Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

user posted image

Čia mano augintinis, nežinau kaip tiksliai jis vadinasi.gavau dovanų per gimtadieni. Jau puse metu auginu.seip tikrai labai jautrus augaliukas, reikia kiekviena diena laistyt, ir svarbiausia neperlaistyt, nes iskart lapeliai geltonuoja. Man tai sunkiausia su karpymu, nezinau kaip ji formuot, jis man auga ne taip kaip as noriu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(giedree_grey @ 2006 07 30, 14:35)
labai aciu 4u.gif  pabandysiu patikrinti.
Papildyta:
taip tai tikrai zelkova! thumbup.gif

Nėra už ką drinks_cheers.gif
Auginau ir aš kažkada tokį.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrule @ 2006 08 05, 14:58)
Čia mano augintinis, nežinau kaip tiksliai jis vadinasi.gavau dovanų per gimtadieni. Jau puse metu auginu.seip tikrai labai jautrus augaliukas, reikia kiekviena diena laistyt, ir svarbiausia neperlaistyt, nes iskart lapeliai geltonuoja. Man tai sunkiausia su karpymu, nezinau kaip ji formuot, jis man auga ne taip kaip as noriu... schmoll.gif

O man tai koks gražus taviškis wub.gif ir nieko formuoti nesinorėtų schmoll.gif
Reiks ir man savo pavadinimą mėgint rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 08 05, 20:36)
Nėra už ką  drinks_cheers.gif
Auginau ir aš kažkada tokį..  verysad.gif

o tai kas atsitiko,kad nebeaugini?
Papildyta:
QUOTE(Giedrule @ 2006 08 05, 15:58)
user posted image

pas tave zelkova.as toki pati auginu,tai jis man irgi karts nuo karto pageltonuot sugalvoja,net nzn del ko,nei per daug laistaiu,nei ka g.gif
Atsakyti
Ačiū giedree-grey už pavadinimą 4u.gif

gal žinot ar zelkova žiemą numeta lapelius? ar jį kažkaip įpatingai reikia paruošti?
Atsakyti
QUOTE(solele @ 2006 07 30, 16:42)
user posted image

Maniskis is trecio karto pagaliau prazydo  thumbup.gif 

jau gavau dovanu su ziedais , bet amarai apsedo- numete ziedus. Antrakart- tas pats. O trecias kartas nemelavo  thumbup.gif

Mano "Ulmus" bonsas

giedree_grey, tavo ne toks pat ?

Mano bonsukas toc toc tokiais lapeliais ir ziedeliais thumbup.gif Tik kamienas issiraites mirksiukas.gif Ir pavadinimas kitas rolleyes.gif Idomu....

Vakar buvau geliu pardej. Tai prie bonsu stendo buvo aprasyta, ka jie megsta ir ko ne. Trumpai ir aiskiai. Apie laistyma tai viskas aisku. Vat, nemegsta tiesiogines saulekaitos bei skersveju. Dar ten rekomendavo bonsu vazonelius padeti i lekstute, kuriame pribarstyta akmeneliu... Ar kas taip laikot savo "augintini". Tikriausiai tarp tu akmenuku gali buti ir vandenuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedree_grey @ 2006 08 07, 07:43)
o tai kas atsitiko,kad nebeaugini?

Porą mėnesių jis gyveno neblogai pas mane, tačiau išsikrausčiau, palikau augint draugui.. Jis savaitgaliais išvažiuodavo, tai medelis likdavo nelietas 2 dienas ir palaipsniui nudžiūvo verysad.gif
Bet toks kamienas gražus jo buvo wub.gif Labai gaila cray.gif
Va ir foto, šiek tiek matosi, bet realiai tai toks tarsi gyvatėle išraitytas tas medelis buvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyStar: 07 rugpjūčio 2006 - 23:35
QUOTE(LadyStar @ 2006 08 08, 00:34)
Porą mėnesių jis gyveno neblogai pas mane, tačiau išsikrausčiau, palikau augint draugui.. Jis savaitgaliais išvažiuodavo, tai medelis likdavo nelietas 2 dienas ir palaipsniui nudžiūvo  verysad.gif
Bet toks kamienas gražus jo buvo  wub.gif  Labai gaila cray.gif
Va ir foto, šiek tiek matosi, bet realiai tai toks tarsi gyvatėle išraitytas tas medelis buvo  wub.gif

nu ir fainutis, labai ir noriu to bonsai medelio as, bet kazkaip kiek paskaitau, labai daug prieziuros reikia tam medeliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 08 08, 00:34)
Porą mėnesių jis gyveno neblogai pas mane, tačiau išsikrausčiau, palikau augint draugui.. Jis savaitgaliais išvažiuodavo, tai medelis likdavo nelietas 2 dienas ir palaipsniui nudžiūvo  verysad.gif
Bet toks kamienas gražus jo buvo  wub.gif  Labai gaila cray.gif
Va ir foto, šiek tiek matosi, bet realiai tai toks tarsi gyvatėle išraitytas tas medelis buvo  wub.gif

nu tikrai labai grazus kamienas medelio buvo wub.gif gaila,kad nudziuvo...
Papildyta:
QUOTE(Giedrule @ 2006 08 07, 11:28)
Ačiū giedree-grey už pavadinimą 4u.gif

gal žinot ar zelkova žiemą numeta lapelius? ar jį kažkaip įpatingai reikia paruošti?

zelkova ziema uzaugina nedidelias zalsvas gelutes,kurios skleidzia nezymu aromata.o rudeni lapai(kritimo metu) tampa nuo aukso geltonumo iki bronzines spalvos. jei supranti anglu k. idedu tau linka kur pakankamai issamiai raso apie zelkovas.

http://www.bonsaisite.com/zelkova.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedree_grey: 08 rugpjūčio 2006 - 09:59
QUOTE(giedree_grey @ 2006 08 08, 07:51)
nu tikrai labai grazus kamienas medelio buvo wub.gif gaila,kad nudziuvo...
Papildyta:
zelkova ziema uzaugina nedidelias zalsvas gelutes,kurios skleidzia nezymu aromata.o rudeni lapai(kritimo metu) tampa nuo aukso geltonumo iki bronzines spalvos. jei supranti anglu k. idedu tau linka kur pakankamai issamiai raso apie zelkovas.

http://www.bonsaisite.com/zelkova.html

Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrule @ 2006 08 08, 15:56)

nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, o bonsu augliukus galima bet kada karpyti ir pagal pacios fantazija?
Atsakyti