Dalyt o tas didelis žiedas Purple rain ? Žiuriu žiuriu laabai gražus man jis darosi....
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 17, 17:24)

biški padėkit

šiam visai šaknys nupuvusios,viską nutepiau zelionke,ką toliau?padžiovinti ir ant smėlio?du žiedynus augina

[img
šitam šonas išpjautas ,nes buvo minkšta- naujos šaknys auga,žydi ir dar vieną augina

[img
Tą raudonumą reikia išpjauti iki sveikos vienos. Ir pabarstykite arba trinta angliuko tablete arba cinamonu. O jei du stiebai ant vargšo- galima vieną nupjauti ir pasimerkti, o vieną palikti žydėti ant svogūno.
Papildyta:
QUOTE(DarkSecrets @ 2015 02 17, 20:35)
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 17, 23:41)
Garbanegarbane, laukiame žiedų
Raudonas aksominis ir Splash taip garžiai dera
Skleidžiasi ir pas mane vienas Splash.
O čia ružavų meileniu kompanija. Daisoja, ten matosi Misty, tai manau, kad jis toks naturaliai atrodantis. Ryt parodysiu savo "foto studiją", ji kaip ir pas visus, gan paprasta
[img

Raudonas aksominis ir Splash taip garžiai dera

O čia ružavų meileniu kompanija. Daisoja, ten matosi Misty, tai manau, kad jis toks naturaliai atrodantis. Ryt parodysiu savo "foto studiją", ji kaip ir pas visus, gan paprasta

[img
Lepinat vaizdais

apšalau nuo grožių
kątik grįžau iš Vilniaus Ermitažo su 5 naujokais
SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice
Pavydėkit:)
Arba bėkit, nes dar liko:)

SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice
QUOTE(taburete @ 2015 02 18, 20:08)
apšalau nuo grožių
SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice

SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice
jus mane nervinat...aaaaa
o kas Kaune yra?

Šiandiena apie 13 val. užsukau į Ermitažą, tai kažkas labai gerai prašlavė naują užvežimą
Liko tik vien Spotlight. Vienas su Splash etikete, bet matosi, kad žiedstiebis rausvai rudas, kaip Spotlight

apšalau nuo grožių
SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice

SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice
Geras laimikis

Aš rami, kol kas, šiai dienai soti

apšalau nuo grožių
SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice

SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice
Taburete, o dar kokių buvo, nepamenat? Ar visą asortimentą, koks buvo ir susirinkot

QUOTE(taburete @ 2015 02 18, 19:08)
apšalau nuo grožių
SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice

SpotLight
Sweet Nymph
Amorice
Splash
Caprice

As aisku neatlaikiau, nuvariau ir jau grizau is VLN Ermitazo. Kaina su akcija 1,51euro.
Nemazai liko: Amorice, Splash, SpotLight ir be vardo baltu. Sweet Nymph- paemiau paskutini. Svogunu bukle- tikrai gera, tik mano Sweet Nymph- nukentejes ir papuves
Del hippeastrum Caprise- nesu tikra ar maciau

Pries tai geles pirktos Ermitaze su tokiomis etiketemis- atitiko pavadinimus. Veisliniai hippeastrum stovi ne pagrindiniame stelaze (cia tik royaliai raudoni ir roziniai), o sone- mini stelaze ant ratuku kartu su hiacintais
Nemazai liko: Amorice, Splash, SpotLight ir be vardo baltu. Sweet Nymph- paemiau paskutini. Svogunu bukle- tikrai gera, tik mano Sweet Nymph- nukentejes ir papuves

Pries tai geles pirktos Ermitaze su tokiomis etiketemis- atitiko pavadinimus. Veisliniai hippeastrum stovi ne pagrindiniame stelaze (cia tik royaliai raudoni ir roziniai), o sone- mini stelaze ant ratuku kartu su hiacintais

Kaune likę visi tokie, kaip nuotraukoje dešinėje- su labai ryškios spalvos pumpuru.
QUOTE(DarkSecrets @ 2015 02 18, 21:24)
As aisku neatlaikiau, nuvariau ir jau grizau is VLN Ermitazo. Kaina su akcija 1,51euro.
Del hippeastrum Caprise- nesu tikra ar maciau

Ot spartuolė