Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katukai ir katytės***

Mes tai mamką dvi dienas namuose linksminom, visokių žaidimų jai prigalvojom, kad nenobuodžiautų tai šiandien mums išeiginė, ilsimės smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2015 01 12, 07:19)
žodžiu ,jei tas kosulys dažnas,verta pasirodyt veterinarui,kad širdį ir plaučius paklausytų,o tada ramu būtų mirksiukas.gif

Maniškiam, negerai su plaučiais (vet. klinikoj sakė)..dažnai baisiai kosti..
Bet, aš jau nebežinau, gal reikia bandyti į kokią kitą nunešti ką ten pasakys..
Prisiskaičiau, man kažkaip požymiai darosi panašūs į širdies nepakankamumo..

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 01 11, 17:52)

iš kvepalų serijos tai dior - j'adore, tommy hilfiger- dreaming

Mano mėgstamiausi Gučis ir Naomi.

QUOTE(Tuomce @ 2015 01 11, 18:57)
Mano aplankytų šalių sąrašas nedidelis. Iš poilsinių tai tik Ispanija, Turkija, Egiptas ir Indija

O aš labai svajoju pamatyti Tadžmahalo šventovę, bet taip važiuoti nedrįsčiau.Manau tik su kokia agentūra,bet dabar kai paklausia apie jas ir vėl kyla abejonių.

QUOTE(sagyte @ 2015 01 11, 20:11)
Kelioniu aprasymai nerealus 4u.gif

O cia visi katinai turi vemti plaukais??? Ir visiems butina duoti kazkokios pastos? g.gif  Nes as kolkas nieko Giliukui apart sausiako, vandens ir guliasu neduodu smile.gif Vis planuoju zole pasisodint, bet negaunu grudu  blush2.gif

Taip jiems turi nuo plaukų išsivalyti skrandis,nes besilaižydami jų prisiryja.

QUOTE(Tuomce @ 2015 01 11, 22:53)
Pas mane Bugi vemalioja plaukais. Tai irgi nupirkau Kattemalt Diafarm

O mano Eliukas vemia ,bet maistu.Šiandien kavojosi nuo visų.Radau spintoje susisukusį.Truputėlį lakė vandenuko.Jei nepraeis, reiks vežti pas vetus.Ar gali būti jam nerviškai g.gif g.gif g.gif , nes labai visko bijo, kavojasi nuo visų.Dažnai būna vienas ,atsiskyręs.

Atsakyti
Aš tei čia lyginu rankšluosčius. Ta mamka amžiais nesusitvarko.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 12, 10:52)

O kur šiandien visi draugai - katinėliai?  g.gif Nei vieno nematau  unsure.gif

Aš tai va, kalbuosi su mamka apie gyvenimo prasmę...
user posted image
Na ir, aišku, laiminu ją, kad viskas būtų gerai.
user posted image
Sveikutės 4u.gif
Papildyta:
Tašė pagalbininkė šaunuolė 4u.gif Erode, ką konsiliumas nusprendė? ( jaudinuosi dėl Tavęs)
Papildyta:
Giliukas zuikiukas wub.gif Beje, sagyte, Tavo paraše yra šarpėjus Rėjus, bet nėra kačiuko Giliuko...neteisybė. mirksiukas.gif
Grikis su Kruopa džiaugiasi, kad pirmadienis- poilsio ir ramybės laikas sugrįžo ( iki kito savaitgalio). biggrin.gif
Nikita kaži sulauks sniego... ir ką su juo darys sulaukusi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 12, 14:32)
Aš tai va, kalbuosi su mamka apie gyvenimo prasmę...
Na ir, aišku, laiminu ją, kad viskas būtų gerai.
Sveikutės  4u.gif
Papildyta:
Tašė pagalbininkė šaunuolė  4u.gif  Erode, ką konsiliumas nusprendė? ( jaudinuosi dėl Tavęs)

Labai gražu, Aist... 4u.gif

Deja, nesivysto... Nebeguoskit, tvarkausi su tuo, nužliumbiau, bet ką tai keičia?
verysad.gif angel_sadangel.gif
Viską ištversiu.
Tikrai.
Atsakyti
Erode, tu viską ištversi. Tu stipri 4u.gif

Ko tais palaiminta Ainu mamka, bekalbėdama apie gyvenimo prasmę, labai susivėlė hihihi.gif
Atsakyti
Erode, neguodžiu, tvirtai tikiu, kad ištversi. Labai Tave palaikau mintimis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 12, 14:41)
Erode, tu viską ištversi. Tu stipri 4u.gif

Ko tais palaiminta Ainu mamka, bekalbėdama apie gyvenimo prasmę, labai susivėlė hihihi.gif

Ištversiu. 100 procentų.

Tašę nešukuotą pamatytum. Spyglių karalienė.
Atsakyti
Paroo bigsmile.gif
Atsakyti
Magnunos išvargę meilybės, Nikita užsilaukusi sniego ir Ainu rūpestėlis wub.gif wub.gif

Rodausi vis gražėjančią savo ledo karalienę - Matilda

user posted image

Erode, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vadinasi, ateity privalo laukti kažkas labai gero. Turi juk būti pusiausvyra 4u.gif
Atsakyti
Erode console.gif
Atsakyti