Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katukai ir katytės***

QUOTE(Aist @ 2015 01 08, 20:10)
Jo, labai man gražus būna vaizdas, kai vaikas namų darbus daro, o katė prižiūri  wub.gif Parodykit Trišę su Lape  ax.gif 
Čia sena foto, bet esmė ta pati:

Nagaliu parodyti- fotikas su nusėdusiais elementais. verysad.gif O pakrovėjas karauna tik po du... Teks savaitgaliui palikti fotosesiją .. lapė Nr1- megs- manau- bus vaizdelių.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 08, 19:19)
Aist - tu gal ten gyveni, bo žinau ten per gatvę yra kotedžai  ax.gif

Ne. Mano namai Paribio g. ( už "Panoramos", už buvusių Vilniaus Pieninės ir "Pergalės" saldainių fabriko, gilyn į kalnelį ir į miškelį). mirksiukas.gif Pėsčiomis man būtų, perėjus Narbuto gatvę, Žvėryno vet. klinika, bet nepatinka man ten.
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2015 01 08, 19:26)
Teks savaitgaliui palikti fotosesiją .. lapė Nr1- megs- manau- bus vaizdelių..  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Lauksiu vaizdinės medžiagos savaitgalį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 08, 20:28)

Lauksiu vaizdinės medžiagos savaitgalį  4u.gif

pažadu- bus.

Turiu tik kaip Kauku prižiūrėjo prižiūrėjo..... Ir abi užmigo- viena prižiūrėdama, kita besimokydama...

user posted image

keista- bet jau ramiai galiu žiūrėti į Kaukutės nuotraukas...
Atsakyti
Gražu wub.gif wub.gif
Na, laikas gydo. Kiek jau laiko praėjo po Kauku išėjimo?
Atsakyti
Ainu kokia padejeja, pertikrina ar nera klaidu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 08, 19:28)
Ne. Mano namai Paribio g. ( už "Panoramos", už buvusių Vilniaus Pieninės ir "Pergalės" saldainių fabriko, gilyn į kalnelį ir į miškelį).  mirksiukas.gif  Pėsčiomis man būtų, perėjus Narbuto gatvę, Žvėryno vet. klinika, bet nepatinka man ten.

Ach taip, daba prisiminiau, kad kažkada minėjai biggrin.gif Žinau ir tą miškelį ant kalnelio - ateidavom su šunim ir ten pasivaikščioti smile.gif
Vilkra - 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 08, 20:34)
Gražu  wub.gif  wub.gif
Na, laikas gydo. Kiek jau laiko praėjo po Kauku išėjimo?

Jau pusmetis...

Šiaip įdomus faktelis- Per Kalėdas vieną dieną visi šeiminykščiai Trišę ėmėm šaukti Kauku.. Kitą dieną vėl viskas normaliai-- Trišę vadinom Triše. Kas ten mums buvo užplaukę.

O šiandiem Lapė Nr2 vakare žaidžia ligoninę... Ir vis man pasakoja- kaip aš gydžiau Leslę. Su smulkmenom- kur buvo pakabinta lašelinė, kaip aš dūriau ir pnš. smulkmenas. Kaip jai tos kelios dienos įsirėžė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 01 08, 19:36)
Ainu kokia padejeja, pertikrina ar nera klaidu smile.gif

Tai jau tikrai. Va, kiek knygų išstudijavusi, ne juokas tokia korepetitorė sūnui šalia:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 08, 20:45)
Tai jau tikrai. Va, kiek knygų išstudijavusi, ne juokas tokia korepetitorė sūnui šalia:

na- kaip jums pavyksta išauklėti vaikus- kad ant stalo tokia tvarka????? Aa jau rankas nuleidau.. verysad.gif
Atsakyti
Magnuna, o mano brolis, man rodos, Tavo kaimynystėje gyvena- Fizikų g. Čia netoli Tavęs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 08, 21:45)

Nu matosi, kad issimoklinus ir dar zvilgnis toks,: Ar jau supratai, nes jei nesupratai tai tuoj suprasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 01 08, 19:47)
na- kaip jums pavyksta išauklėti vaikus- kad ant stalo tokia tvarka????? Aa  jau rankas nuleidau.. verysad.gif

Turbūt šaipotės??? g.gif Ant stalo krūva knygų!!! Čia bardakas absoliutus. Knygos turi savo vietas lentynose/stalčiuose. Nedažnai, bet būna tokia betvarkė pas mano vaikį ant darbastalio, šiaip savo kambarį, turiu pripažint, prisižiūri. biggrin.gif
Beje, psichologai sako, kad netvarkingi vaikai užauga gerokai kūrybingesnės asmenybės, nei tvarkingi. Vat, maniškiai bus nuobodos, o pas jus meniškos sielos. 4u.gif
Atsakyti