Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Sveikos mamytės ir tėveliai,
Esu 48metų auklė iš Vilniaus, su įvairaus amžiaus vaikais dirbu jau 20metų. Šį darbą atlieku su didele meile ir atsidavimu. Esu draugiška, tvarkinga, be žalingų įpročių ir lengvai bendraujanti trijų vaikų mama. Šiuo metu draugaujam su dvejomis mergytėmis ir mielai norime priimti į kompaniją dar kelis vaikučius. Esate laukiame mano namuose Vilniuje, Viršuliškių mikrorajone, pilnai darbo dienai arba valandomis. Valandos kaina nuo 2eur. Turiu daugybę rekomendacijų, o dėl platesnės informacijos kreipkitės AŽ arba telefonu 868390204,

Pagarbiai,
Jolanta
Atsakyti
Nuo geguzes menesio ieskoma auklyte tuo metu metuku mergytei Liepai. Mazute tikra linksmuole, nuolat dalina grazias sypsenas aplinkiniams, tad ja priziurintis zmogus turetu tai dar labiau skatinti. Be abejo, reiketu kuo daugiau laiko leisti lauke, lavinti, zaisti, ir stengtis buti geriausia mamos pamaina. Kartais gali tekti priziureti ir vyresniaja seseri 7 metu (ligos atvejis, atosogos ir pan) Rajonas - Lazdyneliai.
Atsakyti
QUOTE(pupsikas33 @ 2017 02 28, 09:27)
Sveiki,tėveliai☺jums rašo auklyte iš pilaitės.Man greit 40 metu.Šendien man paskutinė diena su mažyliu😯.Tad ieškausi kito vaikučio.☺Esu linksma,draugiška,kantri.Turiu patirties su vaikučiais nuo gimimo iki 5 metuku.Vairuoju automobili.Turiu rekomendacijas .Mielai susitikčiau pokalbiui.Jai sudominau palikit kontaktus jums paskambinciu.Su pagarba Rita.


Pasukite man 861040601
Atsakyti
1.2m mielai mergytei reikalinga aukle pilnai darbo dienai Zujunai-Pilaite. Idealu jeigu vairuotu automobili (nes reiktu 3 kartus per sav. vyresne sese nuvezti is mokyklos i bureli). Ir ieskome lietuviu kalba kalbancios draugiskos aukles.
Paskambinkit 861040601
Atsakyti
Sveiki, ieškome geros ir patikimos auklės labai mielai 2 metų mergaitei nuo birželio vidurio/pabaigos pilnai darbo dienai. Auklytė būtų reikalinga maždaug 1,5 metams. Gyvename Lazdynuose, M.Mironaitės gatvėje (važiuoja 116 autobusas). Ieškome moters, kuri būtų atsakinga, patikima, nuoširdi, kuri mylėtų vaikus ir sugebėtų užmegzti glaudų, draugišką ryšį su vaiku. Mūsų mergytė yra rami, labai suprantinga, jautri ir meili. Tikimės, kad aukytė galės jai paskaityti knygeles, pažaisti, bendrauti ir kiek įmanoma kuo daugiau pabūti lauke. Labai norėtume surasti auklytę, kuri taptų šeimos drauge. Jeigu domintų toks darbo pasiūlymas arba kas nors galėtumėte rekomenduoti tokį žmogų, skambinkite ar rašykite man tel. 867112161. Lina
Atsakyti
Sveiki,

Ieškome auklės 2 metų vaikučiui prižiūrėti ;-)
pilną darbo dieną
1,5 metų laikotarpiui
Žirmūnuose (nuo rugpjūčio mėn. - Bajoruose).

