sveikutes,as neseniai gavau dovanu bonsiuka,tik irgi rusies nezinau
ziurejau as tam jusu rekomenduojamam puslapy www.bonsai.lt bet taip ir "neatkasiau",kokia rusis...
bet nors tiek issiaiskinau,kokiu vandeniu ir kaip daznai lieti,tikekimes,kad gyvens,nes bent kol kas laikos puikiai!
tfu tfu tfu,kad neprisisnekeciau
gal kas zinot,kokios rusies sitas bonsiukas? 
Papildyta:
nesuprantu,kitos ikelia dideles fotkes ir dar ne po viena,o as tai tik po viena mazyte kilnoju
Papildyta:
nesuprantu,kitos ikelia dideles fotkes ir dar ne po viena,o as tai tik po viena mazyte kilnoju
alio! nejaugi niekas bonsu neauginat?
QUOTE(giedree_grey @ 2006 07 26, 01:53)
Nezinau, is manes bonsai zinove
Va, siandien 6metai, kaip istekejus
1. Gal kuri zinot, kaip mano medukas lietuviskai vadinasi (niekur neradau);
2. Su kokiu vandenuku purskiat ir laistot (nes www.bonsai.lt puslapeli paskaiciau, kokio reik. Bet is kur as ji toki istrauksiu
3. Ar laikot vazoneli lekstuteje? Ar toj lekstutej vandenuko paliekat? (nors kiek cia skaiciau, susidariau vaizda, kad vandens pertekliu ispilat
4. Neradau, ar sitie augaliukai megsta tiesiogine saule, ar nebijo skersveju (o gal neatidziai ieskojau, tada pardon).
Viskas
vat vat mane irgi tokie klusimai domina+ kokia rusis
as tam www.bonsai.lt irgi nieko
tikslaus neradau
tikslaus neradau
QUOTE(giedree_grey @ 2006 07 28, 20:08)
vat vat mane irgi tokie klusimai domina+ kokia rusis
as tam www.bonsai.lt irgi nieko
tikslaus neradau
tikslaus neradau
Nelabai aiški foto, gal zelkova?
sveikos, as jau gera pusmeti auginu bonsa. Ir vis dar stiebiasi ir bujoja
. nedaug ka galiu jums pasakyt, kai persodinau jis buvo numetes visus lapelius,bet atsigavo. Purskiu kasdien su vandeniu visa ir truputi papurskiu i vazona,kad sausa nebutu,i menesi pora kartu patresiu truputi,bonsui spec trasom,tik liepa ir rugpjuti sako negalima tresti. o jis stovi pas mane ant palanges kur visada saule ir kuo graziausiai zaliuoja.
QUOTE(giedree_grey @ 2006 07 26, 00:53)
Jau ir aš turiu
Tai vat ir perskaičiau tą puslapį apie BONSUS ir darauvistiek savaip,na kol kastfu tfu tfu dar auga ir gražiai šakeles leidžia
Laistau tai aš jį gal kas antrą dieną,na kai matau kad žemė jau sausa,nes kai maža talpataigreitai ir išdžiūna.Laistau paprastu nusistovėjusiu vandeniu,laikau toliau nuo saulės,nes pas mane pietinė pusė visi langai,tai manau nebūtų jam į naudą
QUOTE(LadyStar @ 2006 07 28, 20:28)
Nelabai aiški foto, gal zelkova?
labai aciu
Papildyta:
taip tai tikrai zelkova!

Maniskis is trecio karto pagaliau prazydo
jau gavau dovanu su ziedais , bet amarai apsedo- numete ziedus. Antrakart- tas pats. O trecias kartas nemelavo
Mano "Ulmus" bonsas
giedree_grey, tavo ne toks pat ?
QUOTE(solele @ 2006 07 30, 16:42)
nea,mano zelkova.
sveikos merginos, turiu jusu klausimeli, mano vyrelis baisiai nori nupirkti sita medeli, labai jam jie grazus, bet aisku priziurejimas teks man, tai labai noreciau kad mane apsviestumet apie ji, labai sunku ji priziureti, labai jis megsta demesi, nes jei prades man jis nykti tai kam ji ir pirkti, siaip gelytes auginu ir myliu, bet girdejus kad pas dauka jie numirsta tai bijau ir sutikti kad nupirktu