Erendiros avataras
Pas mus du tūlikai stovi, bet dažnai matau kaip Kruopa tūlike tupi o Grikiukas šalia mindžikuoja, eilėj laukia tipo, greičiau, greičiau bo neišlaikysiu, o kad šalia antras švarus tūlikas stovi tai ne, netinka matai kažkodėl 
Erendiros avataras
Erendiros avataras
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 08, 17:05)
Pas mus du tūlikai stovi, bet dažnai matau kaip Kruopa tūlike tupi o Grikiukas šalia mindžikuoja, eilėj laukia tipo, greičiau, greičiau bo neišlaikysiu, o kad šalia antras švarus tūlikas stovi tai ne, netinka matai kažkodėl 
Erendiros avataras

Erendiros avataras
Pas mane tas pats.Jei Murka tupi tulike, tai končitas sėdi šalia ir kantriai lauke,o dar kartais ir Murkos palikimą stropiai sutvarko ir pats nelipa į dėžutę.Mat kavalierius.O šiandien žžžžžžžžžiauriaiiiiii nusikaltau Eliukui
Labukas naujoje temoje
Ir aš graži
Ir aš graži
Nika monekenė
Ainu foto ne tūlike, ten šunės, kai maža buvo, kelioninis boksas, padėtas garaže
Pas mus namie iš pradžių buvo 2 wc- vienas miegamųjų (antrame) aukšte, kitas- rūsio san mazge. Iš pradžių Ainu naudojosi abiem, tada pradėjo antro aukšto wc tik šlapintis, rimtus reikalus atlikdavo tik rūsio wc, o dar vėliau iš viso nebesinaudojo antro aukšto wc, beveik 100 procentu apsiformindavo rūsyje. Nu ir atsisakiau to viršutinio, dabar likęs tik vienas wc, kurio jai pilnai užtenka. O ir man gerai, kad pirmas ir antras aukštas pjuvenomis nenubarstytas, o rūsyje pasišluoju, kai reik, bet ne pagrindinė zona, retai ten kas vaikšto.
Ainu foto ne tūlike, ten šunės, kai maža buvo, kelioninis boksas, padėtas garaže
Pas mus namie iš pradžių buvo 2 wc- vienas miegamųjų (antrame) aukšte, kitas- rūsio san mazge. Iš pradžių Ainu naudojosi abiem, tada pradėjo antro aukšto wc tik šlapintis, rimtus reikalus atlikdavo tik rūsio wc, o dar vėliau iš viso nebesinaudojo antro aukšto wc, beveik 100 procentu apsiformindavo rūsyje. Nu ir atsisakiau to viršutinio, dabar likęs tik vienas wc, kurio jai pilnai užtenka. O ir man gerai, kad pirmas ir antras aukštas pjuvenomis nenubarstytas, o rūsyje pasišluoju, kai reik, bet ne pagrindinė zona, retai ten kas vaikšto.
Laba diena,
Pagaliau parodė ir Murzę, norėjo prastumti už vazonikus
Erendiros avataras
Gliuko pagalvė labai patiko. Maniškiai tokiais patogumais nesinaudoja. Ale tai ot atrado arklį, čia mažytis šarpėjukas. Įsikeltumėt Gabaną į lovą žinotumėt ką reiškia arklys miegantis kartu
Sofi gražėja akyse
Nikuna saviškę irgi rodo kaip Weronica - su pragiedruliais 
Nikitos taupyklė, pirmieji eurai įkrito į krepšelį
Ainu kailiniai kaip visada, šykarni
Dirbu šiandien ir galvoju. Magnuna sakė, mačiusi mano mamą, mano sūnų, o manęs ne. Ot bajeris, atvyksta Magnuna į Norvegiją, o ten ją pasitinka storas, pliktelėjęs, su kiaušiniene ryžuose ūsuose busyCATAS
Nieks nežino, gal sėdžiu aš kaip Arvydas ir tik šydijuosi iš jūsų už ekrano 
Beje atnešiau jums vištų, bet nežinau ar išeis parodyti.
Pagaliau parodė ir Murzę, norėjo prastumti už vazonikus
Erendiros avataras
Gliuko pagalvė labai patiko. Maniškiai tokiais patogumais nesinaudoja. Ale tai ot atrado arklį, čia mažytis šarpėjukas. Įsikeltumėt Gabaną į lovą žinotumėt ką reiškia arklys miegantis kartu
Sofi gražėja akyse
Nikitos taupyklė, pirmieji eurai įkrito į krepšelį
Ainu kailiniai kaip visada, šykarni
Dirbu šiandien ir galvoju. Magnuna sakė, mačiusi mano mamą, mano sūnų, o manęs ne. Ot bajeris, atvyksta Magnuna į Norvegiją, o ten ją pasitinka storas, pliktelėjęs, su kiaušiniene ryžuose ūsuose busyCATAS
Beje atnešiau jums vištų, bet nežinau ar išeis parodyti.
QUOTE(busycat @ 2015 01 08, 18:08)
o ten ją pasitinka storas, pliktelėjęs, su kiaušiniene ryžuose ūsuose busyCATAS
Dinka žino
As dažnai pagalvoju tokia situaciją, na pvz, kad ir pas Erendirą užsukus svečiuos jei kas nors kitas atidaro duris ir iš įpročio paklausus: Erendira namie? suprastų kas čia ko nori?
QUOTE(busycat @ 2015 01 08, 17:14)
nerodo video- This video is private.
Nerodo tavo vištų
Jau rodo - pasižiūrėjau godžių paukščių
Weronica tai patogiai pasivadinusi - pas tave užgriuvus tikriausiai būt aišku, ko teiraujamės
Busy, o tai avatare kas su Kiara?
Weronica tai patogiai pasivadinusi - pas tave užgriuvus tikriausiai būt aišku, ko teiraujamės
Busy, o tai avatare kas su Kiara?
Gal busyCATO žmona pėvėzė