QUOTE(evora @ 2015 01 10, 18:24)
Kristuliux skundėsi:
... tik augalas isleidzia lapelius naujus, akimirka ir nera ju, pasirodo skaliarai uzkandziauja naujais mazuciais lapeliais... doh.gif Nu Jus man dabar durnai pasakykit... kaip pas kitus akvariumuose kur pilna ziauriai graziu dideliu augalu, plaukioja skaliarai... Nu as nesuprantu ar cia man vienai taip nesiseka ar kas cia yra ... doh.gif
Vakar lankiausi Šiaulių ,,Amanijoje"-ten didžiuliai rausvi lotosai akvuose auga ir skaliarai tarp jų plaukioja. Kadangi maniškės skaliarkės lotosus už salotas palaikė ir sulapnojo, tai paklausiau savininko, kodėl jo skaliarai tokie kultūringi. Pasirodo reikia sodinti jau didelius lotosų krūmus, tada lapai nebe tokie skanūs ir per stori. Dar patarė duoti vegetariško(žolinio) sauso maisto, kad nepuldinėtų augalų.
Dekui , prie progos parduotuveje uzklausiu tokio maistelio, tikiuosi ir musu kaime kazka panasaus bent jau pasiulys.
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 10, 22:34)
Ukniso sodint staurogyna repens,vis isplauke,itariu pterika,kas daugiau galetu isknis tai nesugalvoju,o tas kaip plauke,tai kaip tankas

taip tai jokiu nuostoliu daugiau,zinoma ir del isplaukusiu staurogyna negaliu jo kaltint 100%,juk nepagautas nevagis
Papildyta:
Tiesa,o tenelusa galima kirpti,per aukstas jis mano akve pirmam planui

noreciau,kaip neauksta zolyte augint
Garantuotai 100% pteriko darbas, sia savaite du padovanojau, nes istisai zoles plaukiodavo, o dabar ramu be ju .

Kiekvienam žmogui duota užtektinai jėgų įvykdyti tai, kuo jis yra įsitikinęs. (Gėtė)