Fuuui perskaičiau

Jauciuos kaip pusantros temos per valanda iveikus
Kai skaiciau, sakiau ta parasysiu, ta pakomentuosiu o i ta, ta, ta tai jau tikrai atrasysiu, oi kaip atrasysiu....Ir ka...jauc daugiau nei puse pamirsau

Bet niekis, foto isliko galvoj. Dabar uzsiimsiu refleksija
Weronica, taip del stomatologu tai mes draugytes panasu
Nu foto ir reportazus dedat nerealius. Visi dienos vargai ir rupesciai pasimirso ziurint. Ka as ten ziurejau

A va, Diinkos ziauriai fainas reportaziukas. Aist sunutis su Ainu nerealiai graziai ziuris.
Nikita finansininke musu

Ot grazus katas...
Grikuuunis, na kas per meilumas kaciaus. Nestoras jis man visai atrodo. Jau tokia meilybe ir nei laso pasiutimo zvilgsnyje, vienas gerumas
Kivis rimtuolis, siaip jam medali reiktu duot, du babalai kartu gyvena, o jis sau ramiai ant sopkutes pucia i aki
Labai uzkabino diskusija apie tai kaip issirinkti meilu katina. Noriu tik meilaus ir draugisko. Vosylkos nesirinkau pagal harakteri, nepazinojau jo, bet kaip pasiseke, net nezinau uz ka. Nerealus, isdidus, ramus ir meilus katauskis.
O jei reiktu kada rinktis katuka, imciau is musu forumo, is globeju, kad zinociau daug maz harakteri katuko.
Busy vistos labai patiko

Ir tikrai, nuosirdziai tikejaus isvysti vistas...
Papildyta:Ai, tai kad ji, labai norejau parasyt apie Rainoji (atrodo Rariuko katas), sypsena. Nu man toj foto ji tikrai sypsosi

Jei ko nepaminejau, nurasykim i nuostolius, po darbo, galva kaip svinine, akiai merkias
Papildyta:Su gramatika matau nedraugauju, jei salia musu yra lituanistes, neissiduokit, a?
Dar trumpai parasysiu apie lieknejimo procesa. Kazkada cia rasiau apie programa. Per pusantros savaites pameciau 4 kg. Ir tikrai nebadauju, skaniai maitinuosi. Tik porcijos perpus mazesnes, nei as buvau pratus