Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Noriu parekomenduoti mūsų turėtą auklę. Šauni moteris, mokanti užsiimti su vaikais ir visuomet randanti su jais bendrą kalbą. Yra prižiūrėjusi labai daug vaikų pradedant nuo 9 mėn, tad patirties turi išties daug.
Jei kils kokių klausimų, galite drąsiai man rašyti į až, o jeigu norėsite susisiekti tiesiogiai, auklės tel. 8 670 91945. Auklytė šeimos ieško pilnai darbo dienai nuo rudens Balsių rajone.
Atsakyti

Noriu rekomenduoti mūsų auklę Reginą. Ji laisva bus nuo liepos vidurio, bet manau kad sutiktu palaukti ir iki rugsejo. Pensininkė, turinti 25 metų auklės patirtį. Kantri, rūpestinga, punktuali, atsižvelgianti į visus prašymus, nerūkanti, negerianti.

Gamindavo valgyti tiek vaikui, tiek šeimai kai paprašydavome. Pas mus prižiūrėjo vienerių metų berniuką, bet turi patirties su įvairiais vaikais. Lanksti, kas liečia darbo laiką. gali pilną darbo savaitę, pas mus dirbo 2-3 kartus per savaitę. gali išleisti tėvelius ir vakarais ar savaitgaliais. Darbo laiką taip pat manau susiderintumėt. Gyvena Justiniškių rajone, tačiau su visuomeniniu transportuo galėtų atvykti ir į kitus rajonus. Pas mus atvykdavo į Šeškinę, o vėliau perskrausčius važinėja netgi į Balsius.

Reginos tel +37060036572. Jei kyla daugiau klausimų, galite kreiptis į mane žinute.

Atsakyti

Ieškome išmintingos, patikimos, švelnios ir kantrios auklės 2 metų dukrelei.

Pageidavimai: pastovus darbo grafikas pirmoje dienos pusėje, 9.00-13.00 val., / 9.00-14.00 val. kiekvieną darbo dieną.

Vieta mieste: Centras, nuo vasaros pabaigos - Antakalnis.

Galimi ir kitokie grafiko variantai, pagal individualų susitarimą. Rastume sprendimą ir esant pilnos darbo dienos poreikiui.

Laikas pradėti: jau nuo dabar.

 

Lauksiu jūsų žinučių su informacija apie save.

Dėkui.

Atsakyti

Rekomenduoju puikia auklyte, kuri vaikucius priziuri jau kelis desimtmecius. Turi nemaža patirti - yra prižiūrėjusi dvynukus ar vaikuti nuo 3 mėn. amžiaus. Ji pareiginga bei atsakinga, labai myli vaikus, vaikai ja taip pat. Niekada nevėluoja į darbą, sutika dirbti ir viršvalandžius. Auklytė gyvena Vilniuje Kalvarijų gatvėje, jai butu saunu vaikuti priziureti kur netoliese. Nuoširdžiai ją rekomenduoju. Auklės tel. +37061148847.

Atsakyti

Nuo rugsejo perleidziame savo aukle, kuri pas mus dirbo 2 metus. Energinga, rupestinga, issilavinusi moteris, labai atsakinga, niekada nebuvo, kad veluotu arba neateitu. Su vaiku labai sutare, jam yra autoritetas. Labai tvarkinga, namus rasdavome visada tvarkingus grize. Laikosi vaiko rezimo ir mamos nurodymu. Gyvena Seskineje, nevairuoja. Galetu dirbti su bet kokio amziaus vaikais, net priziureti kudiki. Gali priziureti vaika savo namuose. Aukles tel. 861534694

Atsakyti
Laba diena,
rekomenduoju savo mamą kaip auklę. Užaugino du savo vaikus, padeda prižiūrėti 4 anūkus, taip pat jau 12 metų dirba aukle. Ji labai atsakinga, tvarkinga, sąžininga, labai myli vaikus, turi daug kantrybės juos lavinti, su jais užsiimti. Yra rekomendacijos
Gyvena Dvarčionyse.
Jos tel. Nr. 861114078, Irena
Atsakyti
Mielos mamytės,

Ieškančios auklės, galiu nuoširdžiai rekomenduoti puikią auklytę, kuri du metus prižiūrėjo mano mažylį. Išėjusi į darbą būdavau rami, kad mažylis yra prižiūrėtas. Tai šiltas, malonus žmogus prie visko prisitaikantis.
Mano manymu, ši auklytė puikiai tinka darbui su vaikais. Ji labai gero būdo, šilta ir motiniška, moka rasti kalbą ir priėjimą prie vaikų. Auklytė turi ilgametę patirtį, dirbo ir ugdymo įstaigoje ir kaip auklytė. Ji be galo kūrybingas žmogus, skiria daug laiko ir dėmesio vaikučio ugdymui ir užsiėmimams.
Mūsų mažylis jau užaugo ir netrukus pradės lankyti darželį.

Mūsų auklytė gyvena Vilniuje.
Auklytės tel.: 8 622 30 790
Mama Laima

Atsakyti
Reikalinga aukle priziureti 1 m. 1 men. labai miela mergyte Vilniuje, Pilaiteje. Butina puiki rusu kalba (seima rusakalbe). Darbas butu pilnai dienai apytiksliai nuo 7:30 iki 17:30 (penktadieni iki 16:30) maziausiai vieneriu metu laikotarpiui. Butina aukles darbo (arba darbo darzelyje) patirtis. Studenciu nepageidaujame, pageidaujamas aukles amzius - nuo 40 m. Susidomejusias prasau rasyti asmenines zinutes su trumpu prisistatymu ir pageidaujamu atlyginimu arba skambinti tel 8 674 45 528. Skambinti prasau nuo 18 val.
Atsakyti

Sveiki,

Nuo rugpjucio men (pratintis galima nuo kitos sav) ieskom auklytes dviems broliams. Rugpjuti priziureti 6 ir 1 m berniukus. Nuo rugsejo tik mazaji. Darbas S. Konarskio g.

Laikome sibiro haski.

Jei domina, lauksiu trumpu zinuciu kulvietyte@yahoo.com

Alina

Atsakyti
Rekomenduojame savo auklyte, kuri padejo auginti sunu o paskui ir dukryte. Mes ja labai mylejome ir ji mus labai mylejo ;). Draugiska, pareiginga, punktuali, mylinti vaikus, atsakinga, mokanti su vaikais bendrauti, juos uzimti, pamokyti. Musu namuose ji buvo "antra mama". Pageidaujami rajonai - Fabijoniskes, Santariskes, Bajorai, Tarande. Darbo pradzia - spalio 1 d. Pilna darbo diena. Auklyte Regina - 8-684 64201. Jei nori ko pasiteirauti galite skambinti ir man - Jurgita 8-698 56877.
Atsakyti

Sveiki,

ieškau auklės darbo Vilniuje nuo rugsėjo mėnesio. Esu atsainga, tvarkinga, komunikabili, mylinti vaikus. Neturiu žalingų įpročių, o darbo patirtis jau 18 metų. Taip pat galimos rekomendacijos iš šeimų, kuriose dirbau anksčiau. Gyvenu Baltupiuose, todėl būtų patogu viešuoju transportu lengvai pasiekiami rajonai. Kreiptis telefono numeriu 867805584.

Pagarbiai Marijona

Atsakyti

Sveiki,

Esu auklė iš Vilniaus ir ieškau darbo nuo rugsėjo 1d. Neturiu žalingų įpročių, esu atsakinga, turiu ilgametę patirtį šiame darbe. 

Susisiekti telefonu 8864511310

Vida

Atsakyti