Lina

8-682-53092
Papildyta:
QUOTE(pupsikas33 @ 2017 02 28, 09:27)
Sveiki,tėveliai☺jums rašo auklyte iš pilaitės.Man greit 40 metu.Šendien man paskutinė diena su mažyliu😯.Tad ieškausi kito vaikučio.☺Esu linksma,draugiška,kantri.Turiu patirties su vaikučiais nuo gimimo iki 5 metuku.Vairuoju automobili.Turiu rekomendacijas .Mielai susitikčiau pokalbiui.Jai sudominau palikit kontaktus jums paskambinciu.Su pagarba Rita.



sveiki, ieskome aukles, paskambinti man galetumete 8-682-53092
Atsakyti
Ieškome auklės 2 metų vaikučiui prižiūrėti pilną darbo dieną 1,5 metų laikotarpiui Žirmūnuose (nuo rugpjūčio mėn. - Bajoruose).
Atsakyti
Po beveik 2 metų draugystės perleidžiam dukrytės auklę naujai šeimai. Auklė, vardu Rozita, yra labai geros širdies ir nepaprasto darbštumo moteris, vaikučiai su ja buvo lavinami ir prižiūrimi atsakingai, su meile. Rozita mielai padeda su buities darbais, po jos darbo dienos namai visada tvarkingi, o vaikai - linksmi. Ji gyvena Žirmūnuose, ieško darbo pilnai dienai, mes su ja atsisveikinsim kai tik ji ras naują šeimą. Auklės tel. Nr. 8-671-93564. Mano tel. Nr 8-682-75856.
Atsakyti
Sveiki.

Esu 63 m., gyvenu Fabijoniškėse, be žalingų įpročių, komunikabili, švelni, punktuali, atsakinga, darbšti. Šiuo metu ieškau auklės darbo (tiktų Fabijoniškės, Šeškinė). Turiu patirties prižiūrint vaikučius šeimose.

Pagarbiai
Julija
Mob. 865626685...
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif,

Ieškau darbo vasarai.Labai myliu vaikus, todėl ir siūlausi šitam darbui.Gyvenu Avižieniuose, bet galėčiau prižiūrėti vaiką ir kokiame Vilniaus rajone.Man 15 metų, bet nemanau, jog amžius yra didelė kliūtis, jei žmogus subrendęs.Patirties šiokios tokios turiu, esu ne vieną vasarą praleidus prižiūrėdama jaunesnę sesę ir kaimynų vaikus.Esu kantri, greit sutariu su vaikais ir norėčiau vaikams būti daugiau gera draugė nei auklė.Galėčiau atvykti bet kuriuo metu ir padėti kai tik prireiks.Miljonų krautis neketinu, tik šiaip noriu uždirbti kišenpiniginių knygoms ir kelioms smulkmenos.Nebesinori prašyt pinigų mamos, nes šeimoj tikrai ne pati geriausia finansinė padėtis.
Rašykite į paštą danielepelecke811@gmail.com arba susisiekite tel. 866149390, jei reiks, galiu pradėti jau nuo gegužės 6 d smile.gif
Atsakyti
Ieškoma auklė nuo rugpjūčio vidurio!

Rugpjūčio pabaigoje planuoju grįžti į darbą ir mano sūneliui bus reikalinga miela, šauni ir mylinti auklytė smile.gif Sūnui tuo metu bus 1 metukai, dabar jam 8 mėnesiai. Kadangi vasarą Vilniuje būsime mažai, todėl paieškas pradedu jau dabar. Gyvename Pašilaičiuose (Virbeliškių g.), šalia yra viešojo transporto stotelė, labai patogus susisiekimas su visais Vilniaus rajonais. Siūlome darbą pilnai dienai, dėl atlyginimo susitarsime - suprantam, kad gyventi reikia ir auklėms smile.gif Būtų labai gerai, kad auklė turėtų patirties, neturėtų žalingų įpročių. Norinčios susitikti ar daugiau informacijos rašykite AŽ smile.gif

Taduko mama Dovilė smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ieškau auklės Balsiuose 1.3 m. mažyliui. Būtų geriausia, jei auklė gyventų netoliese.
Atsakyti