Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Gupiuku kolkas 7,bet teks dapirkt pateliu,o tai dvi issoko,tai tik dvi liko doh.gif gupiu atsisakyt nenoriu,labai grazios ir drasios zuvys,uzpildo visa akva,o va neonai iki siol dugniniai,o dar zolese,tai ju net nesimato,be gupiu visai buvo tuscias akvariumas,ypac,kad gaidelis megsta pasislepti ir nusnusti paparty biggrin.gif kadangi zuvu per daug,tai vis tik tegu neonai keliauja su pteriku verysad.gif o kai gaidelio nebeliks,tai kito tikrai nepirksiu,pasipuls koks kovinis,visas gupiu uodegas nugriauz,tad liks gupynas,na ir kas be ko korydorai thumbup.gif
Idomu nuo kada gupiu pateles nerst pradeda? g.gif turiu viena didesne,na gal 2 cm su uodega,kiti visi mazesni,tai ji man kazkokia keistoka,pilvas didesnis,nei kitu,toks tamsesnis,gal nestuke.gif ,ar ir siaip pateliu pilvai didesni buna,nei patinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 01 12, 15:03)
aš pastebėjau, kad jos su amžium raudonuoja, kai laikiau dešimt filtre pagautų, pradžioj buvo permatomos, [o to rausvėjo, kol viena su ikrais raudona tapo.
Yra akve viena suaugus, kuri dryzuota, raudona-permatoma biggrin.gif
paprastai slėpdavosi, o šian visur šmėžuoja. Ir garra rufos nepuola jų thumbup.gif

Nu, pas mus joms ner nuo ko sleptis nes pacios didziausios bliudelio "plesrunes" ir yra biggrin.gif O sustruma ijungia tradiciskai tada, kai mazumele sviezio vandens sliukstelnu. Gal ir Tu vakar pylei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 12, 15:21)

Idomu nuo kada gupiu pateles nerst pradeda? g.gif turiu viena didesne,na gal 2 cm su uodega,kiti visi mazesni,tai ji man kazkokia keistoka,pilvas didesnis,nei kitu,toks tamsesnis,gal  nestuke.gif ,ar ir siaip pateliu pilvai didesni buna,nei patinu g.gif

Sulaukusios pusmecio jau visos "K" patampa thumbup.gif O kitos gali ir anksciau panestet nestuke.gif Pilvas aisku svarbiausia, bet ir pajuodus siknos skylute yra garantuotas nestumo pozymis blush2.gif Dar prie JAU nesciu maziau patinai lenda.

Papildyta:
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 12, 15:20)
Kažkodėl man sakė,kad gupiai mėgsta šiltesnį vandenį nei auksinės.Gruntu jau pasirūpinta.Žvyras akvariume man nelabai gražu,bet spalvoti akmenukai tai  thumbup.gif  .Nu nzn.,nueinu į parduotuvę,paklausiau ar turi zebrinių danijų,tai sako kad taip,bet tipo bangos jų nesutinka,paklausiu ar turi gupių,sako taip,bet tipo jos mėgsta šiltesnį vandenį,auksinės tipo 3 vnt. gali gyventi mano akvariume,aišku tai nesamonė.Tai kas man belieka?Ats : šamukas  4u.gif  .
Bet jie tokie maži,kad mano akvariume jie pasiklyst galėtų.Manau vietos užtektų,ten tokio dydumo kaip per pus klaviatūros mygtuko  doh.gif .

Aira, nu is kokiu tirsciu Tu cia buri ir kiek laiko dar bursi??? blink.gif
Taigi aiskiai pasakyta, kad prie auksines netinka NIE-KAS!!
Kazkokios, zebros, kazkokie samai, gupijos... Ka dar sugalvosi?? Visiskas pravalas mergai unsure.gif
VISIEMS silumos reikia!! VI-SIEMS!! (Isskyrus auksine).
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 12, 16:20)
Ats : šamukas  4u.gif  .
Bet jie tokie maži,kad mano akvariume jie pasiklyst galėtų.Manau vietos užtektų,ten tokio dydumo kaip per pus klaviatūros mygtuko  doh.gif .

