Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

Dalyt o tas didelis žiedas Purple rain ? Žiuriu žiuriu laabai gražus man jis darosi....
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 17, 17:24)
4u.gif merginos,ateinu su tikrais ligoniais  g.gif
biški padėkit  ax.gif  prieš porą savaičių pirkti,operuoti,atgal ant žemės patupdyti,šiand vėl pajudinau,nes raudonuoja ir ttt  blush2.gif
šiam visai šaknys nupuvusios,viską nutepiau zelionke,ką toliau?padžiovinti ir ant smėlio?du žiedynus augina  g.gif
[img
šitam šonas išpjautas ,nes buvo minkšta- naujos šaknys auga,žydi ir dar vieną augina  g.gif
[img

Tą raudonumą reikia išpjauti iki sveikos vienos. Ir pabarstykite arba trinta angliuko tablete arba cinamonu. O jei du stiebai ant vargšo- galima vieną nupjauti ir pasimerkti, o vieną palikti žydėti ant svogūno.
Papildyta:
QUOTE(DarkSecrets @ 2015 02 17, 20:35)
Hippeastrum Evergreen, raudonas aksominis, Splash ir mano ♥ Muscari ♥♥♥♥♥

[url=

QUOTE(Dalelė @ 2015 02 17, 23:41)
Garbanegarbane, laukiame žiedų  smile.gif
Raudonas aksominis ir Splash taip garžiai dera  smile.gif  Skleidžiasi ir pas mane vienas Splash.
O čia ružavų meileniu kompanija. Daisoja, ten matosi Misty, tai manau, kad jis toks naturaliai atrodantis.  Ryt parodysiu savo "foto studiją", ji kaip ir pas visus, gan paprasta  lotuliukas.gif

[img

Lepinat vaizdais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
apšalau nuo grožių wub.gif

kątik grįžau iš Vilniaus Ermitažo su 5 naujokais ax.gif
SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice

Pavydėkit:)
Arba bėkit, nes dar liko:)
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2015 02 18, 20:08)

SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice

jus mane nervinat...aaaaa
o kas Kaune yra? biggrin.gif
Atsakyti
taburete - p....p pamirsau, kad siandien papildymas... nors dabar vaziuok doh.gif
Atsakyti
Šiandiena apie 13 val. užsukau į Ermitažą, tai kažkas labai gerai prašlavė naują užvežimą lotuliukas.gif Liko tik vien Spotlight. Vienas su Splash etikete, bet matosi, kad žiedstiebis rausvai rudas, kaip Spotlight g.gif
Atsakyti

SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice

Geras laimikis thumbup.gif
Aš rami, kol kas, šiai dienai soti tongue.gif
Atsakyti

SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice

Taburete, o dar kokių buvo, nepamenat? Ar visą asortimentą, koks buvo ir susirinkot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2015 02 18, 19:08)

SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice

doh.gif cool.gif o pas mus jaučiu nieko doh.gif
Atsakyti
As aisku neatlaikiau, nuvariau ir jau grizau is VLN Ermitazo. Kaina su akcija 1,51euro.
Nemazai liko: Amorice, Splash, SpotLight ir be vardo baltu. Sweet Nymph- paemiau paskutini. Svogunu bukle- tikrai gera, tik mano Sweet Nymph- nukentejes ir papuves wink.gif Del hippeastrum Caprise- nesu tikra ar maciau g.gif

user posted image

Pries tai geles pirktos Ermitaze su tokiomis etiketemis- atitiko pavadinimus. Veisliniai hippeastrum stovi ne pagrindiniame stelaze (cia tik royaliai raudoni ir roziniai), o sone- mini stelaze ant ratuku kartu su hiacintais wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkSecrets: 18 vasario 2015 - 21:30
Kaune likę visi tokie, kaip nuotraukoje dešinėje- su labai ryškios spalvos pumpuru.
Atsakyti
QUOTE(DarkSecrets @ 2015 02 18, 21:24)
As aisku neatlaikiau, nuvariau ir jau grizau is VLN Ermitazo. Kaina su akcija 1,51euro.
Nemazai liko: Amorice, Splash, SpotLight ir be vardo baltu. Sweet Nymph- paemiau paskutini. Svogunu bukle- tikrai gera, tik mano Sweet Nymph- nukentejes ir papuves wink.gif Del hippeastrum Caprise- nesu tikra ar maciau  g.gif

Ot spartuolė thumbup.gif Pasipustė padus ir jau parlėkė su laimikiu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti