Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katukai ir katytės***

Geltonas šuniukas jau sunaudotas pagal paskirtį biggrin.gif Gaus Ainu dar kokį žaisliuką išskirti Čijai biggrin.gif
Rariuko trijulė thumbup.gif Friskutė man tokia savim patnkinta atrodo biggrin.gif o Funtė toks liepsningai oranžinis wub.gif
Atsakyti
kokia jau as vaikystej buvau netvarkinga tai sakes lotuliukas.gif mama ateidavo viska nuo stalo nusluodavo zemen , tada is principo netvarkydavau budavo pilnos grindys visko, ateidavo tada su sluota ir viska pradedavo sluot, nu tada jau is to kad gaila man kad mano savartyna ismes susitvarkydavau doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Busy darbas ciort s nim, nebijau as jo, bet ta diskriminacija, kad vaizere lenke, tai lenkam galima snketis ir veluot, o mus ciaupia pastoviai ir bado i laikrodi jei paveluojam po pertraukos, nors nevaikstom nei rukyt, nei po tulikus n kartu, nei i kavos pertraukele... o jei ateina babajus pas mus is ofiso ( kuris beje visalaik mane snekeina, zenijas ir rekauja kad as jo girlfriend) na mes su jo ten juokaujam , ir taip visai mum linksmai sunkus darbas einas, dar padeda jis mum kartais, tai matyt labai nepatinka kazkam tas demesys rodomas mum lietuvaitem, is pradziu dar nieko bet jau pradejo rimtai nervint, kaip vakar pavelavom nu gal 5min, tai jau bado i laikrodi, nes ts babajus vietoj musu dirbo, na kol mes pietavom, negan to pamate, kad jau snekam su jo, issiunte mane i kita vieta, o kai atejo tie lenkai uz kuriuos as dirbau kol jie pietavo, pavelave maziausiai 10min ji tik sypsosi, nu *****.... tikrai nebuvau rasiste, bet lenkai kazkokia nekenciama tauta tampa.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2015 01 08, 21:32)
.... tikrai nebuvau rasiste, bet lenkai kazkokia nekenciama tauta tampa....  g.gif

Žinai- pyk, ne ant tautos- pyk ant tų žmonių, kurie elgiasi netinkamai. Va mano darbe šefės sūnus nesąmones dirba- tai negi dabar turiu pykti ant visų jo amžiaus jaunuolių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 08, 20:12)
uoj laugh.gif vargšas, neįlgai tegyveno....

Rariuko chebra thumbup.gif Nereikia juoktis iš Friskutės, gal užpakalį nusitarkavo bekrisdama tongue.gif

Tai kad ne, nudribo kaip maišas , niekur neužkliuvo biggrin.gif
Atsakyti
Fuuui perskaičiau karsta.gif Jauciuos kaip pusantros temos per valanda iveikus hihihi.gif

Kai skaiciau, sakiau ta parasysiu, ta pakomentuosiu o i ta, ta, ta tai jau tikrai atrasysiu, oi kaip atrasysiu....Ir ka...jauc daugiau nei puse pamirsau doh.gif Bet niekis, foto isliko galvoj. Dabar uzsiimsiu refleksija biggrin.gif

Weronica, taip del stomatologu tai mes draugytes panasu wub.gif

Nu foto ir reportazus dedat nerealius. Visi dienos vargai ir rupesciai pasimirso ziurint. Ka as ten ziurejau g.gif A va, Diinkos ziauriai fainas reportaziukas. Aist sunutis su Ainu nerealiai graziai ziuris.
Nikita finansininke musu wub.gif Ot grazus katas...
Grikuuunis, na kas per meilumas kaciaus. Nestoras jis man visai atrodo. Jau tokia meilybe ir nei laso pasiutimo zvilgsnyje, vienas gerumas bigsmile.gif
Kivis rimtuolis, siaip jam medali reiktu duot, du babalai kartu gyvena, o jis sau ramiai ant sopkutes pucia i aki thumbup.gif
Labai uzkabino diskusija apie tai kaip issirinkti meilu katina. Noriu tik meilaus ir draugisko. Vosylkos nesirinkau pagal harakteri, nepazinojau jo, bet kaip pasiseke, net nezinau uz ka. Nerealus, isdidus, ramus ir meilus katauskis.
O jei reiktu kada rinktis katuka, imciau is musu forumo, is globeju, kad zinociau daug maz harakteri katuko.
Busy vistos labai patiko thumbup.gif Ir tikrai, nuosirdziai tikejaus isvysti vistas... blink.gif
Papildyta:
Ai, tai kad ji, labai norejau parasyt apie Rainoji (atrodo Rariuko katas), sypsena. Nu man toj foto ji tikrai sypsosi wub.gif
Jei ko nepaminejau, nurasykim i nuostolius, po darbo, galva kaip svinine, akiai merkias bigsmile.gif
Papildyta:
Su gramatika matau nedraugauju, jei salia musu yra lituanistes, neissiduokit, a? ax.gif blush2.gif
Dar trumpai parasysiu apie lieknejimo procesa. Kazkada cia rasiau apie programa. Per pusantros savaites pameciau 4 kg. Ir tikrai nebadauju, skaniai maitinuosi. Tik porcijos perpus mazesnes, nei as buvau pratus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 08 sausio 2015 - 21:04
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 01 08, 21:09)

Ai, tai kad ji, labai norejau parasyt apie Rainoji (atrodo Rariuko katas), sypsena. Nu man toj foto ji tikrai sypsosi wub.gif

Aha iš tikro kas ją pamato, tai sako, kad Friskė šypsosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Saldžių sapnų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Meduolis kaip gražiai miega wub.gif

Aš tai dar nemiegosiu, lauksiu kol mamka klos lovą

user posted image

Nesulaukė... hihihi.gif

user posted image

Labanaktis 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Ir aš dar norėčiau labanakt, bet va ėmie ir prikielė! KO??

user posted image
Atsakyti
Kiara, gulk dar pamiegoti. Mums gi nereik į darbą anksti keltis - mes visą laiką darbe, tad nusipelnom poilsio rolleyes.gif
user posted image

http://youtu.be/8SvTV2Hk_i4
Labas snieguotas rytas 4u.gif
Meargiukai, kaip į darbus nusigavot? Aš specialiai anksčiau išvažiavau ir tykiai, tykiai, dugnu, dugnu, iš lėtuko atvažiavau smile.gif
Atsakyti
Ot miegaliai biggrin.gif

O kodėl dugnu važiavai, slidu labai?
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 01 08, 22:09)
Dar trumpai parasysiu apie lieknejimo procesa. Kazkada cia rasiau apie programa. Per pusantros savaites pameciau 4 kg. Ir tikrai nebadauju, skaniai maitinuosi. Tik porcijos perpus mazesnes, nei as buvau pratus bigsmile.gif

As irgi nulindau ten pasiskaitinet, visai sudomino, tik bijau finansai nepaveš visų mano sportinių 2015 metų įgeidžių biggrin.gif

As tai kaip mažas vaikas kieme sniegą pamačius džiaugiaus kol MB burbėjo biggrin.gif gniuztem pasimetyt, senių prilipdyt kaip faina...gaila kad ne šeštadienis šnd...
O keliai tai jo...

Visi miegantys ir Kiara wub.gif

Laba ryta
Atsakyti