Pradžioj man irgi panika buvo,vežiau pas veterinarus galvojau ,kad dėl širdies ar plaučių kokios ligos,nes turėjau taksytękuri būtent dėl širdies nepakankamumo kosėjo...bet veterinarai plaučius klausė ,plaučiuose viskas gerai tai nuiraminau..be to labai dažnai tas kosulys baigdavosi išvemta plaukų dešrele
Labas rytas
Pradžioj man irgi panika buvo,vežiau pas veterinarus galvojau ,kad dėl širdies ar plaučių kokios ligos,nes turėjau taksytękuri būtent dėl širdies nepakankamumo kosėjo...bet veterinarai plaučius klausė ,plaučiuose viskas gerai tai nuiraminau..be to labai dažnai tas kosulys baigdavosi išvemta plaukų dešrele
,arba paėmus ant rankų ir paglosčius pasmakrę..Žinoma atrodo tai pobaisiai ,kai katinas priima tokią pozą
ištempia kaklą ir kosėja taip dusliai,man jo visada labai gaila pasidaro
tai jei esu namie visada paimu ant rankų ir baigiasi ,kai paglostau kaklą ir tada suduodu tos pastos..nu jei būtų ne nuo plaukų, tai paglosčius tikrai nepraeitų..šiaip tai nėra labai dažnaai tas kosulys,tikrai ne kasdien,gal pavasarį ir rudenį daugiau būna,arba kai pašukuoju tai jau tikrai žinau,kad kosės
Apie 1-2 kartus per savaitękosėja arba rečiau,dabar bandau prisiminti ,kada kosėjo paskutinį kartą,tai tikrai neatsimenu,kad būtų kosėjęs po Naujųjų.. žodžiu ,jei tas kosulys dažnas,verta pasirodyt veterinarui,kad širdį ir plaučius paklausytų,o tada ramu būtų
Labas pirmadienio rytas
Kavos, arbatos?
Kavos, arbatos?
QUOTE(busycat @ 2015 01 12, 09:09)
Arbatos su medum
Labas rytas
QUOTE(Erendira @ 2015 01 09, 19:25)
Erode,
Laikykis ir viskas bu kaip turi būti
Kaip tik norėjau klausti, kaip sprendi šitą klausimą.
Gal koks etikos kodeksas yra ir pasako ką daryt?
Kaip tik norėjau klausti, kaip sprendi šitą klausimą.
Gal koks etikos kodeksas yra ir pasako ką daryt?
Aš kvepinčiausi. Nedaug. Kad tai būtų jaučiama tik intymioje zonoje- priėjus arčiau negu per pusę metro...
Labas rytas
Tuomce - uch, beskaitydama net pamiršau kad darbe sėdžiu
tu tikra drąsuolė
kai daugiau lėktuvais paskraidai tai ramiau pradedi žiūrėti į visokius nesklandumus, bet kai taip nutinka per pirmą ilgesnę kelionę tai ojoj
Žodžiu nuotykis kaip reikiant
būtinai, o tu įkelk savo kai atkeliaus baldai - įdomu pamatyti
ir kai rasi laikiklius muilui ir maišeliams irgi pasirodyk, nes ir tai vis dam aktualu man
Aš turguje perku iš ūkininkų kviečius - jie turi specialiai daiginimui
Kaip tik pabaigiau paskutinius. Sėju Maurui ir Grikiui po "pievutę" vazonėliuose. Mauras tai visada buvo mėgėjas žolytės pakramsnoti o Grikiui tai nežinau kas labiau patinka ar valgyti tuos prasikalusius želmenėlius ar taršyti visą ta gniužulą
Aš jam paėmiau jau patį didžiausią vazoną ir pasėju ant dugno, bo kitaip viską išvarto, iš mazo vazoniuką įsikandęs ištraukia visą žolę su visu šaknų gniutulu
. Vakar mačiau kaip įkišęs vazonan galvą, įsikandęs krūminiais dantim plešia lauk želmenis ir vieną lapcę vazonan įkišęs įsirėmęsl aiko kad visas gniužulas lauk nekiltų
Kai pas tėvukus Grikį nunešu tai pirmu reikalu puolu Mauro "pievelę" kokion spinton slėpti bo tas mano karvukas tiesiu taikymu bėga prie vazoniko
