Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katukai ir katytės***

QUOTE(busycat @ 2015 01 08, 18:25)
Gal busyCATO žmona pėvėzė laugh.gif

Na, tau tu ta žmona ir būsi, ania? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip pagalvojau, gerai kad Diinka, tada su SB važiavo, kaži ar būtų suabejojusi pas ką važiuoja biggrin.gif
Atsakyti
O man nerodo vištų schmoll.gif rašo kad nerastas serveris, gal netinka koks papildinys pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 08, 17:08)
...
Dirbu šiandien ir galvoju. Magnuna sakė, mačiusi mano mamą, mano sūnų, o manęs ne. Ot bajeris, atvyksta Magnuna į Norvegiją, o ten ją pasitinka storas, pliktelėjęs, su kiaušiniene ryžuose ūsuose busyCATAS laugh.gif Nieks nežino, gal sėdžiu aš kaip Arvydas ir tik šydijuosi iš jūsų už ekrano hihihi.gif

...

cha biggrin.gif

sveikos, niu nespėju aš jumi ax.gif
bet va atėjau parodyt Sati naujuos namuos wub.gif
user posted image
user posted image

man vištas rodo biggrin.gif
Papildyta:
patiko šuniuko ir Giliuko poguliukas wub.gif
ir šluotos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 08 sausio 2015 - 17:47
QUOTE(Vidam @ 2015 01 08, 17:34)
O man nerodo vištų schmoll.gif rašo kad nerastas serveris, gal netinka koks papildinys pas mane g.gif

O Kiara vakar matei? Turėtų rodyti, nes čia ta pati youtube 4u.gif

Ievute linksma ane? Gerai, kad tu mačiusi ne sorą ryžais ūsais dėdą biggrin.gif Kaip jaučiasi Sati naujuos namuos?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 01 08, 17:34)

antra nuoroda kur dejo, ten adresas blogas,
spausk ant anksciau idetos nuorodos

gera nuoroda https://www.youtube....h?v=4Sc2UuuYzCI
bloga http://https://www.y...h?v=4Sc2UuuYzCI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 08 sausio 2015 - 17:56
Aha, pirma nuoroda parodė smile.gif gulbė pavėlavo į puotą biggrin.gif

Sati saugo dovanas wub.gif ji man tokia paaugusi atrodo. Kažin kaip jai ten be tos kojelės,jau turbūt prisitaikė...ir bent jau nesiremia į grindis ir žaizdos nesusidaro, tai mažiukei skausmo jau nereikia kentėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 08 sausio 2015 - 18:00
QUOTE(busycat @ 2015 01 08, 17:50)
...

Ievute linksma ane? Gerai, kad tu mačiusi ne sorą ryžais ūsais dėdą biggrin.gif Kaip jaučiasi Sati naujuos namuos?

nebent tikrai žmona buvo, tada ot nenaudėlė - apsimetėlė biggrin.gif gerai jaučiasi Sati, turi draugę katytę 6mėnesių - ana buvo tinginiukė, tai Sati ją išjudina, dabar žaidžia ir miega kartu smile.gif

QUOTE(Vidam @ 2015 01 08, 18:00)
...

Sati saugo dovanas  wub.gif ji man tokia paaugusi atrodo. Kažin kaip jai ten be tos kojelės,jau turbūt prisitaikė...ir bent jau nesiremia į grindis ir žaizdos nesusidaro, tai mažiukei skausmo jau nereikia kentėti.

aha, man irgi atrodo paaugusi ax.gif tai ji prisitaikė iškart po operacijos, tą patį vakarą. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės ax.gif
Ar prisimenat DULKĘ? mums jau 4 mėnesiai - visa panelė rolleyes.gif
Pasirodom -

user posted image

Panelytė labai padykusi, visur lipa ir viską griauna, kartais pavirsta kažkokia skersa monstre su išriesta uodega ir laksto paklaikusiom akim blink.gif , kartais puola mano dukras iš pasalų lotuliukas.gif tik manęs - mamkos maitintojos - privengia ir mandagiai elgiasi, nes aš dažniausiai šaldytuvą varstau lotuliukas.gif

