Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Sazininga, pozityvi, energinga ir be galo mylinti vaikus aukle iesko darbo Snipisikio raj. arba salia esanciuose rajonuose. Ilgamete patirtis, rekomendacijos is buvusiu seimu. 4u.gif
Tel.860541548
Atsakyti
Sveiki,

Ieskau aukles darbo Vilniuje ir aplinkuj. Turiu darbo patirties su vaikuciai nuo 0men. iki 3metu. Taip pat auginu savo du vaikus. Aukle dirbu jau apie 15metu. Esu atsakinga, punktuali, be zalingu iprociu.
Jaigu bent kazkiek sudomino mano kandidatura prasom kreiptis i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fruktutis @ 2016 09 09, 20:51)
Sveiki,

Ieskau aukles darbo Vilniuje ir aplinkuj. Turiu darbo patirties su vaikuciai nuo 0men. iki 3metu. Taip pat auginu savo du vaikus. Aukle dirbu jau apie 15metu. Esu atsakinga, punktuali, be zalingu iprociu.
Jaigu bent kazkiek sudomino mano kandidatura prasom kreiptis i az smile.gif

Pageidautini raj.,Savanoriju pr.,Seures mestelis ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes

Noreciau parekomenduoti musu aukle. Atsisakome jos, nors ir labai gaila, nes gavome darzeli. Moteriske labai tvarkinga, issilavinusi, puikiai sutaria su vaiku. Vaikas pries einant mieguoti, kiekviena vakara patikslina, ar Klavdija ateis rytoj. Vaika kaip sakant neapgausi. Aukle labai uzsiima su vaiku, skaito, zaidzia, daug ka pasakoja ir paaiskina. Esant reikalui be problemu priziuri vaika ir vakarais ir savaigaliai, mus su vyru net isleido savaitei atostogu! Dar noreciau pabriezti, kad ji nepriklauso aukliu kategorijai, kurie lauke/kieme vien bendrauja tarpusavyje, o vaikai daro “ka nori ir kaip nori”. Kiek teko matyti ir girdeti, kieme net kitu aukliu vaikuciai prieina prie Klavdijos ir praso su jais uzsiimti. Ji yra be galo rupestinga ir mylinti vaikucius. Klavdija gali dirbti kaip rusakalbeje seimoje, taip ir lietuviu seimoje. Gyvena Kalvariju gatveje.
Jei susidomejote skambinkite, atsakysiu i visus klausimus (tiesiog visu jos privalumu neaprasysi).......
Klavdijos tel. numeris: 8 605 41548.
Mano tel. numeris: 8 682 30408
Atsakyti
Galiu būti jūsų vaikelio aukle. Įdirbis- 7-eri metai šeimose ir 15 metų darželyje su įvairaus amžiaus vaikais. Jauniausias, kuriuo teko rūpintis, buvo 5 mėnesių. Esu punktuali, optimistiška, atsakinga ir paslaugi 60-metė. Visuomet gerbiu šeimos reikalavimus ir juos sąžiningai vykdau. Savo darbą išmanau dėl patirties ir dėl ikimokyklinės edukologijos specialybės.
Esu pasirengusi įvairiems pasiūlymams.
Nuo spalio galiu pradėti.
Atsakyti
Sveikos,

Tvarkinga, sąžininga, mylinti vaikučius moteris ieško auklės darbo (kelis metus yra dirbanti aukle). Gali dirbti ir ne pilną dieną ar parvesti pradinukus po mokyklos namo.
Gyvena Naujamiestyje. Jos tel. Nr. 869070922 Ona smile.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu parekomenduoti aukle, kuri siuo metu iesko darbelio. Ji uzauhino viena musu sunu, kuriam dabar jau penki metai (vis dar paliekame vakarais ar savaitgaliais, pagal poreiki). Taip pat planuojame patiketi antrojo sunelio auginima, kai ateis laikas mamai i darba. Antraji musu vaikeli aukle lanko savo iniciatyva ir nuo pat gimimo po pora valandu priziuri, taip duodama mamai pailseti smile.gif
Taigi si aukle gali vaikus priziureti nuo pat ginimo, nes patirties turi daug. Labai gerai sutaria su vaikais, labai juos myli ir rupinasi. Labai faug laiko praleidzia lauke.

Patogiausi rajonai - Siaures miestelis arba Naujamiestis.

Aukles kontaktai - Galina 867939146

Mano kontaktai, kilus klausimams - 860635109 (az retai skaitau, tai geriau kreiptis telefonu)
Atsakyti
Iskome aukles priziureti 2,5 metu mergaite. Gyvename Galgiuose, tad butu patogiau, jei aukle butu is aplinkiniu rajonu (Naujoji vilnia, Kairenai, Dvarcionys, Rokantiskes, Antakalnis ir pan.). Susisiekimas puikus, salia viesojo transporto stotele. Laukiame pareigingu, atsakingu, nuorsirdziai mylinciu vaikus ir mokanciu su jais bendrauti, uzsiimti, neturinciu zalingu iprociu, geros sveikatos, aktyviu, mokanciu ir megstanciu gaminti, tvarkingu, 35-55 metu moteru smile.gif Noretume, kad aukle daugiausia laiko skirtų vaiko lavinimui, ugdymui, kartu žaistų, daug laiko praleistu gryname ore. Vaiko pietu miego metu paruostu pietus (ne kasdien), minimaliai aptvarkytu aplinka, kurioje leidzia diena. Darbo laikas nuo 9 iki 18 val. Seimoje taip pat auga pirmokas. Siulomas atlygis 450 euru.
Atsakyti
Ieškome kompanijos Balsių raj. Vilniuje, kartu su 2-5 metų vaikučiais. Esu mama ir profesionali pedagogė, daug dirbame, ugdydami vaikučių socialinius, muzikinius, fizinius įgudžius. Žaidžiame ugdomės laukia ir dideliame name....
Atsakyti
Sveiki,

ieškome auklės dvynukėms, kurioms dabar 2 metai 3 mėnesiai. Ieškome atsakingo, inteligentiško, tvarkingo žmogaus, kuris būtų kantrus, pozityvus ir rūpestingas.

Būtinos rekomendacijos.

Dvynukės pradėjo lankyti darželį. Auklė reikalinga ligos atveju visą dieną, suderintu laiku vakarais ar pusdienį savaitgalį.

Siekdami užsitikrinti galimybę jus pakviesti esant poreikiui, galime tartis dėl suderintos minimalios mėnesinės sumos.

(Privalumas būtų, jei auklė būtų vairuojanti ir galėtų nuvežti vyresniąją, 6 metų dukrą, į užsiėmimus po pamokų ar kartais paimti dvynukes iš darželio).

rašykite prašau AŽ.
Atsakyti
Skubiai reikalinga auklė 6 metų mergaitei, Vilniuje, Pilaitėje. Darbas būtų nuo 8.30 iki 14 val. tel. 867218704
Atsakyti
Sveiki, ieskau aukles savo 6 men dukrytei. Aukle reikalinga darbo dienomis po 6 val. per diena. Esame Traku Vokeje nuosavame name.
861812883
Atsakyti