų, mano jie neligoniai jų neturi  ax.gif  visi prie pagaliukų pririšti  mirksiukas.gif

4u.gif ačiū,padžiovinsiu per naktį o ryt ant smėliuko patupdysiu 4u.gif

QUOTE(DarkSecrets @ 2015 02 17, 20:35)
Hippeastrum Evergreen, raudonas aksominis, Splash ir mano ♥ Muscari ♥♥♥♥♥

wub.gif
Atsakyti
Mano matyt per silpnas imunitetas doh.gif doh.gif doh.gif nors šitoj palatoj visoms tas pats. Kai prasiskleis pasirodysiu būtiniausiai, bu jau nervai nebelaiko žiūrint visų grožybes mad.gif sad.gif ateis ir ant mano palangių šventė biggrin.gif
Atsakyti
Garbanegarbane, laukiame žiedų smile.gif
Raudonas aksominis ir Splash taip garžiai dera smile.gif Skleidžiasi ir pas mane vienas Splash.
O čia ružavų meileniu kompanija. Daisoja, ten matosi Misty, tai manau, kad jis toks naturaliai atrodantis. Ryt parodysiu savo "foto studiją", ji kaip ir pas visus, gan paprasta lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie grožiai wub.gif Man jau vėl nagus niržti į medžioklę traukti lotuliukas.gif

Manoji Dancing Queen nedžiugina šiemet, net rodyti niekam nesinori verysad.gif
Atsakyti