Einu skaityti kaip gyvenate 4u.gif
Atsakyti
Dirbu šiandien ir galvoju. Magnuna sakė, mačiusi mano mamą, mano sūnų, o manęs ne. Ot bajeris, atvyksta Magnuna į Norvegiją, o ten ją pasitinka storas, pliktelėjęs, su kiaušiniene ryžuose ūsuose busyCATAS laugh.gif Nieks nežino, gal sėdžiu aš kaip Arvydas ir tik šydijuosi iš jūsų už ekrano

ui laugh.gif laugh.gif laugh.gif metų nuotykis tadum būtų biggrin.gif Ale vat prisiminiau, kad dar vieno matyto žmogaus nepaminėjau - tas vyriškis, kuris rudenį, mamą ir sūnų atvežė, kas tadu ans buvo? biggrin.gif O šiaip tai tokie kaip tas poltergeistas, kurs neseniai mūsų temoje buvo apsireiškęs, su mumi ilgai neištvertų biggrin.gif
QUOTE(Weronica @ 2015 01 08, 17:10)
Dinka žino mirksiukas.gif jei jai tikai su kiaušinieniuotais ūsais tai tiksi ir Magnunai biggrin.gif

As dažnai pagalvoju tokia situaciją, na pvz, kad ir pas Erendirą užsukus svečiuos jei kas nors kitas atidaro duris ir iš įpročio paklausus: Erendira namie? suprastų kas čia ko nori?  biggrin.gif erendira tik kaip pvz, gali būt bet kuri toj vietoj ax.gif

drinks_cheers.gif juo, pas Diinką eisiu konsultuotis biggrin.gif arba BusyMamai skambinsiu, ot tongue.gif
Dėl vardų ir nikų tai tikra tiesa. Pas Rustę domofonu sūnus atsiliepė, tai man reikėjo sekundės susiorientuoti pas ką aš atėjau biggrin.gif
Norvegiškos vištukės kad pešasi dėl batono biggrin.gif O gulbė kaip laineris tarp jų plauko smile.gif
bigsmile.gif Dulkytė kokia jau paaugusi biggrin.gif
Ir labai džiugu dėl Sati thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 08 sausio 2015 - 18:34
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 08, 18:32)
ui  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif metų nuotykis tadum būtų  biggrin.gif  Ale vat prisiminiau, kad dar vieno matyto žmogaus nepaminėjau - tas vyriškis, kuris rudenį, mamą ir sūnų atvežė, kas tadu ans buvo?  biggrin.gif

MB biggrin.gif
Atsakyti
o ten ją pasitinka storas, pliktelėjęs, su kiaušiniene ryžuose ūsuose busyCATAS

laugh.gif lotuliukas.gif
Vištos rėksnės gobšės thumbup.gif
Sati ir man atrodo paaugusi wub.gif
Dulkė kokia didelė irgi. thumbup.gif
Greit svetimi vaikai ir katinai auga biggrin.gif
Aš grįžau iš veterinarinės vaistinės, kur profilaktikos priemonių užsipirkau gyvūnams- nuo kirminų, nuo blusų, nuo dantų apnašų, žodž, nuo visokio blogio. Tai gavau krūvą dovanų, pirmą kartą tiek daug pridėjo nemokamai. thumbup.gif Va, dovanas demonstruoju.
Ką čia pernešei?
user posted image
Nu gerai jau gerai, Čija, neverk- tą geltoną guminį šunį gali pasiimti
user posted image
Bet visa kita yra MANO.
user posted image
Nukąsiu galvas.
user posted image
Aš pikts plėšrūns tigrs, rrrr...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 08 sausio 2015 - 18:49