Ohoho... o kokie augaliukai grazus. Kokios spalvos

QUOTE(M.K. @ 2015 01 11, 12:01)
ir kodėl ta Amanija Šiauliuose
Vakar akve šiį tą keičiau, apsodinau ričija akmenį, gal laikys (siūlu vyniojau). O krevečių kiek
koks šimtas turbūt laisvai 

Vakar akve šiį tą keičiau, apsodinau ričija akmenį, gal laikys (siūlu vyniojau). O krevečių kiek

Pas mane syryt irgi nauja partija isplauke

Visas smagumas ,,Amanijoje'' ir yra , kad gali ateiti ir pasižiūrėti kaip natūroj gražus akvariumas atrodo. O dar juose augančias žoles parduoda. Tiesa kainos gal ir didokos lyginant su turgaus. Na, pvz: suaugusi Kriptokorina vendta (raudonai juodais lapais)vienas krūmelis 12 lt.-Kikoj irgi ne pigiau, gal ir brangiau. Šakelė 10 cm. Alternanthera reineckii(raudona)-8 lt.-kitur negavau niekur pirkti , tai džiaugiuosi gavusi ir visai mielai atidaviau pinigėlius. Hemianthus micranthemoides 5-6 cm. ilgio-2 lt. Viską rauna arba nuskabo iš salėje augančių akvariumų. Dėl tos priežasties akvariumai nuolat keičia savo grožį. Štai dabar kai buvau, visai neprastai apravėti. Gal blogiau žiemą auga, gal nori ištuštinti ir naujai atsodinti, o gal daug pirkėjai išsineša. Dar yra savininko vienas kambarys, kur pirkėjai neįleidžiami. Ten vien akvariumai su auginamais augalais-primena tvarkingą gerai prižiūrėtą daržą.
Vasarą, kai įsirenginėsiu naują akvariumą, bus kur nueiti ir retesnių žolikių nusipirkti. Aišku kainuos nemažai, bet kai prisiauginsiu grožis atpirks viską. Gal dar ir kitiems už dyką padalinti turėsiu.
Įdomu kiek toks didžiulis , per visą akvariumo aukštį išaugęs lotoso krūmas kainuoja? Gal kas galit spėti kainą? Aš kažkaip nebespėjau paklausti, o Oi, kaip norėčiau tokios grožybės.
Papildyta:
Toj pačioj AMANIJOJ labai gražiai sužėlusi ričija. Klausiau kaip priaugina tokią gražią ir ką daro , kad neišplauktų. Sakė užpila plonu sluoksniu grunto(smulkesniu 2-5 mm.)kad laikytų, kai paauga- vėl užpila plonu sluoksniu ir taip kartoja kol įsitvirtina. Ten jos lyg žalių debesų patalai. Bet nesusigundžiau tokiu juvelyriniu darbeliu-gal kada ateityje, jei bus noro terliotis.
Vasarą, kai įsirenginėsiu naują akvariumą, bus kur nueiti ir retesnių žolikių nusipirkti. Aišku kainuos nemažai, bet kai prisiauginsiu grožis atpirks viską. Gal dar ir kitiems už dyką padalinti turėsiu.
Įdomu kiek toks didžiulis , per visą akvariumo aukštį išaugęs lotoso krūmas kainuoja? Gal kas galit spėti kainą? Aš kažkaip nebespėjau paklausti, o Oi, kaip norėčiau tokios grožybės.
Papildyta:
Toj pačioj AMANIJOJ labai gražiai sužėlusi ričija. Klausiau kaip priaugina tokią gražią ir ką daro , kad neišplauktų. Sakė užpila plonu sluoksniu grunto(smulkesniu 2-5 mm.)kad laikytų, kai paauga- vėl užpila plonu sluoksniu ir taip kartoja kol įsitvirtina. Ten jos lyg žalių debesų patalai. Bet nesusigundžiau tokiu juvelyriniu darbeliu-gal kada ateityje, jei bus noro terliotis.
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 11, 11:12)
Pas mane syryt irgi nauja partija isplauke
Suda te juos suskaiciuosi... Tik dab siurbt vel sunku; anie jau buvo visai pusetinai iziurimi, o situ... tik akys blizga... 

aj aš galvon neimu jei kažkiek susiurbiu, daug jų, dar bus
QUOTE(kvyka @ 2015 01 09, 23:46)
Sakau parodysiu naujokiska bliudeli savo (geras menuo jam)... Ale kaip baisiai galinis stikliukas atrodo fotkej
IR tas visas sildytuvo, puteklio agregaras agresyvus
Bet tai mano betvarke. LAukinis nedizainiskas bliudas su netikusiu gruntu 

Arvydai, tikiuosi neatmusiu noru suselpti mane su gyvastim i akva
As vis viliuosi, kad tie turimi lenkiski ne vandeny aginti augaliukai kaip nors isiveis ir nebus nupiepe ir pasiraite, kaip dabar.

Arvydai, tikiuosi neatmusiu noru suselpti mane su gyvastim i akva

Kokia čia žolė kairėj pusėj raudonas?
QUOTE(M.K. @ 2015 01 11, 13:27)
aj aš galvon neimu jei kažkiek susiurbiu, daug jų, dar bus
Idomiai pamaciau, kad naujagymiu yra. Buciau 100 metu nepastebejes, bet kai degiau sviesa bent 10 ant priekinio stiklo tupejo

Aplamai visos mano krevetkes kazkodel labai issigasta kai lempa uzsidega

QUOTE(jurginux @ 2015 01 11, 15:18)
Kokia čia žolė kairėj pusėj raudonas?
Cia Alternanthera colorata

QUOTE(sineriuke @ 2015 01 11, 14:30)
Turbut nelabai gerai trumpint

QUOTE(Aira2 @ 2015 01 11, 15:45)
Labukas
.
Norėjau paklausti iki kiek gali užaugti šamukai?Mačiau jų parduotuvėse,bet jau tokie maži kad vos įžiūrėt,nejau jie tokie ir liks?

Norėjau paklausti iki kiek gali užaugti šamukai?Mačiau jų parduotuvėse,bet jau tokie maži kad vos įžiūrėt,nejau jie tokie ir liks?

Aira, šamukas, šamukui nelygus, bet maži jie niekada nelieka

Jei jau labai norisi daugiau žuvų, gali įleisti gupijų porelę, nes tos bet kokiom sąlygom išgyvena