Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katukai ir katytės***

QUOTE(busycat @ 2015 01 08, 18:41)

Tai va, matai, gaunasi kad su visais pasimačiau išskyrus tave pačią biggrin.gif O ir tavo mama su mano tėčiu susipažino bo rytais aš tėtį iki darbo pavežu tai visi trys iki ligoninės važiuodavom biggrin.gif Žodž tik mes likom dar nesimatę biggrin.gif
Atsakyti
Dulke labai meili smile.gif Giliukas irgi buna virsta ta pabaisa perkrypusia smile.gif
Eina sau kiek dovanu!!! Kiba blata koki turi smile.gif
Atsakyti
Ainu kiek dovanų gavo bigsmile.gif thumbup.gif ir su Čija pasidalino biggrin.gif smagu daug dovanų gauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 08, 18:49)
Tai va, matai, gaunasi kad su visais pasimačiau išskyrus tave pačią  biggrin.gif  O ir tavo mama su mano tėčiu susipažino bo rytais aš tėtį iki darbo pavežu tai visi trys iki ligoninės važiuodavom  biggrin.gif  Žodž tik mes likom dar nesimatę  biggrin.gif

Šitai greit pataisysim thumbup.gif

Dulkė tikrai paaugusi 4u.gif O jau Ainu, kad gavo dovanų thumbup.gif turbūt buvo labai gera
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2015 01 08, 18:28)
Ar prisimenat DULKĘ? mums jau 4 mėnesiai - visa panelė  rolleyes.gif

Lenda iš pogrindžio seniai matyti veideliai thumbup.gif naujoje temoje privalu visoms priregistruoti biggrin.gif
Paaugus Dulkė wub.gif o kad išdykusi, tai turbūt visi maži tokie. Maniškei jau septyni mėnesiai o kokia buvo padūkusi tokia ir yra, jau net laukiu kada ji surimtės biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos- grįžau namo apšilau- ir neberandu virtualiųjų namų.. Na, reiktų realybėje taip dažnai kraustytis, kaip SM kačių temos namučius keičiamės.... Su lagaminais neišpakuotais reiktų gyventi. biggrin.gif Einu skaityti- ko prirašėt.. Ai- dar reikia Trišę rasti, ją pašerti... Įtariu ,Lapė Nr 1 su ja namų darbus ruošia wub.gif
Atsakyti
Aist, niu ir kokia čia ta vetvaistinė dovanas dalina? blink.gif
Dulkytė gražiai auga wub.gif nebedaro nevietoj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 01 08, 18:50)
Kiba blata koki turi smile.gif

Tai, kad ne schmoll.gif Ai, dar įdėjo atšvaitą su katinėliu. Čia Ritos Žilinskienės vet.klinikoje, aš ten abu gyvūnus sterilizavau, bet šiandien Ritos net nemačiau, jauna veterinarė labai maloni buvo. Aš ją pagyriau, kad su kasos aparatu gražiai litus-eurus skaičiuoja ( nes man dabar darbe cielas iššūkis su kasos aparatu iš litų eurinę gražą atiduoti, administratorė gerai gaudosi, tai ji ir sumuša viską į kasą be klaidų). Dar paklausinėjau apie šį bei tą, žiauriai paslaugiai paaiškino mergina. Ir va- dovanų maišą prikrovė bešnekėdama. 4u.gif

Ainu nenori žaisti pati. Ką daryt? Aš jai- pramogų centras, vaikšto iš paskos ir prašo, kad su "meškere" palakstyčiau, pelytes pamėtyčiau. O krūvos žaislų šiaip padėtų nedomina, jei aš su ja aktyviai neužsiimu. Biškį užknisa. doh.gif
Išsiaiškinau, kad žodis "Biškį" neseniai tapo norminiu lietuvių kalbos žodžiu, vartotinu literatūrinėje kalboje blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 08 sausio 2015 - 19:18
Laba diena, na kol perskaiciau tai nezinau kiek dienu praejo doh.gif
Nezinau nei kaip papkomentuoti viska, zinau tik, kad as odontologu jau nebebijau visiskai, nors ir greze paskutini kart puse val per gyva nerva lotuliukas.gif na nenusiskausmino ir tiek... bje man dar pora dantu reiktu protezuot, o vienam dar karuna uzdet, nes nebespejau pries isvaziuojant
Suske visai jau nebe Suske 4u.gif , O Dulke kad uzaugus blink.gif na ir visi kiti grazus kaip visada ir mieli , as saviskiams uzsakiau 20kg maisto nuotoliniu budu thumbup.gif
kadangi man pakeite biskiuka grafika, pridejo pusvalandi papildomai, nes dabo turim zavalom verysad.gif iseinu i darba 19val gryztu puse 9 ryte... keliuosi 16-17val ir vel i darba, nu jei taip pastoviai tai nesiruosiu ten dirbt.... kazkokia viena firma subankrutavo ir musiskiam perleido viska, tai nebaigiam net ir po 7 ryto darbu.. doh.gif tai ir nebespeju su jum ,skaitau viska autobuse, pakomentuot nebespeju..
Ir dar esu bais pikta, manau greitu laiku pavirsiu visiska rasiste su isskirtinom meilem ir nemeilem atskirom tautom.... g.gif
\Beje del narkomano Kolumbo, mamos katinas sode sitaip i aktinidijos saknis trinasi spejam kazkas panasaus jiem ten i valerijonkes blink.gif kaip ir su alyvuogem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 08 sausio 2015 - 19:08
QUOTE(vilkra @ 2015 01 08, 18:55)
Įtariu ,Lapė Nr 1 su ja namų darbus ruošia wub.gif

Jo, labai man gražus būna vaizdas, kai vaikas namų darbus daro, o katė prižiūri wub.gif Parodykit Trišę su Lape ax.gif
Čia sena foto, bet esmė ta pati:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2015 01 08, 18:58)
Dulkytė gražiai auga wub.gif nebedaro nevietoj? biggrin.gif

Ačiū už gražius žodžius - Dulkė visa apsipatenkinus nuo jų guli wub.gif
Nebedaro thumbup.gif - jūsų patarimų prisiklausius folija kampą išklojau, apelsinų sultimis prilaisčiau ir dar mandarinais apdėiojau - buvo puiki Kalėdinė kampo dekoracija, kuri Dulkei visai nepatiko. Dabar jau viskas nuimta thumbup.gif

Laukia dabar Dulkės sterilizacija - kaip suprantu reikia 5-6 mėn. - tai kažkur mums po mėnesio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 08 sausio 2015 - 19:14
QUOTE(Aist @ 2015 01 08, 19:03)
Čia Ritos Žilinskienės vet.klinikoje,

Žinau šitą kliniką, lankydavausi ten kai netoliese gyvenau biggrin.gif Labai malonios merginos ten dirbdavo ir man Mauriukui dovanų vis įdėdavo biggrin.gif Aist - tu gal ten gyveni, bo žinau ten per gatvę yra kotedžai ax.gif
Azu - tau daug stiprybės linkiu 4u.gif anksčiau ar vėliau praeis šis laikotarpis, o kol kas laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 08 sausio 2015 - 19:20