Dėl pastos - Grikis nevalgo o štai Kruopa sulaižytų visą tiūbelę per kartą
Visas pastas su pasimėgavimu laižo tai tik jai ir duodu nes ji namuose ir yra už švarą atsakinga - ir pati prausiasi ir Grikį prausia, ne ir mane taip pat nuprausia, bet mano prausimas juk nesiskaito
Tuomce - uch, beskaitydama net pamiršau kad darbe sėdžiu
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 01 10, 19:02)
QUOTE(sagyte @ 2015 01 11, 18:11)
Aš turguje perku iš ūkininkų kviečius - jie turi specialiai daiginimui
Dėl pastos - Grikis nevalgo o štai Kruopa sulaižytų visą tiūbelę per kartą
Labas rytelis 
Na, ir smagiai pakeliavau su mergitėmis
Aist, net pajutau +33
(labai norėč, bo darbe ps mus erdvė didžiulė, inertiška, kai atšąlo per šalčius, neįsibėgėja niekaip, o aš kaip driežiukas, jei šalta - nebeturiu kraujotakos, veikiančio organizmo, noro dirbti (ypač)
)
Zundyte, šaunuolė
Bet kulnų tai gaila
Tuomce, biškiuką pilvą sugniaužė skaitant - tiek nesklandumų. Malačius
Aš mintyse būčiau nubliovus ne vieną posmą. Paskui realiai nubliovus, kai viskas jau pasibaigę
Jei susikaupsiu, papaskosiu, kaip mes 93 metais važiavom į Ukrainą slidinėti
. Esmė ne tolimoje kelionėje ar išbandymuose, esmė kelionėje, kuri nuo mūsų tuometinės situacijos buvo gal 10 metų į praeitį
Na, ir smagiai pakeliavau su mergitėmis
Aist, net pajutau +33
Zundyte, šaunuolė
Tuomce, biškiuką pilvą sugniaužė skaitant - tiek nesklandumų. Malačius
QUOTE(Erendira @ 2015 01 12, 10:03)
. Esmė ne tolimoje kelionėje ar išbandymuose, esmė kelionėje, kuri nuo mūsų tuometinės situacijos buvo gal 10 metų į praeitį 
Tai kraunam lagaminus kelionei į Ukrainą su Erendira
Laba,
Aist, su malonumu paskaičiau apie atostogas
Aš iki dabar dar neatradau savo kvepalų
kokią Turkiją važiuosiu prie jūros pagulėt
na man su kvepalais ir problema, paprasčiausia gaila pinigų,
gerai anyta myli gerus kvepalus, tai vis apdovanoja marčią
(pavadinimų nepamenu) man patinka, nesaldūs, lengvi gaivūs taip galima apibudinti- pataiko anyta
Užtai MB ištikimas , kvepinasi tik davidoff
O kelionės dievinu, deja keliauju mažiau nei norėčiau, bet man kol kas tik aktyvus poilsi...apie Turkiją galvoju taip pat- gal pensijoj..
Kalnai traukia" - ne iš piršto laužta,
tai -gryna tiesa,nes iki šiol jaučiu tą jausmą..
..
traukia ne tas žodis....aš tai kliedžiu jais
mano planuose Šveicarija ...
Kinija, Japonija, Tailandas.... labai labai norėtųsi, deja kol kas tai visiškai nerealu, netraukia finanasai visai.
Švaruoliai
Aist, su malonumu paskaičiau apie atostogas
QUOTE(zundyte @ 2015 01 10, 18:23)
Aš iki dabar dar neatradau savo kvepalų
kokią Turkiją važiuosiu prie jūros pagulėt
na man su kvepalais ir problema, paprasčiausia gaila pinigų,
Užtai MB ištikimas , kvepinasi tik davidoff
O kelionės dievinu, deja keliauju mažiau nei norėčiau, bet man kol kas tik aktyvus poilsi...apie Turkiją galvoju taip pat- gal pensijoj..
QUOTE(zundyte @ 2015 01 10, 21:06)
Kalnai traukia" - ne iš piršto laužta,
tai -gryna tiesa,nes iki šiol jaučiu tą jausmą..
..
traukia ne tas žodis....aš tai kliedžiu jais
Kinija, Japonija, Tailandas.... labai labai norėtųsi, deja kol kas tai visiškai nerealu, netraukia finanasai visai.
Švaruoliai