Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

Sveikutes,

oi kokius gražuolius auginate thumbup.gif , o aš va dabar renku info kaip juos augint ir prižiūrėt. Nors šiaiP vienas bonsis namie kaip ir yra ; citrina apie 4,5 metų, ji 12 cm, na čia mano eksperimentas blush2.gif , bet va gimtadieniui savo tai jau būtinai nusipirksiu bonsiuką arba gal gausiu dovanų ax.gif

o va čia dau visko apie bonsai
Atsakyti
QUOTE(muselyte @ 2006 08 12, 19:36)
Sveikutes,

oi kokius gražuolius auginate thumbup.gif , o aš va  dabar renku info kaip  juos augint ir prižiūrėt. Nors šiaiP  vienas bonsis namie kaip ir yra ; citrina apie  4,5 metų, ji  12 cm, na čia mano eksperimentas blush2.gif , bet va gimtadieniui savo  tai jau  būtinai nusipirksiu bonsiuką arba gal gausiu dovanų ax.gif

o va čia dau visko apie bonsai

Nors mano gimtadieni dar daugiau nei po 2 men, bei irgi uzprasiau bonzio dovanu bigsmile.gif
Atsakyti
mano bonsiukas irgi truputi nuleides lapelius,keli pagelto unsure.gif . kai persikrausčiau i kita kambarį,nors ta pati pietine pusė ir sviesus kambarys,bet vistiek kažko jam trūksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2006 08 13, 00:00)
mano bonsiukas irgi truputi nuleides lapelius,keli pagelto  unsure.gif . kai persikrausčiau i kita kambarį,nors ta pati pietine pusė ir sviesus kambarys,bet vistiek kažko jam trūksta  verysad.gif

Per sausas oras gal. Purkšk 2 kartus per dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 08 13, 11:02)
Per sausas oras gal. Purkšk 2 kartus per dieną  smile.gif

jau atrodo, labai stengiuos rūpintis,bet kas jam netinka verysad.gif
gal per šlapia,sudėtingi augalėliai.
Atsakyti
as irgi nesuprantu ko jam truksta,auginu,kaip reikia,nu bet vis ima ir pagelsta lapuku. sakau,gal jam nepatinka,kad as kartais langa atidarau,tai vejo gauna g.gif
Atsakyti
ATRODO PERPRATAU SAVO BONSIUKA smile.gif TAIP IR YRA,KAIP SPEJAU,JAM LAPELIAI GELSTA,KAI LAUKE SALTA,O AS DAR JAM LANGA ATIDARAU,BET JEI LAUKE SILTA,TAI GALIMA BISKIUKA VEJO ILEIST smile.gif LIETI REIKIA PO NEDAUG IR SILTU FILTRUOTU VANDENIU,BE TO BENT KARTA PER DIENA NUPURKSTI LAPELIUS (NA,CIA BENT MANISKIS TAIP MEGSTA) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedree_grey @ 2006 08 18, 12:36)
ATRODO PERPRATAU SAVO BONSIUKA smile.gif TAIP IR YRA,KAIP SPEJAU,JAM LAPELIAI GELSTA,KAI LAUKE SALTA,O AS DAR JAM LANGA ATIDARAU,BET JEI LAUKE SILTA,TAI GALIMA BISKIUKA VEJO ILEIST smile.gif LIETI REIKIA PO NEDAUG IR SILTU FILTRUOTU VANDENIU,BE TO BENT KARTA PER DIENA NUPURKSTI LAPELIUS (NA,CIA BENT MANISKIS TAIP MEGSTA) ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O mano ir stovi ant palangės į pietų pusę ir negeltonuoja tfu tfu tfu nors ir nepurškiu aš jo ir šalia balkonas visą laiką atviras,gal jam tai patinka g.gif
Na reiks pasitaisyti su apipurškimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 08 18, 15:49)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O mano ir stovi ant palangės į pietų pusę ir negeltonuoja tfu tfu tfu nors ir nepurškiu aš jo ir šalia balkonas visą laiką atviras,gal jam tai patinka  g.gif
Na reiks pasitaisyti su apipurškimu  blush2.gif

o tavo kokios rusies? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedree_grey @ 2006 08 18, 18:13)

laba diena.as ir gavau dovanu bonsa,bet jis man numete visus lapelius,sakykit gal zinot ar jis dar gali atsigauti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juga @ 2006 08 19, 14:23)
laba diena.as ir gavau dovanu bonsa,bet jis man numete visus lapelius,sakykit gal zinot ar jis dar gali atsigauti.  verysad.gif

zinau tokiu atveju,kad atsigauna. nenusimink,gal ir taviskis atsigaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedree_grey @ 2006 08 18, 17:13)

Va nurašysiu nuo kortelės,kuri buvo ismeigta į mano bonsiuką,tai kaip suprantu jo pavadinimas g.gif LIGUSTRUM SINENSIS
Ir šiandien tai tikrai apipurškiau ax.gif
Atsakyti