Mielos mamytės, ieškančios auklės, galiu nuoširdžiai rekomenduoti puikią auklytę Loretą, kuri pusantrų metų prižiūrėjo mano vaikutį. Man ji buvo, yra tikra Dievo dovana

labai džiaugiuosi, kad likimas suvedė mūsų kelius, nes per šį laiką išėjusi į darbą būdavau šimtu procentų tikra, kad mano sūnutis laiką leidžia sveikai, įdomiai, ir grįžusi jį rasiu besišypsantį, pilną pasakojimų apie gerą dieną, pridariusį labai gražių, kūrybingų, meniškų darbelių ir tiesiog vaikiškai laimingą...
Loreta mano akimis yra idelus žmogus darbui su vaikais - ji brandi, bet pilna jėgų ir kasdien po kelias valandas, o geru oru ir kiaurą dieną su sūnučiu vaikšto, apeina kilometrus, ji labai gero būdo, šilta ir motiniška, rūpinasi kaip savu vaiku, ir moka rasti kalbą ir priėjimą prie vaikų. Mūsų auklytė turi ilgametę patirtį, dirbo ir ugdymo įstaigoje ir kaip auklytė. Ji taip pat labai gražiai piešia, turi tikrą menininkės gyslelę, todėl sūnučio segtuvas pilnas labai gražių darbelių iš visko - guašo, akvarelės, klijų, plastilino ir miško gėrybių

O meilė piešimui ir grožiui tikiu liks visam gyvenimui, nes turėdamas laisvą minutę tuoj bėga ieškoti lapo piešti, ir tai, manau, didele dalimi yra Loretos nuopelnas.
Ir dar, Loreta - tas žmogus, kuris tiesiog jaučia šeimos tvarką ir subtiliai joje prisiderina, jau nuo pirmųjų dienų šalia jos buvo labai gera ir šilta. Loreta tapo labai mylimu mūsų šeimos nariu.
Ačiū Jums, Loreta!
Bet greitai mes pradėsime lankyti darželį, nes užaugome ir jau esame dideli...
Mūsų auklytė gyvena Vilniuje, Pašilaičiuose.
Auklytės tel.: 862230790
Mama Edita