Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katukai ir katytės***

QUOTE(Aist @ 2015 01 08, 19:47)
Magnuna, o mano brolis, man rodos, Tavo kaimynystėje gyvena- Fizikų g. Čia netoli Tavęs? g.gif

Taip, taip, čia šalia manęs biggrin.gif
Korepetitorė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 01 08, 19:48)
Ar jau supratai, nes jei nesupratai tai tuoj suprasi smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Niu bėgu, mergicos, virtuvėn vakarienės bernams komponuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 08, 20:52)
Turbūt šaipotės???  g.gif Ant stalo krūva knygų!!!

Turbūt Tu šaipaisi biggrin.gif - knygos ant stalo- nėra netvarka( bent jau pas mus-tai būtų tvarka). Kada supykusi- kaip netvarka atrodo mas mus... labai supykusi.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 08, 19:52)

Beje, psichologai sako, kad netvarkingi vaikai užauga gerokai kūrybingesnės asmenybės, nei tvarkingi. Vat, maniškiai bus nuobodos, o pas jus meniškos sielos.  4u.gif

Aha, didelė paguoda tėvams biggrin.gif Kartais taip ir neišmokstama pasinaudoti savo kūribiškumu
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Kaip čia dabar taip staigiai nauja tema ir jau tiek lapų priplepėjote g.gif
Visai nespėju doh.gif
Pasirodė Dulkytė su Sati, kokios jau paaugusios.
O aš dar negaliu atsigauti iš juoko, taigi Friskė nudribo nuo televizoriaus biggrin.gif , net pati išsigandau, taip susikaupusi buvau .Ji dabar dažnokai užima Funtuko vietą ir miega ten . Beje prieš kelias dienas ir Funtikas nusivertė.
Baltapūkė
user posted image

Rainoji
user posted image

Ryžas
user posted image
Atsakyti
Nu kas čia per juokas dėl vargšiukės Friskytės nudribimo nuo TV??? Ajaja, užjausti, paguosti, palikyti morališkai ir gal kiek guliašiuku reiktų. bigsmile.gif

Atsimenat geltoną šuniuką? doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 08 sausio 2015 - 20:12
QUOTE(busycat @ 2015 01 08, 21:04)
Aha, didelė paguoda tėvams biggrin.gif Kartais taip ir neišmokstama pasinaudoti savo kūribiškumu

Na- kai kas išmoksta kūrybingumu pasinaudoti. Ką ti kai kas ( Lapė nr 2) neradusi kuom nuvalyti savo paišymo lentelę- nuvalė ją su arbata.. doh.gif doh.gif O kai pasakiau, kad , neturėsiu pinigų kitai lentelei, jei sugadins- pasakė- "nusipirksi tų pinigėlių " irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 08 sausio 2015 - 20:13
uoj laugh.gif vargšas, neįlgai tegyveno....

Rariuko chebra thumbup.gif Nereikia juoktis iš Friskutės, gal užpakalį nusitarkavo bekrisdama tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 sausio 2015 - 20:16
QUOTE(Aist @ 2015 01 08, 21:09)

Atsimenat geltoną šuniuką?  doh.gif

Kiek suprantu jis buvo skirtas- katės dunčiams, ane?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 01 08, 20:14)
Kiek suprantu jis buvo skirtas- katės dunčiams, ane?

Ne, šits buvo šunei rolleyes.gif
Atsakyti
Tai jei netvarka kuribiskumo zenklas, tai manoji faktiskai augantis Da vincis smile.gif NEs as kai jai pasakau , kad susitvarkyk zaislus, tai jinai man sako : Zinai man atrodo, kad nelabai ta netvarka, man trugdo smile.gif Sakau, o man labai trugdo, tada jinai sako, jei tau trugdo, tai ir susitvarkyk smile.gif doh.gif
Nezinau, kas per mergina auga, bet sitas jai labai tinka smile.gif

user posted image
Atsakyti
Azu, skaičiau ką parašei. Užjaučiu dėl tokio darbo, sunku tikrai 4u.gif
Atsakyti