Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(sineriuke @ 2015 01 11, 21:23)
Pterikas jau rado naujus namus,treciad.iskeliauja thumbup.gif o su neonais nesinori atsisveikint,ar ne per daug 30 l zuvu:gaidelis,5 neonai, 10 gupiuku, 3 koridorusai? Ar vis tik neonu atsisakyt paliekant ir nedidinant likusia fauna? Na niekaip negaliu apsisprest doh.gif  verysad.gif

aš skaičiuoju po litrą vienam žuvies cm/
Atsakyti
taip ir reik skaiciuoti. plius minus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 01 12, 01:04)
pas mane 20 zuvu is 2 pterikai 72 l akvariume, ir jau vis isdalint noriu bent 4 zuvis. o cia per pus mazesnis turis... g.gif

Nelygu kokio dydzio zuvys,juk ne centimentiniai pas tamsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2015 01 12, 00:34)
visi gyvi, tik filtro naujo reikia. Gerai, kad savaitgalį, o tai per darbo dieną galėjo ilgiau nepamatytas bėgti tas vanduo

Megink susiremontuot! Te nelabai yra pro kur begt, tai tikrausiai tik paklibint, priverzt kazka reiks.
O patys filtru korpusai (jei iskile) visai pusetinai susilipdo su ikaitintu lituokliu. Grozio nera, bet ir nevarva ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausimas. Dabar akve su žuvim red chery ir filtruojančios (bet įtariu, kad te amano krevetės doh.gif ), jei įleisiu dar kokių, nesikryžmins? g.gif nesigaus kokia nesąmonė
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 11, 22:23)
Pterikas jau rado naujus namus,treciad.iskeliauja thumbup.gif o su neonais nesinori atsisveikint,ar ne per daug 30 l zuvu:gaidelis,5 neonai, 10 gupiuku, 3 koridorusai? Ar vis tik neonu atsisakyt paliekant ir nedidinant likusia fauna? Na niekaip negaliu apsisprest doh.gif  verysad.gif

Nu daugoka tu zuvu, bet kol kas galima prasisukt su daznesniu vandens sviezinimu, na ir zoles kondicines, kad but daug...Arba jei nesinori neonu atsisakyt, gal verta gupiju skaiciu pamazint. Man tai tu rusiu daugoka tokiam akvuke (pati toki turiu) - as asmeniskai palikciau neonus su gaideliu, arba gupiju bureli, na ir korydoriukus.
Gal kam Kaune neonai nusibodo, drauge priglaustu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 12, 12:36)
Nu daugoka tu zuvu, bet kol kas galima prasisukt su daznesniu vandens sviezinimu, na ir zoles kondicines, kad but daug...Arba jei  nesinori neonu atsisakyt, gal verta gupiju skaiciu pamazint. Man tai tu rusiu daugoka tokiam akvuke (pati toki turiu) - as asmeniskai palikciau neonus su gaideliu, arba gupiju bureli, na ir korydoriukus.
Gal kam Kaune neonai nusibodo, drauge priglaustu  ax.gif

Ir as neono uz centimetra nelaikyciau schmoll.gif
Reigis sakes SM verysad.gif Kazka taip nutobulino, kad teks atsibuciuot verysad.gif Negyvai uzp..isa ta "KLAIDA" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 12, 08:50)
Nelygu kokio dydzio zuvys,juk ne centimentiniai pas tamsta biggrin.gif

gupija molinezijos neonai rasboros... - visos tokios pat nedideles smile.gif
Atsakyti
kas čia nutiko šiandien mano akvui, krevetės išdrąsėjo kaip nzn kas, visur tik bimbinėjau, raudonuoja sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 01 12, 14:36)
kas čia nutiko šiandien mano akvui, krevetės išdrąsėjo kaip nzn kas, visur tik bimbinėjau, raudonuoja sau g.gif

thumbup.gif Pas manes kaip tik visos kazkokios isbalusios blink.gif Ot indomu bus kai Kvykai gaudysiu ar bent 1 patele sumeskeriosiu g.gif
Bet tik mazytes sunkiai dazosis. Tos dickes tai kaip braskes rutu darzely... dar labiau uz mano "valisnerija" raudonyja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 12, 13:45)
thumbup.gif  Pas manes kaip tik visos kazkokios isbalusios  blink.gif  Ot indomu bus kai Kvykai gaudysiu ar bent 1 patele sumeskeriosiu  g.gif
Bet tik mazytes sunkiai dazosis. Tos dickes tai kaip braskes rutu darzely... dar labiau uz mano "valisnerija" raudonyja  wub.gif

aš pastebėjau, kad jos su amžium raudonuoja, kai laikiau dešimt filtre pagautų, pradžioj buvo permatomos, [o to rausvėjo, kol viena su ikrais raudona tapo.
Yra akve viena suaugus, kuri dryzuota, raudona-permatoma biggrin.gif
paprastai slėpdavosi, o šian visur šmėžuoja. Ir garra rufos nepuola jų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2015 01 11, 15:15)
Aira, šamukas, šamukui nelygus, bet maži jie niekada nelieka  schmoll.gif  Geriau jau neleisk jų prie savo auksinės, ir taip jai maža vietos  4u.gif
Jei jau labai norisi daugiau žuvų, gali įleisti gupijų porelę, nes tos bet kokiom sąlygom išgyvena drinks_cheers.gif  Bet akvukas tai mažas, nepamiršk to, gal geriau mišrainės nedaryk, o pirmiausia, kaip sakė Arvydas, gruntu pasirūpink (praprovus paprastą žvyrą, nereiks jokių finansinių investicijų  thumbup.gif ) ir keletu gyvų augalėlių.

Kažkodėl man sakė,kad gupiai mėgsta šiltesnį vandenį nei auksinės.Gruntu jau pasirūpinta.Žvyras akvariume man nelabai gražu,bet spalvoti akmenukai tai thumbup.gif .Nu nzn.,nueinu į parduotuvę,paklausiau ar turi zebrinių danijų,tai sako kad taip,bet tipo bangos jų nesutinka,paklausiu ar turi gupių,sako taip,bet tipo jos mėgsta šiltesnį vandenį,auksinės tipo 3 vnt. gali gyventi mano akvariume,aišku tai nesamonė.Tai kas man belieka?Ats : šamukas 4u.gif .
Bet jie tokie maži,kad mano akvariume jie pasiklyst galėtų.Manau vietos užtektų,ten tokio dydumo kaip per pus klaviatūros mygtuko doh.gif .
Atsakyti