As tavo vietoj nupirkciau filtra,nebutinai parduotuvei,yra turgui ir visai neblogu iki 10€ tokiam akvai smile.gif del samuku galima gal,bet pirma nueikit i ta parduotuve,nurasykit tikra pavadinima ir pasiskaitykit,juk gali but ir visai mazas,bet jie juk auga,kaikurie uzauga net lb dideli,ka tada darysit? ir auksine jusu labai maza,bet sparciai uzaugs ir nebeatrodys akvariumas tuscias schmoll.gif as jusu vietoj ne samuka pirkciau,o sraige-ampuliarija,jos gerai viska valo,papildomai maitint nereikia,visad judery,tikrai idomiau,nei samukas thumbup.gif samai dauguma naktiniai,diena slepiasi,del to jiems reikia sleptuviu:saku,akmenu,gyvu augalu...
Labai idomu,kaip dabar atrodo jusu akvariumas,gal foto?
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 12, 17:14)
Sulaukusios pusmecio jau visos "K" patampa  thumbup.gif  O kitos gali ir anksciau panestet  nestuke.gif  Pilvas aisku svarbiausia, bet ir pajuodus siknos skylute yra garantuotas nestumo pozymis  blush2.gif  Dar prie JAU nesciu maziau patinai lenda.

Net nezinau kokia ji amziaus doh.gif na,pastebesiu,aciu 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau galiu pasirodyti,bet nuotrauku kokybe nekokia: fotkinau fotkinauir eilini karta isitikinau,kad svarbu ne koks fotoaparatas,o kas ji rankose laiko doh.gif tad pirmas blynas prisvilęs verysad.gif
Pirma noriu parodyti,kur jis stovi,o stovi jis ant pasbario tarp svetainės ir virtuvės,matomas iš trijų pusių,labiausiai is priekio(baro) ir iš šono(svetainės),iš virtuvės matau galima sakyti tik aš,tai ir nerodysiu tongue.gif
user posted image
iš svetainės(šonas):
user posted image
Iš priekio:
user posted image
labai tikiuosi patarimų,ka gal pataisyti,ką išmesti,ką dadėti? 4u.gif Sunkų apsodinti,nes,kaip ir minėjau iš visų pasių matomas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineriuke: 12 sausio 2015 - 15:51
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 12, 16:50)

labai tikiuosi patarimų,ka gal pataisyti,ką išmesti,ką dadėti? 4u.gif Sunkų apsodinti,nes,kaip ir minėjau iš visų pasių matomas doh.gif

Nu neblogai kaip pirmai pradziai 4u.gif
Sviesa kazkokia itartinai violetava.
Ir filtro oro paemimo slangute i spalvota pakeisciau. (Dar paziurekit, gal imanoma net ir pati filtro ismetimo gala kaip nors, kiek nors patrumpint?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 12, 18:12)
Nu neblogai kaip pirmai pradziai  4u.gif
Sviesa kazkokia itartinai violetava.
Ir filtro oro paemimo slangute i spalvota pakeisciau. (Dar paziurekit, gal imanoma net ir pati filtro ismetimo gala kaip nors, kiek nors patrumpint?)  g.gif

Mane ta balta slangute taip pat erzina,reiks paieskot juodos spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 12, 17:24)
Mane ta balta slangute taip pat erzina,reiks paieskot juodos spalvos g.gif

... virsutine antros fotkes gupija - KONKRETI nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir jau nebelabai daug truksta!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 12, 18:29)
... virsutine antros fotkes gupija - KONKRETI  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir jau nebelabai daug truksta!!  biggrin.gif

Ja ir turejau omeny smile.gif bet tavo ir izvalgumas thumbup.gif bet mailiukas tai bus tikrai suestas,gaideliui bus soti puota doh.gif o pries nersta kazkaip keistai gal elgiasi?na is kur zinot,kada jau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 12, 14:22)
Nu, pas mus joms ner nuo ko sleptis nes pacios didziausios bliudelio "plesrunes" ir yra  biggrin.gif  O sustruma ijungia tradiciskai tada, kai mazumele sviezio vandens sliukstelnu. Gal ir Tu vakar pylei?  bigsmile.gif

nu ne, šeštadienį pyliau. tik ričijos gavus akmenį ja aprišau, viršuj dar palikau
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 12, 14:21)
gupiu atsisakyt nenoriu,labai grazios ir drasios zuvys,uzpildo visa akva

Judėtum kada link Raseinių pusės, tai duočiau mailiaus, iš praėjusių nerštų berods 6 likusios, tik va visos patelės, o dabar prieš kelias dienas vėl kelios išneršė, tai bent 10 suskaišiavau.
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 12, 16:43)
Ja ir turejau omeny smile.gif bet tavo ir izvalgumas thumbup.gif bet mailiukas tai bus tikrai suestas,gaideliui bus soti puota doh.gif o pries nersta kazkaip keistai gal elgiasi?na is kur zinot,kada jau... g.gif

aš paauglystėj gupijas, molinezijas visokias auginau. Ta storą gupiją atskirdavau į sloiniką, ten ji būdavo, jei pagaudavau, kad gimdo (krenta mažulis rutuliukas, akimirksniu išsitiesia-gupiukas), iš karto po visko patelę iškeldavau. sloinike žolių reik
Atsakyti