Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Ohoho... o kokie augaliukai grazus. Kokios spalvos blink.gif
Atsakyti
ir kodėl ta Amanija Šiauliuose doh.gif
Vakar akve šiį tą keičiau, apsodinau ričija akmenį, gal laikys (siūlu vyniojau). O krevečių kiek doh.gif koks šimtas turbūt laisvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 01 11, 12:01)
ir kodėl ta Amanija Šiauliuose doh.gif
Vakar akve šiį tą keičiau, apsodinau ričija akmenį, gal laikys (siūlu vyniojau). O krevečių kiek doh.gif koks šimtas turbūt laisvai biggrin.gif

Pas mane syryt irgi nauja partija isplauke bigsmile.gif Suda te juos suskaiciuosi... Tik dab siurbt vel sunku; anie jau buvo visai pusetinai iziurimi, o situ... tik akys blizga... blink.gif
Atsakyti
Visas smagumas ,,Amanijoje'' ir yra , kad gali ateiti ir pasižiūrėti kaip natūroj gražus akvariumas atrodo. O dar juose augančias žoles parduoda. Tiesa kainos gal ir didokos lyginant su turgaus. Na, pvz: suaugusi Kriptokorina vendta (raudonai juodais lapais)vienas krūmelis 12 lt.-Kikoj irgi ne pigiau, gal ir brangiau. Šakelė 10 cm. Alternanthera reineckii(raudona)-8 lt.-kitur negavau niekur pirkti , tai džiaugiuosi gavusi ir visai mielai atidaviau pinigėlius. Hemianthus micranthemoides 5-6 cm. ilgio-2 lt. Viską rauna arba nuskabo iš salėje augančių akvariumų. Dėl tos priežasties akvariumai nuolat keičia savo grožį. Štai dabar kai buvau, visai neprastai apravėti. Gal blogiau žiemą auga, gal nori ištuštinti ir naujai atsodinti, o gal daug pirkėjai išsineša. Dar yra savininko vienas kambarys, kur pirkėjai neįleidžiami. Ten vien akvariumai su auginamais augalais-primena tvarkingą gerai prižiūrėtą daržą.
Vasarą, kai įsirenginėsiu naują akvariumą, bus kur nueiti ir retesnių žolikių nusipirkti. Aišku kainuos nemažai, bet kai prisiauginsiu grožis atpirks viską. Gal dar ir kitiems už dyką padalinti turėsiu.
Įdomu kiek toks didžiulis , per visą akvariumo aukštį išaugęs lotoso krūmas kainuoja? Gal kas galit spėti kainą? Aš kažkaip nebespėjau paklausti, o Oi, kaip norėčiau tokios grožybės.
Papildyta:
Toj pačioj AMANIJOJ labai gražiai sužėlusi ričija. Klausiau kaip priaugina tokią gražią ir ką daro , kad neišplauktų. Sakė užpila plonu sluoksniu grunto(smulkesniu 2-5 mm.)kad laikytų, kai paauga- vėl užpila plonu sluoksniu ir taip kartoja kol įsitvirtina. Ten jos lyg žalių debesų patalai. Bet nesusigundžiau tokiu juvelyriniu darbeliu-gal kada ateityje, jei bus noro terliotis.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 11, 11:12)
Pas mane syryt irgi nauja partija isplauke  bigsmile.gif  Suda te juos suskaiciuosi... Tik dab siurbt vel sunku; anie jau buvo visai pusetinai iziurimi, o situ... tik akys blizga... blink.gif

aj aš galvon neimu jei kažkiek susiurbiu, daug jų, dar bus
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 01 09, 23:46)
Sakau parodysiu naujokiska bliudeli savo (geras menuo jam)... Ale kaip baisiai galinis stikliukas atrodo fotkej biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif IR tas visas sildytuvo, puteklio agregaras agresyvus biggrin.gif Bet tai mano betvarke. LAukinis nedizainiskas bliudas su netikusiu gruntu biggrin.gif

user posted image

Arvydai, tikiuosi neatmusiu noru suselpti mane su gyvastim i akva biggrin.gif As vis viliuosi, kad tie turimi lenkiski ne vandeny aginti augaliukai kaip nors isiveis ir nebus nupiepe ir pasiraite, kaip dabar.

Kokia čia žolė kairėj pusėj raudonas?
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 01 11, 13:27)
aj aš galvon neimu jei kažkiek susiurbiu, daug jų, dar bus

Idomiai pamaciau, kad naujagymiu yra. Buciau 100 metu nepastebejes, bet kai degiau sviesa bent 10 ant priekinio stiklo tupejo lotuliukas.gif Spruko tai kaip zirniukai pasipyle biggrin.gif
Aplamai visos mano krevetkes kazkodel labai issigasta kai lempa uzsidega smile.gif
Atsakyti
Tai nieks nieko apie teneluso kirpima? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2015 01 11, 15:18)
Kokia čia žolė kairėj pusėj raudonas?

Cia Alternanthera colorata smile.gif Biski pasiraicius pas mane...
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 11, 14:30)
Tai nieks nieko apie teneluso kirpima? verysad.gif

Turbut nelabai gerai trumpint g.gif O Tu pabandyk 1 sniura nukirpt ir padabok kas bus bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif .
Norėjau paklausti iki kiek gali užaugti šamukai?Mačiau jų parduotuvėse,bet jau tokie maži kad vos įžiūrėt,nejau jie tokie ir liks? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 11, 15:45)
Labukas   4u.gif  .
Norėjau paklausti iki kiek gali užaugti šamukai?Mačiau jų parduotuvėse,bet jau tokie maži kad vos įžiūrėt,nejau jie tokie ir liks?  doh.gif

Aira, šamukas, šamukui nelygus, bet maži jie niekada nelieka schmoll.gif Geriau jau neleisk jų prie savo auksinės, ir taip jai maža vietos 4u.gif
Jei jau labai norisi daugiau žuvų, gali įleisti gupijų porelę, nes tos bet kokiom sąlygom išgyvena drinks_cheers.gif Bet akvukas tai mažas, nepamiršk to, gal geriau mišrainės nedaryk, o pirmiausia, kaip sakė Arvydas, gruntu pasirūpink (praprovus paprastą žvyrą, nereiks jokių finansinių investicijų thumbup.gif ) ir keletu gyvų augalėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 11 sausio 2015 - 15:21